HELGER JEG LEVER FOR

For en fantastisk deilig helg jeg har hatt. Slike dager som dette, er uten tvil det jeg lever for! Ekte friskusdager, rett og slett. Både fredag, lørdag og i dag har jeg våknet tidlig av solstråler i ansiktet, bælmet et glass varmt sitronvann og hoppet rett i treningsklær. Tatt med meg Milo ut, kjøpt meg kaffe to-go og gått lang morgentur i et fantastisk deilig vær. Kommet hjem, spist havregrøt med friske bær og sett en episode av Friends. Kan ikke tenke meg en bedre måte å starte morgenen på!

SUNDAY MORNING STROLL

Det er dette som er noe for meg. Ikke alkohol og fyll. Jeg blir sliten i både hode og kropp av det, selv om det selvfølgelig er morsomt å ha en bytur i blant – er det dette som er livet. En frisk, opplagt og glad kropp, klar for hva som helst. Et våkent og klart hode. Dette har vært en drømmehelg for meg, og det er jeg så glad for! Det betyr at mandagen som kommer i morgen vil gå som det suser, og jeg gleder meg allerede nå til en ny ukesstart med trening, bra mat og fine venner 🙂

I kveld er jeg i bursdagsselskap sammen med familien, det er pølser i brød (elsker det, haha!), kanelboller, all verdens kaker og masse digg snop. Som jeg koser meg! Hvordan har helgen din vært?

13 kommentarer

 1. Hvor er den røde kåpa du har på deg på Instagram ifra? Så fin!! 😍😍👌🏼

  1. kristinaandersen

   Takk Eirin! Den er fra VeronicaBVallenes 🙂

 2. åh,disse bildene av deg var superfine!!

  1. kristinaandersen

   Ååå, tusen takk Jeanette! Skikkelig hverdagsbilder, koselig det 😀

 3. Hei! Så bra at du har hatt en koselig helg, fine deg!
  Litt random spørsmål her, men bruker du fortsatt tannbleking fra premium white? Og såfall, anbefaler du det fremdeles?

  1. kristinaandersen

   Hei Monica <3 Jeg er superhappy med den tannblekingen, det var vel den jeg brukte sist jeg kjørte bleking. Men nå er det en stund siden jeg har gjort det, pusser tennene med crest i blant – det hjelper 🙂 Klem!

 4. Så flott du er!:-) De skoene du hadde på deg på Snap, med den røde kåpen, hvor er de fra?:-)

  1. kristinaandersen

   Biancooo 😀

 5. Er så enig med deg angående å føle seg opplagt i helgen istedenfor fylla. Hvordan takker du nei til å bli med ut så ofte? Synes det er så altfor vanlig med fylla hver helg istedenfor sånne fine helger som du har her!

  1. kristinaandersen

   Jeg har nok generelt sett en rolig vennegjeng 🙂 Ikke mange av oss som er ute å drikker mer enn maks en gang i måneden, haha! Så det er vel egentlig ganske enkelt, jeg har alltid noen å være med uansett. Så sånn sett har jeg flaks <3

 6. Ler meg i hjel av bildet av deg og Milo, der han lukker øynene på samme måte som deg 😀 for en søting!

  1. kristinaandersen

   Haha I know!! Han er så skjønn <3

 7. Flotte og stemningsfulle bilder!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *