EN NY SKATT

Denne fine vesken fikk bli med meg hjem fra Barcelona. Og den var en gave fra familien ♥ Jeg fikk penger til jul i fjor som jeg kunne bruke på noe fint, og valgte altså å spare disse til jeg fant noe jeg virkelig ville ha. En ting jeg kunne ha for alltid. Når jeg dro innom Gucci i Passeig De Gracia var jeg solgt, og denne klassikeren måtte bli med hjem. Superfornøyd! Det er alltid gøy å kjøpe vesker, men nedturen kommer når man må tolle inn på flyplassen hjemme. Tollerne er jo så sure og bruker så hersketeknikker at jeg føler jeg skal tisse på meg i redsel hver eneste gang, selv om jeg tross alt har tatt det rette valget med å gå på rødt. Hjelpes! Vi skulle egentlig dra å spise middag jeg og Ida etterpå, men jeg var så stresset av oppførselen til tollerne på Gardemoen at jeg mistet helt matlysten. Det er jo lov å gi et smil eller være hyggelig selv om man er toller? Eller kanskje ikke? Hehe.

HAPPY SATURDAY

Vel vel! Jeg har også fått tilbake mitt naturlige hår som dere ser. Kan nesten ikke tro hvor fort det har vokst! Vi får derimot se hvor lenge jeg orker å ha det på denne måten, trives nok mye bedre med en bitteliten ekstra lengde 🙂 Her skal jeg til å hoppe i treningstightsen, topptur med to venninner venter – før jeg skal på skalldyrfest i kveld. Gleder meg masse! Hva står på lørdagsplanen din?

49 kommentarer

 1. Gratulerer med ny veske! Du er bare så søt 🙂

 2. SÅ fin veske!! Men hvor er den fine jakken fra??😍

 3. Helt enig med deg! Hva er greia med tollerne på Gardemoen egentlig, veldig uprofesjonell oppførsel spør du meg. Skulle tolle inn hunden min, og tolleren fikk meg til å føle at dette var det dummeste jeg noen gang hadde gjort.. velvel, virker som at alle som jobber der er kjempe sure!

  1. kristinaandersen

   Haha, huff! De er helt håpløse, skjer hver eneste gang jeg må tolle inn :p

 4. Den var superfin❤bra valg! God topptur spreka! Her er det senvakt på jobb, men først skal jeg hilse på sen lille valpen broren min og familien hans har skaffet seg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Såå herlig med ny valp i familien, Anja 🙂 Håper du hadde en alle tider lørdag!

 5. Litt av en skatt,så fin veske.Fine bilder.

 6. Hvor har du kjøpt jakka? 😍

 7. Hei!

  Veldig fin veske! Så klassisk!

  Hvor er jakken fra?

 8. Så bra at du sparte de til du fant noe du virkelig likte 🙂
  Vesken var bare lekker 😀
  Kan jeg spørre om hvordan det er å tolle inn dyre vesker på flyplassen? greit å vite liksom :,) hehehe
  Ooog hvor er jakka fra? så fin elsker grønngargen :))

  1. kristinaandersen

   Jakka er fra Stravardius 🙂 Angående tolling.. Handler du for over 6000 kroner mens du er i utlandet, skal du tolle inn 25% av kjøpesummen. Så da går du på rødt i tolla, viser kvitteringer + tingene dine om tollerne ber om det 🙂

 9. Nydelig veske. <3 <3 : Har sett meg ut denne selv 😉 . Hva er prisnivået i Barcelona, skal dit i høst. 🙂

  1. kristinaandersen

   Prisnivåene på designervesker tenker du da? Ikke noe dyrere enn andre steder mener jeg 🙂

 10. Syntes du kledde det naturlige håret ditt kjempegodt! Og jeg er bare litt misunnelig på vesken. Ha en super dag!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Ida <3 Ønsker deg en fin søndag!

 11. Nyedelig veske! Og du er så fin på håret! Ha en strålende helg, tross tannverk.

 12. Godt du har lært å tolle veskene dine etter at du gikk på grønt engang å ble tatt for det!

  1. kristinaandersen

   Takk for at du delte din mening, Helle 🙂 Alltid så positiv og blid du 😀

  2. Forstår ikke helt vitsen med denne kommentaren jeg Helle? Det oser jo bitterhet lang vei. Er det fordi du ikke kan kjøpe deg slikt selv, og derfor irriterer deg over andre som kan? Man lærer så lenge man lever, og om Kristina har gjort en feil i tollen før, så skal man vel ikke bli straffa for det resten av livet? Spesielt ikke når hun da følger reglene om fortolling nå. Du har vel aldri gjort en feil du Helle? Derfor kan du sitte i glasshus? Ønsker deg lykke til og god bedring.

 13. Har sagt det før, men sier det igjen: du ser dødsfin ut uten extentions! En helt unødvendig utgift, spør du meg:)

 14. Så utrolig fin veske! Hvordan ble prisen når du måtte tolle den inn i Norge i forhold til om man skulle kjøpt den her hjemme? (om det er mulig!) 🙂

  1. kristinaandersen

   25% dyrere, da den prosenten av kjøpesummen må betales for å få den med inn 🙂

 15. Du var sykt fin med det ditt naturlige hår!! 😀 Og veska var smashing, det samme med jakka (og forsåvidt resten av deg også)! Ha en nydelig helg 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk snille deg 😀

   1. Lønner det seg egentlig ikke å bare kjøpe designerveskene i Norge?🤔 Min erfaring er at 25% toll gjør at veska blir dyrere enn her hjemme:( eller har du andre erfaringer, Kristina?☺️

 16. Jeg er livredd for tollere enda jeg er godt voksen og aldri har smuglet så mye som en flaske vin! Jeg kjøper aldri mer enn kvoten på harrytur en gang! Tollerne er så ubehagelige at jeg blir nervevrak av dem. Tror kanskje de er ekle fordi de hater jobben sin eller er sure fordi de ikke kom inn på politiskolen… Uff, nå var jeg ufin, men ærlig talt! Tollerne på Gardermoen er verst av alle. De burde gå på kurs. Jeg reiser mye, og utenlandske tollere (til og med amerikanske!) gjør en mye bedre jobb. De skremmer ikke vettet av uskyldige mennesker. Nå fikk du virkelig gira meg op, Kirstina! Glem dritten og ha en fin weekend!

  1. kristinaandersen

   Haha! Helt enig med deg Agnethe 🙂 Tydeligvis gøy å få litt makt mellom fingrene for enkelte ;p Ha en fin søndag <3

 17. Hvor har du kjøpt den lekre jakka, Kristina?😍

 18. Åh, for en jakke! Den var dødskul. Hvor er den fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Stravardius 🙂

 19. Nydelig veske :)!! Hvordan er det med toll hvis man har kjøpt en merke veske i Norge og tar den med til utlandet? Altså at den er gammel og prislappen er tatt av, må man fortsatt betale toll for å ta med merke ting ut og inn av landet? 🙂 eller spørs det på landet man reiser til?

  1. kristinaandersen

   Nei, dette gjelder kun ting du har kjøpt i utlandet og ferien du kommer hjem fra.

 20. Perfeksjon av en veske! Men helst vil jeg vite hvor jakka er fra? Er det Zara? 😀 Mulig du gjør det litt for å få kommentarer, men skriv hvor ting er fra i innlegg da. Veska er ok, det ser alle hva er, men du skjønner ;))

  1. kristinaandersen

   Hei Lise! Den er fra Stravardius 🙂

 21. Hvordan foregår egentlig en sånn fortolling? 🙂

  1. kristinaandersen

   Handler du for over 6000 kroner mens du er i utlandet, skal du tolle inn 25% av kjøpesummen. Så da går du på rødt i tolla, viser kvitteringer + tingene dine om tollerne ber om det 🙂

 22. Google used to translate your website automatically, but for some reason it doesn’t do it anymore. So I have to copy and paste your blog into their translator to read. I think this is why it is harder and harder for me to keep up with your blog because I usually read it on my phone. I miss you. Even if it is a simple post like this, I love seeing your smile and your positive outlook on life.

  1. kristinaandersen

   I’m sorry it doesnt work, Lashana! I will contact help asap <3

 23. Hva heter vesken? Nydelig!! <3

 24. Fikk du momsen igjen da du dro fra Spania? Vet ikke helt hva momsen er på vesker i Spania men man får vel noen euro igjen. Da blir det jo ikke sååå ille å tolle inn i Norge!

  1. kristinaandersen

   Heeelt riktig! Dessverre fikk vi ikke tid til det denne gangen, sykt irriterende :/ Du får 21% igjen av kjøpesummen 🙂

 25. Vet du hvilken størrelse dette er? Vet de har en mini og en vanlig, jeg er så usikker på hvilken jeg vil ha, men denne størrelsen var kjempefin 🙂

  1. kristinaandersen

   Den største 🙂

 26. Vis noen vil kjøpe Gucci veske anbefaler jeg å gå på Gucci.com. Prisen der er inkludert toll og frakt og du betaler kun den prisen som står under det du vil kjøpe. De sender med DHL og du får det på døren et par dager senere 😉

  1. Er du sikker? Vurderer å bestille 🙂

 27. Kul veske! Hva heter modellen? 🙂
  Så fin med ditt naturlige hår!

 28. Jeg tenkte når jeg så disse bildene at nå så håret ditt så fresht og fint ut, kan ikke huske å ha sett det så nydelig 🙂 Helt uforståelig at du bruker extensions :p

 29. Så leit å høre at det ikke var noe hyggelig å fortolle vesken. Håper alle som har en sånn opplevelse sender de en mail slik at de blir obs på det dersom det tydeligvis er en ting som flere opplever og ikke bare en person med en dårlig dag man var så uheldig å komme utfor?
  Surpomper finnes i alle yrker dessverre, de skal riktignok undersøke at noen ikke har med noe ulovlig eller gir uriktige opplysninger – men det betyr ikke at man skal få folk til å føle ubehag og være sure når man kommer for å gjøre det rette.
  Men send mail om man har slike opplevelser slik at de kan få en liten vekker og gjort noe med det fremover.

 30. så fin med håret ditt Kristina 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *