KVOTA ER BRUKT OPP

Er det noe jeg er stor fan av, så er det når jeg kan kle meg sporty og helt casual. Slik som i dag, når sommervarmen er på plass men vinden fortsatt er litt kald. Da er det superdigg å ta på seg en passe varm genser, og så klarer jeg meg fint hele dagen. Et typisk antrekk jeg ofte går i, keeping it simple 🙂

fwss genser – tiger of sweeden jeans – adidas sko – celiné veske

Her har jeg nettopp shinet over leiligheten, og skal til å knipse noen nye interiørbilder til dere. Jeg la forresten ut sofaen min til salgs for noen dager siden, jeg fant nemlig en annen jeg hadde så innmari lyst på og bestemte meg for å være litt spontan. Men da kan dere tro det ble liv i Andersen-leiren, mamma nekter nemlig å snakke med meg. Man selger tydeligvis ikke et såpass dyrt møbel etter bare et år, så for å beholde roen i familien, må jeg vurdere å trekke annonsen… Herlig å være 26 år og selvstendig, dere! Er det noe jeg er dårlig på så er det å gå i mot mine foreldre sine meninger, den kvota brukte jeg opp som 16-åring og har ikke stort mer å gå på ser det ut som…. Haha! Hvordan er onsdagen dere, godtfolk? Håper dagene smiler til dere og at livet er fint ♥

30 kommentarer

 1. Lever bare en gang, har du lyst har du lov. 🙂
  Ha en super dag.

  1. kristinaandersen

   Like så, Ragnhild <3

 2. Her er jeg faktisk hakket mer på ditt parti, Kristina 🙂 Mener du skrev noe tidligere om at du nesten var redd for å bruke sofaen, siden den var så dyr. Kanskje det da hadde vært greit å selge den nå som den er såpass «ny», slik at du kan få nærmere nypris for den – sammenlignet med hva du kanskje får om et til tre år? Og så heller kjøpe deg en (noe billigere, haha) «brukssofa». Det er jo tross alt du som skal leve og bruke leiligheten og sofaen din 🙂

  1. kristinaandersen

   Ikke saaant! Det jeg å tenker, hehe 😀 Men er ikke redd for å bruke den altså, koser meg ihjel med sofaen. Meeen så har jeg funnet en fra Bolia jeg gjerne skulle hatt. Vi får se, mulig jeg beholder denne og bytter litt på 🙂

   1. Vurderer ikke å kjøpe sofa i noe annet enn grått da? Grått er så sørgelig å omgi seg med og tilfører så lite til interiøret😅 Blir så «kaldt» i stua med grå sofa. Hva med en deilig, stor og myk blå sofa f.eks? Eller en rålekker konjakkfarget skinnsofa? Begge disse alternativene ville passet godt inn hos deg😊 Med masse høye grønne planter på gulvet i stua osv😊 Og så kanskje personifisere stua litt mer (tenker da på bildene på veggen bak sofaen som henger i alle norske hjem😣)? Veit at du ikke har bedt om tips, men kom med et par likevel😆😬 Hilsen en veldig anti-grå😆

   2. kristinaandersen

    Jeg har såå lyst på blå sofa, men jeg må rett og slett bruke hodet når jeg har hvit hund som røyter mye.. Jeg har prøvd svart sofa før, og jeg ble helt gal av å måtte støvsuge bort hvite hundehår tre ganger daglig ;p Konjakkfarget skinnsofa er superkult, men et helsikke å sitte i – ingen kosete og god sofa. Skal jeg ha sofa, så er det jo for å bruke den 😀

 3. ååå, ble sykt nysgjerrig på hvilken sofa du tenker på å kaaaanskje kjøpe? Når du har overtalt foreldrene dine (selvfølgelig) – Ler… Kjenner meg såå igjen. Jeg er også godt over 20 år og må ALLTID forsvare mine kjøp til foreldrene mine.. hahaha. «Den var på tilbud altså»..

  1. kristinaandersen

   HAHA! Kjenner meg igjen :p Jeg vil ha cusima sofaen til Bolia i grå ull 🙂 Syns den er såå fin!

 4. VEL MÅ JO VÆRE LITT ENIG MED DIN MOR

  Kjøper kun sofaer med trekk som kan skiftes eller leveres på rens!!!

  1. kristinaandersen

   HAHA! Er så enig, egentlig. Bare synd de aller fineste sofaene kommer med fastsydd trekk 🙂

   1. Det er som regel de dyreste som ikke har det, typisk

 5. Ser du ønsker cusima sofaen, digger den selv, men det virker litt tungt å sitte i den med så lav ryggstøtte? Nå skal det sies at jeg ikke har testet den selv, bare noe å tenke over 🙂

  1. kristinaandersen

   Den virker så kosete og god. Ei venninne av meg som just kjøpte den, og den er helt nyyydelig 🙂

   1. JA, den gjør det 🙂 Du har ikke sett på den som heter Mr.big, elsker den også! Ligger mange fine bilder av den på bolia sin insta.

   2. kristinaandersen

    Joo, den er også superfin! Men jeg klarer ikke masse puter, jeg som er så ryddegal.. Haha! Så må ha en plain og stram sofa 🙂

 6. Livets kvaler altså. Men jeg har å skikkelig vanskeligheter med å gå imot mine foreldre i en alder av 29!! Men om du får en nesten lik sum av den du kjøpte den for, så går det jo kanskje i null? Men greit å tenke på det da! Her er det sol og jeg skal snart ut på løpetur. Men gleder meg mest til å komme hjem for da blir det digg salat og er glass rosevin til kvelds. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Så herlig Anja! Både løpetur og belønningen etterpå 😀 NYT <3

  2. Skjønner! Er også litt slik 🙂 bare at putene i den sofaen er så strukturert, haha!

   Vet ikke om det er så lurt å si, men ser ut som at det er 50% på den sofaen du vil ha nå!

 7. Jeg hadde kjøpt ny sofa! Er jo halv pris på de nå også, så ikke noe å tenke på spør du meg 🙂 Foreldre kan vel heller ikke si nei til salg?? 🙂

  1. kristinaandersen

   Tydeligvis så kan de foreldrene med for mye fornuft det, når man brukte 48 000 på sofa for ett år siden ;p

 8. hahah, ler meg ihjel! Mamma hadde også nektet å snakke med meg på en stund :-p Selvstendighet er ikke bare bare. Men altså, har du lyst – har du lov!! <3

 9. Du stråler sånn! Ønsker deg en super kveld videre <3

 10. Haha, det er litt samme greia her. Jeg bor i Trondheim, men resten av familien er på Østlandet. Jeg er 25 år, men mamma vil ha en finger med i spillet om det gjelder innkjøp, økonomi, ferieplaner osv. Skal til New York med en venninne i sommer, og mamma ble nesten litt furtete da jeg hadde bestilt og betalt alt før jeg hadde prata med henne om det. Jaja 😀

 11. Det MÅ være en generasjonsgreie, eller evt. «når-vi-blir-foreldre-til-voksne-barn»-greie.. Her klikker de bare når jeg legger ut klær og vesker til salg! Bortkastet, bruk og kast, blabla.. Så ja, jeg og har funnet ut at jeg må gå noen runder og helle prioritere fornøyde foreldre, OG har faktisk fått litt dårlig samvittighet for alt jeg bruker penger på og vurderer å bruke det litt til for å være fornuftig, hehe.. Den der mamma-stemmen bak i hodet altså…den påvirker oss mer enn vi/de tror.

 12. Jeg klikker meg inn her i håp om at du en dag skal forandre deg. Men neida. Dette innlegget bekrefter nok en gang at du er både uklok og egosentrisk. Hvem er det som bytter sofa hvert år? Faktisk hadde jeg ikke skjønt det om det var en billigsofa til titusen heller. Lær deg å sette pris på ting!

  Som de fleste andre ganger jeg gir deg konstruktive tilbakemeldinger så godtar du dem ikke. Tviler på denne går gjennom, men så lenge du leser den er jeg glad. Det er nemlig ikke gitt at alle skal støtte ditt sløseliv. Og når du blogger om det så må du skjønne at det kommer spørsmål….

  1. kristinaandersen

   Takk for at du delte din mening 🙂

   1. 😂😂😂
    Noen kan bare ikke la være…
    jeg synes sofaen du har nå er kjempe kuul✌🏻

 13. Heisann Kristina,

  Jeg har et litt random spørsmål – feriehuset dere lånte i F.L/Pompano, var det gåavstand til sentrum/restauranter her? Eller var dette midt i residential area slik at dere var avhengig av bil overalt? 🙂 Ser på å leie hus selv i sommer 🙂 Ha en fin dag!

  1. kristinaandersen

   Vi måtte ha bil overalt 🙂 Litt irriterende egentlig! Men huset var nydelig 🙂

 14. Hvis det e noen trøst har eg den sofaen du vil ha og den e uhyre lite god når du skal sitte over lengre tid! Vond er den. Ikke laget for serie maraton:p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *