WONDERFUL DAYS

MOVED MY OFFICE OUTSIDE TODAY ..

Fine fine dagene I dag har jeg rett og slett flyttet med meg kontoret ut. Så deilig å komme seg bort litt i andre omgivelser, når man jobber alene stort sett hele tiden – er det klart det er viktig for inspirasjonen å bytte litt plass, se litt folk og bare få litt nye innputt. Så i dag har jeg hygget meg med «hjemmekontor» på café, spist verdens beste kyllingsalat og hatt Geir som selskap over en kopp kaffe. Perfekto! Nå skal jeg straks sette snuten hjemover, for litt senere må jeg komme meg ut på BMW for å få hjelp angående bilen min. Når det kommer til den er ikke nyhetene sånn kjempebra og nå ser det ut til at jeg må bytte hele motoren, og masse annet jeg helt ærlig ikke forstår så mye av. Så innmari leit på en bil jeg kun har hatt i to år! Vi får se hva de sier på verkstedet, og så krysser jeg fingrene for en leiebil. Begynner å bli sånn passe lei av å sykle eller jogge rundt alle veier nå for å si det sånn….

29 kommentarer

 1. Kjøp ny motor privat, altså fra ett huggeri/bekjente.. Få noen du kjenner som skrur til å montere for deg 🙂 Nettopp gjort det samme, hele jobben kom på 10.000. Samme jobb for ny motor og jobben gjort på verksted er ca 50.000 :O

 2. Hei 🙂 kjipt det med bilen.. men syns du har sagt før at bilen uansett bare sto i garasjen og støvet ned? Men nå skriver du at du er lei av å jogge/sykle rundt.. vis du uansett bor midt i sentrum kan jeg ikke skjønne hva problemet er

  1. kristinaandersen

   Stemmer at den står mye i garasjen, men den blir brukt de gangene jeg skal til venner / familie. Det er ikke alle i omgangskretsen min som bor så sentralt som meg, så derfor liker jeg å ha bilen tilgjengelig. Hadde jeg ikke hatt brukt for den, så ville jeg jo ikke hatt bil :p

 3. er genseren fra FWSS?

  1. kristinaandersen

   Yep 🙂

 4. Fine, innspirerende deg!
  Jeg er i en situasjon nå der jeg har begynt 2 året på studiet og jobber i butikk ved siden av, men merker at motivasjonen for å studere er veldig liten.. Jeg har alltid likt skolen, men merker at det eneste jeg egentlig vil nå er å jobbe og på sikt er drømmen å kunne åpne/drive noe selv. Likevel føler jeg at det ikke er greit å droppe ut/utsette utdanning i dagens samfunn. Men jeg er bare 21 og sliter med søvn etc. Fordi jeg ikke føler jeg strekker til siden motivasjonen for skolen ikke er der og jeg hater å levere noe halvveis. Hva er dine tanker rundt dette og hva hadde du gjort? Trenger litt råd hehe 🙂
  Stor klem!

  1. kristinaandersen

   Her vil jeg ikke råde deg til noe som helst, søta. Annet enn å si at det å fullføre skolen alltid er en god idé, uansett hvor slitsomt det føles. En utdannelse er alltid fint å ha, uansett 🙂 Lykke til med valget, jeg håper du får motivasjonen tilbake! Klem

 5. Hei 🙂 Kjempekjipt med bilen :(( Håper det ordner seg!! Jeg lurte på hvilken frisør du går til her i Kristiansand? Jeg er innflytter og har ikke funnet en frisør jeg er sånn skikkelig fornøyd med. Du er alltid så fin på håret så kanskje du har et godt tips? 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for gode tanker snille deg! Jeg går til Marianne som jobber på Duo Frisører. Verdens flinkeste!

 6. Synd med bilen din! Skjønte motoren kom til å bli ødelagt etter flommen du kjørte i 🙁
  Vil IKKE anbefale deg å sette inn en annen motor fra et huggeri, selv om det hadde kostet my mindre. På en såppas ny bil er det alltid lurest å få et merkeverksted til å gjøre alt, med tanke på garanti (5 år) og selvfølgelig eventuelt videre salg. All garanti utløper hvis man får andre verksteder som ikke er merkeverksted til å fikse bilen, da spesielt noe som har med motor/girkasse å gjøre. På biler uten garanti så er det selvfølgelig rom for å ta billigere løsninger, selv om det ikke alltid går like smertefritt for seg, dessverre!

  Hilsen ei som jobber i bilbransjen

  1. kristinaandersen

   Jeg kommer aldri til å sette i motor fra et huggeri. Den skal fikses på Bavaria, tar ingen sjanser her 🙂

 7. Hvor er buksen fra?

  1. kristinaandersen

   Pieces.

 8. Så kjipt når det er problemer med bilen, spesielt dersom man ikke er kjempe interessert i å skru selv. Men hvis den bare er 2 år gammel, så må det vel gjelde på garantien?

  1. kristinaandersen

   Jeg har hatt den i to år, men jeg kjøpte den ikke ny. Garantien gikk nettopp ut, dessverre 🙂

   1. Åååjaa, typisk at det skjedde rett etter :-/

 9. Hvilken størrelse har du i genseren? 🙂

  1. kristinaandersen

   M 🙂

 10. Har dere ikke kollektivtrafikk i Kristiansand?😯

 11. Hei! Så kjedelig med bilen.. Hva har hendt? Håper det ordner seg for deg!

  1. kristinaandersen

   Var flom her i Kristiansand, som gikk utover bilen dessverre :/

 12. Får du ikke dekket ny motor på forsikringen?

  1. kristinaandersen

   Usikkert enda 🙂

 13. Uff, så utrolig surt :/ Er så innmari kjedelig når sånne ting skjer, du får trøste deg med at alt gikk bra med deg selv 🙂 Hørtes jo ganske skummelt ut det som skjedde! Håper du får en super torsdag <3

  1. kristinaandersen

   Takk gode deg <3

 14. Fineste vesken <3 Er du fornøyd med den og størrelsen? Kunne du ha tenkt deg å ha den i en mindre str eller er du fornøyd med den sånn som den er? Klem <3

 15. Forsikringen,kaskoen må jo dekke dette da.

 16. Hei 🙂 Hvor er genseren din fra?

  1. kristinaandersen

   FWSS 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *