EN SOMMERDRØM

Denne kjolen er så nydelig! Jeg fant den når jeg var i København, og er så glad jeg kjøpte den. Uten tvil sommerens store favoritt! Her har jeg hatt en så fin start på helgen, i går inviterte jeg mine foreldre over på grilling. Rettere sagt: nachos på grillen! Så himla digg! Alt kan grilles har jeg funnet ut av 😉

Life only comes around once, so do whatever makes you happy,
and be with whoever makes you smile.

zara kjole – bianco sko – ysl veske – hermes armbånd

I dag ble jeg våknet av naboen som tydeligvis følte for å holde show 08.30 på en lørdagsmorgen, med rapmusikk på full guffe inne og veranda døra åpen – viktig å våkne hele nabolaget, si! Må si jeg lurer litt på hva man tenker med når man bor midt i byen, tråkker ut på balkongen, holder telefonen foran seg og setter igang tidenes show med å dra opp t-skjorta og digge seg selv mens man rapper helt spinnvilt til kamera. Sikkert ei litta rakkefant-jente han febrilsk skulle imponere på snap kan jeg tenke 😉 Whatever floats your boat! Lille Eminem i naboblokka fikk meg i hvert fall tidlig opp på fridagen min, så da kan jeg likegodt utnytte det. Nå blir det god frokost, og så ut på tur med Celina og lille Noah – før det blir full rulle med Alexandra og venner i kveld. Det gledes ♥

17 kommentarer

 1. For en flott kjole!! Amazing 😊 det er litt vel irriterende med naboer som tror de eier nabolaget, blokka og byen. Møtte min nye nabo for første gang en kveld i uka da han bestemte seg for å hamre møbler og i veggen til langt over kl 23. Da var det nok bråk for denne frøkna. Så ble det stille!!! Jaja. Hehe. Klem fra meg til deg, hilsen Anja. Kos deg i dag.

  1. kristinaandersen

   HAHA! Ikke barebare med merkelige naboer as.. God helg Anja <3

 2. Nydelig kjole! :)) lurte på en ting, vet du tidligere har vært en stor fan av questbars, er du det fremdeles?

  1. kristinaandersen

   Takk Christine! Du, jeg tror jeg spiste meg lei.. Haha! Men questbars er supergodt 😀

 3. Så fin kjole 🙂 hvilken str har du?
  Har du link? 🙂

  1. kristinaandersen

   Str M 🙂 Nei, den er utsolgt.

 4. Veldig flott og staselig kjole. Ønsker deg en god helg!

 5. For en nydelig kjole! Perfekt til en enda finere jente <3

 6. Heisann, mulig du skriver på dialekt ,men jeg og min ocd finner bare skrivefeil🤔 Det heter å bli vekket. Og å vekke hele nabolaget.. I tillegg så heter det har jeg funnet ut, ikke ut av..og da jeg var i København..ikke når.. soooorryyy.

 7. Bildet av deg «shopping og champagne» på siste bloggposten til Ida er seriøst det beste jeg har sett, hahah 😃

  1. kristinaandersen

   HAHAHA! Enig, jeg dør av det ;p

 8. For en fin kjole! Blir glad av å se på deg!

 9. Nydelig kjole og nydelig dame.

 10. Man sier «idag ble jeg vekket» 😉

  1. Det skrives «i dag» ikke «idag». Apropos skrivefeil, liksom.

 11. Vekke og tabletter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *