DEN BESTE HEIAGJENGEN

God fredagsmorgen, dere ♥ Tusen takk for alle fine ord og råd på gårsdagens innlegg, dere er en så fin gjeng! Ikke farlig å dele sin svakeste side når man bare mottar støtte, så det skal dere vite at jeg satt virkelig stor pris på. Veien videre er jeg enda usikker på, men jeg snakket med tannlegen min i går og jeg skal tilbake den 30.august for å sjekke resten av munnen. På onsdag fikk vi nemlig bare sjekket den ene tanna, jeg var jo helt rambo i stolen og klarte ikke ligge stille. Da skal vi legge en plan for hva vi skal gjøre, i tillegg til at jeg fremover må til tannlegen en gang i halvåret for å prøve å bli vant med å i det hele tatt gå til kontroll. Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere på prosessen videre, i tillegg til at jeg håper jeg snart kan få humøret mitt tilbake. Jeg har vært alene hele denne uka, eneste jeg har gjort er å trene + gå turer. Dette har bare tappet meg så innmari for energi at jeg orker ingenting og tenker kun på det som venter meg. Da er jeg ikke særlig godt selskap, så jeg har heller holdt med alene og overtenkt alt som kan gå galt. Det er så håpløst når jeg blir på denne måten, heh. Men jeg får jo ikke gjort noen ting overhodet med dette før eventuelt noen måneder, så jeg må bare prøve så godt jeg kan å ta meg sammen.. Igjen, takk for all støtte – det betyr så mye!

BEACH STROLL IN BARCELONA

Her våknet jeg for en time siden, og skal straks komme meg på trening igjen. Om ikke annet så har dette vært en vanvittig bra treningsuke, og jeg gleder meg til å dele alt jeg har gjort med dere til søndag! Da skal dere få en real update om det er ønskelig? Jeg sjekker innom her senere og deler et koselig innlegg som passer perfekt hvis fredagsplanen er netflix og avslapping 😉 Stor klem fra meg ♥

8 kommentarer

 1. Wenche på Solsiden Tannlegesenter på Lund er helt fantastisk! Jeg klarte omsider å borre et hull takket være hennes fantastiske vesen og måte og behandle pasienten på. Jeg anbefaler å gå der! Hun er spesialisert på tannlegeskrekk 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Stina <3 Takk for tips 🙂 Jeg er veldig fornøyd med tannlegen min, så er bytte vil nok dessverre bare gjøre ting verre. Men takk for at du tenker på meg! Klem

 2. Unner deg alt bra og skulle ønske vi kunne fikse det for deg. Men alenetid, tur i skogen og trening, skal ikke skimse av det. Pleier å hjelpe for å få hodet litt på plass. Håper dere finner en løsning for deg. Dakkar. Gleder meg til fredags Netflix innlegg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk snilleste Anja <3 Går lang tur hver dag, det hjelper veldig 🙂 Klem og god helg til deg, Anjamor <3

 3. Nydelige bilder av deg.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 4. Håper dette med tannleger går seg til for deg. Jeg har en venninne som sliter med det samme, og hun har fått seg en ekspert som har flere års ekstra utdannelse for å håndtere personer med redselen. Hun har blitt veldig mye tøffere etter at hun startet å gå til henne. Dyktige fagfolk er SÅ viktig <3

  Og den kjolen din, hallo, så fin! Hvor har du kjøpt den?

 5. Hei vil tipse deg om denne siden :http://tksor.no/odontofobi/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *