TILBAKE TIL HVERDAGEN

DA var jeg tilbake, og klar for å ta høsten med storm! Denne sommeren har virkelig vært livets beste, jeg har flydd på en lykkebølge, kost meg dagen lang, hatt alt for mange våkenetter og møtt så mange fine mennesker. Minner for livet! Sommerferien min ble avsluttet med en nydelig tur til Barcelona sammen med min beste venn, og det kunne ikke vært en bedre stopper på ferien. Jeg har kost meg så latterlig mye! Men nå er jeg også ferdig. Ferdig med fri, ferie og rakkestreker. Jeg er så innmari klar for denne høsten, ta bloggen til nye høyder og ikke minst lansere en helt sinnsyk kul greie om noen få uker. Sistnevnte er deg jeg og Ida som gjør sammen, og jeg skal være så tøff å si at jeg er 100% sikker på at dere kommer til å digge det 🙂 Dette blir så innmari bra!

Vi går en spennende tid i møte, og det kibler i fingrene etter å komme i gang med prosjektet vårt. Iiiih, som jeg gleder meg! Ellers er jeg mildt sagt klar for å møte hverdagen igjen. Det har jeg gjort siden mandag, da stod alarmen på 07.00 og jeg har aldri følt meg så trøtt i trynet som jeg gjorde da… Feriesmellen! Hverdagen er uansett den jeg liker best, og jeg ser innmari frem til å finne tilbake til gode rutiner og meg selv igjen. Sommerkiloene skal av, treningen er høyprioritert i tiden fremover og formen skal jeg gjøre alt for å få tilbake. Her på bloggen skal det også komme litt nye spalter, og jeg skal være flinkere til å være mer personlig med dere. Vise litt mer av meg selv, rett og slett! Hver fredag eller søndag kommer jeg også til å dele ukens treningsøkter med dere, og dele litt mer av hva jeg gjør for å bli en sprekere versjon av meg selv. Så har jeg faktisk lurt på å ta før og etter bilder, sånn for å motivere meg selv litt. Og hvem vet, kanskje jeg deler de med dere måned for måned 😉 Jeg regner nesten med at jeg ikke er den eneste som trenger å ta seg selv litt i nakken etter denne sommeren her?

Så må jeg også få si tusen takk for at dere har vært så tålmodige med meg denne sommeren her, og holdt ut med en oppdatering daglig. Det setter jeg sånn pris på! Så skal jeg legge til at fem dager totalt uten laptopen og kamera faktisk var helt magisk. Vi trenger alle å lade batteriene i blant, ikke sant? Jeg håper dere også har hatt en nydelig sommer, jeg gleder meg til å høre fra dere her og selvfølgelig oppdatere igjen litt senere Stor klem fra meg!

designers remix genser – zara skjørt – céline veske – gucci belte

43 kommentarer

 1. Herregud, du er ikke den eneste som må legge inn nye, gode treningsrutiner. Startet på mandag, så nå skal sommerkiloene bort og vekk! Føles ut som jeg har lagt på meg 80 kg på 8 uker haha. Null trening og litt vel mye alkohol. PS: du ser superbra ut!! Sykt fint belte!

  1. kristinaandersen

   Haha, godt jeg ikke er alene :p Nå blir det digg å ta i et hardt tak kjenner jeg, yes! Ha en fin dag Ida og tusen takk for fine ord <3

 2. Glad du er tilbake! 😀

  1. kristinaandersen

   Jeg å, Gitte! 😀

 3. Selv om jeg hadde blitt kjempemotivert av å se før- og etterbilder, håper jeg du lar være. Føler du i så fall ville falt litt for ditt eget grep (refererer blant annet til innlegget ditt om usunne forbilder). Kjedelig å gi dem den fornøyelsen 😉 fikk litt vondt av å lese som sommerkiloene som skal rett av og alt det der. Altså, sjæl ass. Men tror du skjønner hva jeg mener? En herlig, fin sommer trenger ikke «betales» for. Du er uansett helt nydelig! Masse lykke til med lansering av prosjektet! Dere er favorittduoen min, så du har helt rett: dette går dritbra!

  1. kristinaandersen

   Takk for innspill, Ingvild! Får se litt hva jeg gjør og hva jeg bestemmer meg for, men jeg ser veeeldig godt poenget ditt 🙂 Stas å høre at jeg og Ida er favorittduoen din, da tror jeg virkelig du vil like prosjektet vårt 😀 Hihi! God klem <3

 4. Knallfint antrekk!

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 5. Kari Øverland

  Åå, jeg gleder meg veldig til å følge med på deg fremover, Kristina! Synes bloggen din bare har blitt bedre og bedre etter at du skiftet plattform. Du og bloggen din gjør meg glad❤️

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Kari!! Det er så kjekt å høre <3

 6. Så bra at du har kost deg masse i sommer. Det er viktig og vel fortjent. Du har vært flink. Jeg gleder meg til blogg høsten sammen med deg. Og denne treningen da. Jeg har trent litt gjennom 3 uker ferie, men jeg er skikkelig gira på trenings høsten selv. Så gira at jeg trosser tidenes regnværs dag her i Oslo for å løpe opp wyller Tryvann (oslos bratteste) bare for å bevise for meg selv at jeg kan det jeg har bestemt meg for. Puhhhh. Men stå på, og jeg digger deg uansett men gleder meg til bloggingen din til høsten og ikke minst dette prosjektet ditt med Ida!! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Så koselig å høre at du gleder deg med meg, Anja 😀 Det gjør meg glad! DO IT, løp opp Oslos bratteste, spreka! Gøy å vise seg selv at man fortsatt kan dersom man vil 😀 Stooor klem til deg søta, herlig å høre at du har hatt en fin ferie <3

 7. Kjempefint antrekk Kristina 🙂 Dette høres veldig motiverende ut! 😀 Elsker innlegg om trening, kost og høstmote. Gleder meg til å se hva du og Ida har funnet på!

  1. kristinaandersen

   Herlig å høre, snille deg 😀 Gleder oss veldig til å fortelle!

 8. Skjønner at folk har delte meninger angående det å dele før- og etter-bilder, men jeg personlig blir såå motivert av sånne bilder 🙈

  1. kristinaandersen

   Me2! Det er motiverende å se andre sin fremgang 🙂

 9. Booooom! Det var energisk og bra innlegg – fikk skikkelig «let’s do this!!»-følelse! Gleder meg til spennende og varierte innlegg fremover – og ser selvfølgelig frem til det du og ida har på lur 😉 Jeg synd du er så fin jeg, ser ingen sommerkilo ut i fra bildene ihvertfall. Her derimot…. må ned minst 5 kg :-/ men er verdt all isen, rosė’n og grillmaten;-D

  1. kristinaandersen

   Yayy Bell, herlig å høre 😀 Absolutt verdt å få på seg noen sommerkilo etter en heidundranes ferie, guuuud så gøy det har vært! Mye å flire av utover en grå høst, heldigvis 😀

 10. Fine, fine deg! Godt å ha deg tilbake for fult, jeg gleder meg til å gå høsten i møte sammen med deg 🙂 Hihi

  1. kristinaandersen

   Herlig å høre Janne! Og velkommen hjem til deg og din kjære <3 Har vært så gøy å følge bloggen din på tur 😀

 11. Så bra du er tilbake! Håper på endel kosthold tips og selvfølgelig masse høstmote 🙂 Kjempefint antrekk forresten!

  1. kristinaandersen

   <3

 12. Så fint antrekk 🙂 Har vært morro å følge din sommer, gleder meg til å høre om prosjektet deres!

  1. kristinaandersen

   Gleder meg til å fortelle, Kari <3

 13. Jeg tipper podcast🙋🏼 lykke til med høsten!!

  1. kristinaandersen

   Takk Karoline 😀

 14. Ur back!! Håper du har hatt en fantastisk ferie, noe det høres ut som du har:) Jeg er såå spent på hva du og Ida har planlagt, og jeg gleder meg sjukt til å følge deg videre dette året- du er jo tross alt favorittbloggern!! Håper også du fortsetter med litt vlogger:D

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk for oppmuntrende kommentar, gode deg <3 Litt vlogger skal det bli mer av kan jeg love 😀

 15. Såå glad du er tilbake!
  Sommeren min har vært kliss lik din – den aller beste hittil i livet, mye alkohol, venner, sene sommerkvelder og bare kos!
  Lagt på seg har man gitt, men så innmari verdt det! Godt det er flere av oss!
  Før – og etter bilder er så motiverende, jeg er ALL for it!
  La oss trene oss inn i denne høsten sammen:)
  God klem

  1. kristinaandersen

   La oss trene høsten inn sammen, Anne Mette! NU KJØR VI 😀

 16. Jeg gjetter på at det er podcast dere skal lage!;) Da hadde jeg dødd av lykke:D Haha! Nesten hvertfall;p

  1. kristinaandersen

   Haha! Så herlig å høre <3 Du får vente i spenning litt til 😀

 17. Hei Kristina, godt å ha deg tilbake! 🙂 Mens jeg forstår at det vil være motiverende med før/etter bilder, så føler jeg at dette vil gå litt mot dine egne prinsipper som du blogget om for noen måneder tilbake. Jeg er absolutt for at du blogger mer om trening og mat, er midt i en slik prosess selv, men jeg håper du begrenser deg litt fra å blogge FOR mye om det? 🙂 Bare et lite konstruktivt innspill fra meg 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg ser absolutt meningen din 🙂 Tar det til meg <3 Stor klem og takk for innspill!

 18. Godt du er tilbake.Nydelige bilder,og et tøft antrekk.

  1. kristinaandersen

   <3

 19. Det er godt å ha deg tilbake, du har vært savnet <3 men en ferie har du absolutt fortjent! Du er like nydelig som alltid!

  1. kristinaandersen

   Gjør meg så glad å høre! Tusen takk Marie <3

 20. Du er så absolutt ikke den eneste som trenger å ta seg selv i nakken etter denne sommeren Hehehe… blir gøy med en sprekere og sunnere hverdag/høst selvom sommeren har vært fantastisk! Gleder meg til å følge og få litt mere trenings motivasjon og kostholdstips av flinke deg!:-) (skal gifte meg i mai så nå må jeg bare prøve å stå på slik at kjolen sitter perfekt!!) kjempefint antrekk hadde du og forresten 🙂

  1. kristinaandersen

   Gooodt å høre vi er flere, haha! Skal du gifte deg i mai? Guuud så koselig!! Lykke til med trening og alt i høst, Tonje <3 Klem!

 21. Det er fullt mulig jeg tar feil nå, men har det vært litt mer vektkommentarer fra din side den siste tiden? Personlig syns jeg det er så deilig at bloggen din har vært ganske fri for sånne ting tidligere. For all del, det er kjempefint med innlegg om trening og sunn kost, men med en gang fokus er vektreduksjon, går du kanskje litt i mot noen av dine tidligere innlegg? Du bestemmer selvsagt helt selv. Bare en liten tanke fra meg.

  Forøvrig ser du fantastisk ut, og jeg gleder meg til å følge deg videre utover høsten.

  1. kristinaandersen

   Hei Beate! Jeg har nok kanskje smelt fra meg med litt ironiske kommentarer om min egen vekt i sommer, ja. Kun humoristisk ment, og jeg opplever ikke at noen har blitt støtt. Heller tvert i mot, at folk har fått seg en latter og kanskje kjenner seg igjen 🙂 Men jeg ser poenget ditt er og skal ta det til meg, takk for konstruktiv kritikk 🙂 Klem!

 22. Så godt at du er tilbake 🙌 Denne tiden her og starten av januar er mine to favoritttider på året. Jeg elsker hverdag og rutiner og den motivasjonen man kjenner på nå etter mye deilig kos og nye fine minner. Selv om sommerferie og jul er fantastisk blir man litt mettet på at alt er så koselig hele tiden 😅 Deilig å lese bloggen din og kjenne seg ekstra motivert 🙏 Digger deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *