UKENS SERIETIPS

I dag vil jeg dele et superspennende tv-serie tips med dere! Denne serien var det Nina som tipset meg om når vi var i København, hun sa jeg bare måtte sjekke den ut, så samme søndag som jeg kom hjem slukte jeg hele sesong en på samme dag. Og siden har jeg sett på kveldene før jeg skal sove, og har i kjent stil rundet hele greia… Selvfølgelig! Haha.

THE FALL

The Fall er en vilt spennende fortelling om en seriemoder. Selv syns jeg denne serien kan minne veldig om Broen, den er mørk og litt skummel – men ikke sånn at du blir livredd og ikke får sove om kvelden. I serien får vi følge Stella Gibson, en ekstremt dyktig etterforsker fra London – som tar på seg et oppdrag i Belfast for å hjelpe til med en etterforskning. Flere drap er blitt begått i Belfast, og som den iskalde maskinen stella er – tar hun opp jakten på seriemorderen. Han heter Paul Spector, som lever et sykt dobbeltliv som familiefar med kone og barn på dagtid, mens han begår drap når mørket sniker seg på. Ikke bare er Paul ektemann og pappa, han jobber i tillegg som sorgterapaut på daglig basis. Det viser bare en ting – psykopater finnes alle veier og man vet aldri hva slags dobbeltliv naboen lever. Paul sin jakt på pene jenter å drepe fortsetter, og Stella forstår fort at drapene er begått av samme gjerningsmann. Alle drapene har nemlig noe til felles, jentene er pene karrierekvinner og alle er brunetter. Kappløpet begynner og klokka tikker – klarer Stella å stoppe Paul før det er for sent?

The Fall finner du på NetFlix, og det ligger tre sesonger ute. ♥

15 kommentarer

 1. Såååå fin den nye headeren din er Kristina, helt nydelig er du <3

  1. kristinaandersen

   Så snill du er!! Tusen takk Anette <3

 2. Jeg anbefaler Lie to me. Det er en serie du finner på Netflix. Handler om Cal Lightman som driver et firma hvor de fokuserer på menneskers annsiktsutrykk og kroppsspråk. Hans firma blir kontaktet av politi og FBI for hjelp flere ganger. En av de beste seriene jeg har sett.

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Marie! Skal google den 😀

 3. Du måååå se Good Behavior, ligger på sumo. Er sykt bra! Litt som the Fall, bare bedre:-)

  1. kristinaandersen

   Oii! Takk for tips 😀

 4. Når du ser på spennende serier, klarer du for eks å ha hjemmekontor uten å se på en episode på dagen? Når jeg blir hekta på en serie så får jeg ikke gjort noe hjemme fordi jeg bare må se en episode til 🙈

  1. kristinaandersen

   Haha, kjenner meg såå igjen! Ofte tar jeg lunsjpausen sammen med en episode, hvis jeg har tid 🙂 Sniker til meg når enn muligheten byr seg ;p

 5. Takk for grundig gjennomgang. Skal definitivt sjekke ut denne serien.

 6. Elsker at du legger ut slike serietips! Jeg har akkurat sett ferdig Designated Surviver, og hvis du ikke har sett den burde du se den nå! Tenkte på deg da jeg så den.. 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Ulrikke! Den har jeg faktisk ikke sett, skal sjekkes ut 😀

 7. Victoria

  Ååå, du er best Kristina!! Jeg gikk faktisk inn på bloggen din for å finne serietips, for jeg vet at vi liker mange av de samme seriene. Nå ble jeg skikkelig glad og gleder meg til å begynne å se den! Håper du får en fin onsdag, du er super!

  1. kristinaandersen

   Yay Victoria! Håper du liker den 😀

 8. Høyres spennende ut! Eg er djupt inni nye sesongen av Orange Is The New Black denne veka 🙂

 9. The Fall er sinnsykt spennende! Fantastisk skuespill <3 Har sett alt jeg og, misunner de som ikke har sett den – skulle gjerne hatt denne serieopplevelsen på nytt! haha 😀 Kan anbefale deg å se The handmaidens tale på hbo, tipper den vil falle i smak!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *