KVELDSKOS I HEIMEN

I går fikk jeg virkelig en pangstart på den nye uka, og det var såå deilig! Først en sprek tur på trening, hvor vi kjørte styrke på hele kroppen, før det ble jobb på laptopen i noen produktive timer og deretter en lang tur ute i bymarka i frisk høstluft. Deilig etter en mandag innendørs! Finnes det noe bedre enn å slappe av hjemme etter en produktiv dag, og unne deg en skikkelig god kveldsmat sammen med ei venninne? Det er noe av det absolutt koseligste jeg vet om. Skikkelig hverdagslykke.

LITT LYKKE HVER DAG

Når man skal kose seg skikkelig og får besøk, så er det koselig å diske litt opp. Tenne stearinlys og gjøre det ekstra hyggelig rundt bordet. Ikke alltid så mye som skal til heller! Det ble grove rundstykker, ferske croissants (heelt nydelig med pasjonsfrukt og kokossylt), honning, varm ananaste, nykokte egg, friske bær, epler fra hagen, forskjellige syltetøy og selvfølgelig den beste sjokomelken jeg vet om. UltiMoo – den er min absolutte favoritt!

. . .

UltiMoo er den sjokomelken jeg alltid velger hvis jeg først skal drikke dette, den smaker sånn skikkelig ekte og digg sjokomelk. NAM! Visste dere forresten at sjokomelk er supert å drikke etter f.eks styrketrening? Det er virkelig ikke alltid nødvendig å blakke seg på svindyre proteindrikker etter trening, ofte kan det enkle være mer enn godt nok! Grunnen er rett og slett at sjokomelk har en super blanding av proteiner og karbohydrater, noe som bidrar til god restitusjon og oppbygging av muskler. Etter en sprek treningsøkt kan du altså drikke sjokolademelk med den beste samvittighet, selv gjør jeg det minst to ganger i uka. Så himla godt!

Nå blir det film og avslapping resten av kvelden, jeg kom nettopp inn døren etter en lang joggetur ute i pøsregnet. Det var sjukt kaldt og jeg kom hjem som en druknet rotte, men følelsen etter en varm dusj var helt magisk. Har dere noen fine filmtips på lur, kanskje? God klem til dere alle!

14 kommentarer

 1. Så koselig. Lite som slår en sånn dag. Og så flink du har vært som løp ute i regnet, men følelsen etterpå er så gull verdt. Jeg anbefaler «bridal boot camp» om du vil ha en jentefilm eller «lion» om du vil ha en dyp og vakker film. Kos deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Anja! Lion har jeg hørt så mye bra om, så den må jeg få sett asap 😀 Håper kvelden din er fin! God klem <3

 2. Kjære Kristina
  Har du noen tips til hvordan man kan gå frem for å leve av blogging? Jeg er i en jobb jeg ikke trives i, føler jeg ikke har noe fritid og at jobben er alt jeg orker. Lengter så etter en mer fri hverdag hvor man kan styre dagene selv og være sin egne sjef. Hadde blitt utrolig takknemlig for svar.
  Elsker bloggen din og du er en stor inspirasjon! Ha en fin kveld:)

 3. Ultimoo er også laktosefri, for oss som trenger det! 🙂 Skikkelig digg at det finnes en god sjokolademelk som jeg kan drikke også 😀

  1. kristinaandersen

   I know! Helt genialt 😀

 4. Dette så nydelig ut.

  1. kristinaandersen

   <3

 5. Kristina, du stråler for tida! Keep up the good work!!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Jannike! Så god du er 😀

 6. Dette er definitivt den beste! Og jeg kan drikke den uten å få vondt i magen – digger at den er laktosefri!! <3 http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Samme her, Charlotte 😀

 7. For et måltid! Hvor er de nydelige svarte lysholderene fra?

  1. kristinaandersen

   Ellos <3

 8. Hei Kristina,
  Jeg digger bloggen din, blir alltid i godt humør av å titte innom her! Gleder meg til du begynner å blogge om juleting, jeg er som deg og elsker alt med jul og desember og gjøre hehe 😉
  Jeg har et lite ønske/tips: Det er så vanskelig å se annonse-merkingen din når den er i en så lys gråfarge og plassert øverst til høyre der. Hadde vært supert om du kunne gjort det mer tydelig!
  Ha en superfin dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *