FILMKVELD?

Her blir det tacofredag denne kvelden, med fruktfat til dessert, iskald pepsi max, dyna i sofaen og film på skjermen. Alt som hører til på en skikkelig kosefredag, akkurat det jeg trenger når humøret og fomen ikke er helt kjempe ♥ Så, jeg tenkte å komme med et litt annerledes filminnlegg denne gangen. Tre tips som passer for alle – jentekveld, kjærestekveld eller familiekveld. Håper dere liker tipsene, og fortell gjerne om dere har noen gode filmtips tilbake igjen 🙂


DEN PERFEKTE JENTEFILMEN
A Little Bit Of Heaven.

Filmen handler om gladlaksen Marley, en sprudlende karrierekvinne som elsker alt livet har å by på. Hun er en typisk singeljente, hun tror ikke på ekte kjærlighet og mener at man fint kan leve lykkelig i alle sine dager uten en mann ved sin side. Hun minner meg egentlig litt om meg selv, haha! Marley koser seg med vennene sine, ler høyest av alle og har en hverdag fylt med glede. Men så opplever Marley alle menneskers store skrekk, hun får påvist kreft. Plutselig begynner hun å tenke over alle ting hun enda ikke har fått oppleve, som en skikkelig forelskelse. Inn i bildet kommer Julian, Marley sin lege som hun til sin store forskrekkelse forelsker seg i. I tillegg møter hun Gud, som gir henne tre siste ønsker før hun skal dø. I filmen får vi følge Marley mens hun prøver å overvinne frykten for å dø, beholde livsgnisten og samtidig sette pris på alt hun har i livet.

http://www.wildbunch-germany.de/api/wildbunch/gallery_image%2Fkein-mittel-gegen-liebe%2Fstage%2F6/gallery_image.jpg
FILMKVELD FOR HELE FAMILIEN
The Water Horse.

Denne er så fiin! Jeg så den sammen med kidsa en dag i sommer når jeg var barnevakt, og det slo meg at dette er den perfekte filmen for hele familien. Så eventyrlig og god, en film man blir litt varm i hjertet av på en rar måte 🙂  Filmen handler om en liten gutt ved navnet Angus, som en dag kommer hjem med et egg han har funnet i havet. En dag klekkes egget, og opp kommer en bitteliten vannhest som Angus bestemmer seg for å ta vare på. Problemer er bare at vannhesten vokser i rekordfart, og den kan heller ikke leve i Angus sitt badekar særlig mye lengre. En skikkelig søt og magisk film som er ekstremt imponerende med sine fine scener, anbefales!

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTUzMzA5ODc4Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMTQ0NzYzMw@@._V1_SX1777_CR0,0,1777,903_AL_.jpg

FREDAGSCHILL MED KJÆRESTEN
Southpaw.

Soutpaw er en helt vilt spennende dramafilm, og den er absolutt en av mine favoritter. Så fantastisk bra! I filmen spiller Jake Gyllenhal bokseren Billy Hope, som har gjort seg en storslått karriere via sin jobb som proffbokser. Billy hadde en hard barndom, kommer rett fra gata og oppvokst på barnehjem. Men likevel snudde ting seg, og nå har han alt. En nydelig kone, verdens skjønneste datter, et hus de fleste bare kan drømme om, en jobb han digger og et lykkelig liv med de han elsker. Kjekkasen er ubeseiret som boksemester, men en dag smeller det. Billy kommer i krangel med en bokserival, og i slosskampen skjer det en hjerteskjærende ulykke som fører til at bokseren som hadde alt, mistet alt han har å leve for. Billy havner tilbake der han kom fra, fattig og på gata – uten foreldrerett til datteren sin. En dag får han tilbud om en storkamp han ikke kan si nei til, en kamp mot gangsteren som gjorde at han mistet alt. Vil han klare å trene seg opp til den store kampen, og få tilbake sitt gamle liv?

http://www.japantimes.co.jp/wp-content/uploads/2016/06/p9-shoji-southpaw-a-20160602.jpg

GOD HELG TIL DERE ♥

13 kommentarer

 1. Snurrer den første filmen nå og prøver å få i meg tomatsuppe. Hatt elendig matlyst denne uken + mageknip. Men det med magen kan jeg ikke gjøre noe med. Uansett, gleder meg til å se filmen 😊 Takk for tips og håper du får en fin helg og at tannen ikke gjør så helsikens vondt! ❤️ Btw, har du åpen snap? Hver gang jeg ser mystoryen din kommer det opp at jeg kan chatte med deg, men når jeg prøver så får jeg bare opp at du har lukka snap. 😊

  1. kristinaandersen

   God bedring Marlene! Jeg har ikke åpen snap, men i blant åpner jeg den slik at dere kan snappe meg 🙂 Klem

 2. Tusen takk for film tips. A little bit og heaven var akuratt det jeg trengte til min alene hjemme kveld. Ha en flott helg vakre deg.

  1. kristinaandersen

   Såå herlig! Den filmen er såå nydelig <3

 3. Åh jeg ELSKER når du kommer med film og serietips! Det er så spot on min smak! 😍 Har du forresten sett serien Crazy Ex Girlfriend på Netflix? Jeg var litt skeptisk til den, men endte jaggu opp med å binge en hel helg og jeg virkelig digget den! Litt kleint til tider med disse sang innslagene, men dét er jo heldigvis lett å spile over 😉 Håper du får en helg som er minst like fin som deg og at tannpinen er om ikke annet overkommerlig ❤️

  1. kristinaandersen

   Nei, aldri sett! Men kanskje verdt et forsøk? Takk snille Hege, god helg til deg <3

 4. Hej 🙂

  Om du inte har sett outlander på Netflix så måste du titta 😍😍😍 aaaah bästa jag sätt på mååånga år – Du mååååå se!

  1. kristinaandersen

   Den har jeg ikke sett 🙂 Takk for tips!

 5. Du har ikke noen serietips for øyeblikket da Kristina? 😀 Har ingen serie å se på nå, og sluker alle du anbefaler med en gang! Har forresten akkurat sett ferdig «The affair» som kan anbefales hvis du ikke allerede har sett den 🙂

  1. kristinaandersen

   Liker veldig godt The Good Wife om dagen 🙂 Sett den?

   1. Ikke sett den nei. Da skal jeg prøve meg på den! Takk for tips 🙂

 6. Takk for filmtips. Jeg gråt meg gjennom a little bit of heaven i kveld, så fin! Fortsett med gode filmtips.

 7. Du burde se Miracles from heaven, på netflix 🙂 Hacksaw Ridge er også kjempe bra, litt voldsom krigsfilm, basert på en sann historie, men fytti katta som jeg gråt, en helt fantastisk bra film <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *