SØTPOTET MED AVOKADODIPP

Denne deilige snacksen har jeg fått helt dilla på! Jeg elsker søtpotet og jeg elsker avokado, og sammen er disse to en veldig sikker vinner 😉 Perfekt å kose seg med når du har lyst på noe ordentlig godt.

en avokado – en søtpotet – drømmelett
havsalt – pepper – olivenolje – sitron

Dette er alt du trenger, og fremgangsmåten er superenkel. Kutt opp søtpoteten til pomefrites, før du har dette over i en bolle og tar over bittelitt olivenolje som du blander søtpoteten i. Legg de ferdige «frisene» på et stekebrett kledd med bakepapir, og strø over et godt dryss med havsalt. Stek på midterste rille i ovnen i cirka 20 minutt på 225 grader, og i mens kan du lage avokadodippen. Da deler du avokadoen i to, moser den i en bolle med en stavmikser og tilsetter 2 ss drømmelett. Ta noen dråper sitron, samt tilsett gjerne salt og pepper for ekstra god smak.

MY NEW FAVE SNACK

Når søtpoteten er ferdig stekt lar du den avkjøle seg litt, før det bare er til å nyte! Dette er såå godt, og skal definitivt lages igjen til helgen. Perfekt å servere gjester også som en liten forrett, eller bare til en helt enkel snacks. Håper det smaker

8 kommentarer

 1. Mmm dette så nydelig ut.

  1. kristinaandersen

   Det er det også! <3

 2. Hvor er den svarte «kommoden» under speilet i gangen din i fra? 😍

  1. kristinaandersen

   Åh, jeg husker ikke merke. Men jeg kjøpte den hos Room21 for noen måneder siden 🙂

 3. Helene Viktoria

  Er drømmelett rømme? Bare nysgjerrig på hva drømmelett er 🙂

  1. kristinaandersen

   Det er den helt nye rømmen med 5% fett. Supergod faktisk!

 4. Det er vanskelig å få søtpotetfries sprø med bare olje. Jeg pleier å ha potetene over i en brødpose, tilsette et par spiseskjeer olje og maismel/maizena, da blir de skikkelig crunchy 🙂

 5. friesen blir også skikkelig sprøe og gode dersom du steker de på aluminiumsfolie!! 😋

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *