72 DAGER IGJEN

BEST TIME OF THE YEAR

Tenk at det i dag er 72 dager igjen til julaften? Det betyr at det ikke er lenge igjen til første desember! Årets fineste tid, jeg gleder meg seriøst så mye til jul at jeg kan nesten ikke vente. Alle som kjenner meg og leser bloggen min vet jo at jeg er tidenes julejente, jeg får bare ikke nok og desember er definitivt den måneden i året jeg liker aller best. Så mye god stemning, og alt er bare så utrolig koselig! Dette året ønsker jeg meg forresten masse snø, det fikk vi ikke i fjor og jeg savnet det sånn skikkelig. Det må liksom til for å toppe julestemningen maks! Ingen tvil om at nedtellingen er i gang for fult her hos meg, litt tidlig – men sånn er jeg da 😉 Haha! Er vi flere som gleder oss?

20 kommentarer

 1. ÅÅå, jeg gleder meg sååå mye!! 🎄🎅🏼🤶🏼 Hvordan kan det være «for tidlig» å GLEDE seg til noe? 😄 heller det enn det motsatte, si! Gleder meg til julestemning på bloggen din 😍

  1. kristinaandersen

   Enig, Eva!! Helt skjønt å ha ting man ser frem til <3

 2. Ååh, jula er den beste høytiden som fins!
  I fjor hadde jeg null julestemning, det var så vidt jeg orket å henge opp julestjerna og drikke ei flaske julebrus.. og DET var deprimende, haha!
  Heldigvis kjenner jeg allerede nå at julegleden kommer krypende, så det lover godt for årets desember 😉

  1. kristinaandersen

   Haha, nei så krise Nina! Da håper vi det går bedre i år! Jeg skal i hvert fall gjøre mitt for å spre julestemning til dere her på bloggen ;*

 3. Så koselige bilder.

  1. kristinaandersen

   <3

 4. Ja! Gleder meg masse ❤️ Lurer på om du kunne kommet med julegavetips til foreldre, søsken, besteforeldre, venner osv? Mener å huske du bruker det. Viss ikke ønsker jeg meg det 🙂

  1. kristinaandersen

   Det kan jeg få til!! 😀

 5. Jeg elsker også desember! Skal på første julebord med venninner allerede 18. NOV, så starter ekstra tidlig i år 🙂 Ellers så ønsker også jeg meg snø i år for det fikk ikke vi heller i fjor.

  1. kristinaandersen

   Så herlig Yvonne! Julebord er SÅ gøy 😀

 6. Adriane Wang

  Så koselig! Dette innlegget gjorde dagen min et hakk bedre 🙂 Gleder meg masse til jul altså, og du sprer alltid så god stemning både i julen og ellers 😉

  1. kristinaandersen

   Så herlig å høre Adriane! Nå ble jeg GLAD 😀

 7. Jeg gleder meg sånn også!
  Men har flyttet inn i nytt hus, og sliter med hvordan jeg skal pynte det og når vi skal begynne.
  Kan du ikke komme med ukentlige (eller oftere) innlegg i hele desember med tips til pynt til hvert rom, hva man starter med osv? <3

  1. kristinaandersen

   Så gøøøy med nytt hus! Gratulerer, Sara 😀 Jeg skal vise maaaaasseeee julepynt i desember, bare å glede seg 😀

 8. gleder meg like mye som deg! Tiden går fort fremover nå! Drakk julebrus i dag,haha,den kommer tidlig i butikkene kan man si. Og ja,jeg vil også ha masse snø til jul. Jul uten snø er ikke noe særlig,får ikke noe stemning da synes jeg

  1. kristinaandersen

   Så digg med julebrus!! Må på jakt selv i morgen, julebrus har jeg ikke kommet over enda :O Og helt enig, julen er IKKE det samme uten masse koselig snøøø <3

 9. Haha. Jeg venta på dette innlegget. Greit siden det et deg!!! Føler jo at jeg kjenner deg etter x antall år. Bare synd du ikke kjenner meg da. Gleder meg til jule innleggene dine. Nesten en del av selve julefeiringen det blitt

  1. kristinaandersen

   Haha, gjør meg glad å høre at jeg slipper unna! Klarer ikke styre meg vettu ;p Ler meg ihjel! Takk for koselig kommentar søta, du gjør meg glad 😀 Klem!

 10. Charlotte Mariell

  ÅÅÅÅÅhh nei tuller du eller!! Gleder meg så sykt til jul! Halvveis i julegavene og spiller allerede jule musikk i bilen hver dag =) =) Cant wait =)

  1. kristinaandersen

   LOVE IT!! Årets beste tid <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *