BRUN OG GLAD

Jeg føler meg så fresh her i Barcelona, brunfargen har virkelig fått seg et boost og huden gløder skikkelig. Best av alt er fargen i ansiktet, jeg trenger nesten ikke sminke nå og det er så innmari deilig 🙂 En solkysset og naturlig hud er vel noe av det søteste som finnes?

Betakaroten Gold har vel egentlig holdt meg ganske brun gjennom hele dette året, med tanke på at jeg faktisk ikke har solt meg noe særlig etter at jeg kom hjem fra USA i februar. Men brunfargen? Den har holdt seg overraskende bra gjennom disse månedene. Nå er jeg derimot nøttebrun igjen, og det er så fresht! En fryd å løpe rundt i sommerkjoler nå som huden er så fresh og solbrun.

Det jeg liker best med Good For Me sin betakaroten, er rett og slett at du kun tar en tablett daglig! Det er null stress overhodet. Jeg tar den alltid sammen med frokosten min, slik at jeg ikke glemmer den. Også nå som jeg er på ferie, jeg har tabelettene med over alt. De siste årene har jeg som dere vet slitt veldig med soleksem, noe som egentlig var hele grunnen til at jeg begynte på disse tablettene. De siste to årene har jeg derimot sluppet helt unna eksemen, fordi jeg har vært flink til å ta betakaroten og samtidig bruke høy faktor når jeg er ute i sola. Ingen kløing, ingen prikker og ingen eksem. Yey!

THE BEST TAN EVER

Dersom du er nyskjerrig på betakaroten, vil jeg så absolutt anbefale deg å prøve det ut! Du blir raskere brun, samtidig som du beskytter huden, noe som er helt genialt! Sommeren er overhodet ikke over enda, og i tillegg er det helt sikkert noen av dere som har planlagt ferier til varmere strøk i høst og vinter. Da er det bare å få begynt, effekten kommer allerede etter en til to uker 🙂 Nå får du 20% rabatt på første bestilling av Betakaroten Gold, og rabattkoden du må bruke er «Kristina20». Om du ikke ønsker å bli abonnement, kan du selvfølgelig også velge enkeltkjøp på bestillingen din.

13 kommentarer

 1. Fin og sunn kropp! Og ikke minst brun <3

 2. Åå takk for tips og bra tilbud.Så bra de tablettene,skal bestilles igjen.

  1. kristinaandersen

   <3

 3. Jeg sliter skikkelig med å bli brun på leggene og i ansiktet! Resten blir veldig fin brun 🙂 kanskje disse hjelper?

  1. kristinaandersen

   Absolutt, try it 🙂

 4. Er det ikke sånn at innlegg fra nå av (eller ihvertfall etter de nye reglene fra Forbrukerrådet kom) skal kun merkes med «reklame» eller «annonse»? Så og bare skrive sponset innlegg er vel ikke nok? Føler meg litt lurt når dere toppbloggere omtrent ikke merker noe som helst lenger :-/

  1. kristinaandersen

   Jeg har bedt teknisk fikse det, det skal være ordnet innen kort tid 🙂

   1. Du kan jo skrive REKLAME på toppen, i selve innlegget. Du vet, for å følge loven. For en dårlig unnskyldning at teknisk skal fikse det, mener å huske du at kommet med akkurat samme opptil flere ganger og stadig har de ikke fikset det. Ellers syns jeg bloggen din er morsom å lese om dagen, men den dårlige reklamemerkingen blir jeg veldig oppgitt av 🙂

 5. Hei.
  Hvis noen av dine lesere røyker, må dem ikke spise dem. Forskning viser at betakarokten øker risikoen for lungekreft.

 6. Så fin farge:)
  Hva er grunnen tii at dere må reklamere for dette produktet så hyppig ?

  1. kristinaandersen

   Fordi jeg er ambassadør for Good For Me 🙂

 7. Hvor har du kjøpt sjalet du har i håret? såå fint <3

 8. Hvor er kjolen fra?
  Du stråler virkelig, Kristina❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *