GLAD I HJERTET

Ååå Blir glad i hjertet av å se på bildet over her! Meg og min aller beste venn. Som jeg koser meg her i Tønsberg, feriefølelsen og roen har virkelig kommet snikende. Jeg vil ikke hjem igjen! Her i Casa Wulff koser jeg meg så innmari, jeg og Ida deler et supercosy rom med hver vår seng. Skikkelig tilbake til barndommen følelse, når man var på sleepover hos venner og ble så glad når begge foreldrene sa ja til at man kunne ha overnattingsbesøk. Husker dere det? Den følelsen! Så innmari koselig.

I går ble vi sittende ute på balkongen å kose oss en haug – jeg, Ida, Anita og Lars. Fine familien til Ida som har tatt meg så godt i mot! Vi koste oss med forskjellige retter av vitnamesisk mat, duggfrisk rosévin og gode samtaler. Så koselig! Så sovnet vi søtt i hver vår seng, klare for å gripe dagen som kommer i dag. For gjett hva vi skal? Til Sverige! Sånn helt spontant. Harryhandel for alle penga, haha! Jeg gleder meg som et lite barn! Vi reiser i joggeklær og uten sminke med dott på hodet, sånn for å være så harry som mulig siden vi første er i gang ;-) Ingen vits å pimpe seg opp før kvelden kommer – da braker det nemlig løs med vors med fine folk og Matoma-konsert. LIVET!

9 kommentarer

 1. Hei fine Kristina :) Håper du koser deg med ferie. Jeg lurte på en ting, du har jo reist med Royal Caribbean. Etter dine anbefalinger har jeg bestemt meg for å reise på dette cruisetrafikken, og gleder meg veldig! Vet du om prisene endrer seg fra dag til dag? Så på dette i forgårs og ser prisene har økt til i dag.
  Lurte også på om du har mulighet til å gi bort noen rabattkoder nå? :)

  Stor klem

  1. kristinaandersen

   Så herlig Maria, du må bare glede deg en haug. Cruise med RCCL er LIVET <3 Angående priser så går det vel opp og ned, slik som det er med de fleste reisesider :) Ingen rabattkode på lager akkurat nå, dessverre :(

 2. Ser ut som dere koser dere.God tur til Sverige.

  1. kristinaandersen

   Takk snille <3

 3. hvor i Tønsberg bor dere?
  var konserten i dag bra?

  1. kristinaandersen

   Hos foreldrene til Ida :) Ja, konserten var helt topp!

 4. Så koselige bilder av dere! :-) Dette spørsmålet har ingenting med innlegget å gjøre, men spør allikevel. Hvilken sminke bruker du i ansiktet? Hvilken foundation og pudder (merke og farge) bruker du? Du har så utrolig fin glød. Sliter selv med å finne riktig farge og merke.

  1. kristinaandersen

   Hei Maya! Jeg bruker pudder fra Bare Minerals og solpudder fra litt div merker. Ikke mer enn det! Vil anbefale deg å få hjelp av hudpleie angående riktig farge tilpasset din hudtype :) Klem!

 5. Legg ut innkjøpene da :D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *