GIRL IN THE RED COAT

yesterdays

Ute på luftetur i min nye favorittkåpe ♥ Jeg elsker virkelig alt som er i rødt, en av mine favorittfarger på klær – til tross for at jeg ikke bruker det så mye. Håper å finne mange flere slike skatter utover høsten! Denne tiden må jo være den gøyeste å kle seg på, eller hva? Det er så fint å bruke en chunky strikkegenser sammen med jeans, et kult belte og freshe joggesko. Uten at det er kaldt nok til at man må presse på en jakke over. Eller slik som her – en fin kåpe med en lett t-skjorte under, uten tykke skjerf for å holde varmen. Jeg elsker det! Høsten er uten tvil den årstiden jeg selv føler meg mest fin, og den tiden jeg syns det er gøyest å kle meg på. Flere som er enige eller?

Her har jeg nettopp kommet inn døren etter en fantastisk start på uken. Trening, jobb, et spennende møte og en tur i bymarka sammen med Tone når jeg var ferdig for dagen. Det er altså fint ute nå, føler jeg går rundt i et levende maleri og blir bare gående å stirre. Helt nydelig med en frisk tur utendørs sammen med bestis etter en lang mandag innendørs, det gjorde godt 🙂 I kveld står besøk og koselig kveldsmat på planen. Gleder meg!

samsøe samsøe tshirt – pieces jeans – bianco sko – gucci belte – veronica b vallenes kåpe

18 kommentarer

 1. Så utrolig fin kåpe.Nydelig farge.Denne fargen kledde du.

  1. kristinaandersen

   Så snill! Tusen takk 😀

 2. Hei Kristina! For et nydelig antrekk. Jeg har et spørsmål som ikke er relatert til dette innlegget, men hvor ser du KUWTK sesong 14?

  1. kristinaandersen

   Heii Lenemor 😀 projectfreetv.bz/watch/ bruker jeg ;*

 3. Wow, du stråler! For en fin blogg du har, leser den hver dag. du er alltid i så godt humør. Ha en fin mandag <3

  1. kristinaandersen

   Så koselig Helen! Takk for fin hilsen 😀 God klem og fin mandag til deg <3

 4. Fy fader den kåpa var fin!! Herregud noe så nydelig. Elsker rødt, og den kåpen var jo bare utrolig lekker. Hvor er den fra, og hva koster den?

  1. kristinaandersen

   Veronica B Vallenes 🙂 5000 kroner kostet den om jeg ikke tar feil.

 5. Nydelige duuu <3 Elsker kåpen – såå fin! Fargen kledde du utrolig godt også 🙂 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Charlotte <3

 6. omg hvor kan jeg kjøpe jakken!? sååå fin

  1. kristinaandersen

   Høyer 🙂

 7. Så flott du er!! Nydelig kåpe.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 8. Så fine klær! Mener du har skrevet at Tone bor i Farsund, men har henne flyttet tilbake til Kristiansand?

  1. kristinaandersen

   Ja 🙂

 9. Er det Camilla Pihl skoene? Fine 🙂

 10. Du ligner på Catherine Zeta-Jones! Så vakker <3 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *