GLUTENFRI GRILLMIDDAG

Grillsesongen er i gang for fullt, og med ny grill gjør det ting ekstra gøy! Jeg har grillet middag hver eneste dag etter jeg fikk den, og koser meg så når jeg kan lage middagen utendørs 🙂 I dag vil jeg tipse dere om en fantastisk nyhet fra Hatting, som jeg vet vil være til stor glede for de med cøliaki eller intoleranse for gluten. Nemlig en helt nydelig serie med glutenfri pølse- og hamburgerbrød.

HATTING GLUTENFRITT

Jeg prøver selv å holde meg unna gluten så godt som mulig, rett og slett fordi jeg får vondt i magen av det. Og når det finnes så fantastisk gode brødvarer på nettopp dette fra Hatting, er det ingen problem å holde seg unna. Grunnen til at jeg liker Hatting sine produkter så innmari godt, er rett og slett fordi bakevarene smaker som «vanlig» brød. Her er det ikke mye luft, tørr konsistens eller dårlig smak – tvert imot. I tillegg produserer ikke Hatting varene sine med hvetestivelse, som de som har hveteallergi/intoleranse ikke tåler. Hatting har eksklusiv tilgang til en garantert ren havre via en dedikert og flink bonde, som kun leverer til nettopp dette merket. And that I like! Kvalitet på høyeste nivå.

BBQ AT MY PLACE

Hatting har den beste produktkvaliteten, og ikke bare smaker maten helt nydelig – den ser også utrolig fristende ut. Hatting Glutenfrie pølse– og hamburgerbrød finner du i frysedisken i dagligvarehandelen, i tillegg til flere andre digge og glutenfri produkter. Disse må dere prøve neste gang dere griller, folkens! Så utrolig godt alt sammen 🙂 I går grillet jeg sammen med lillebror, og det ble litt av et festmåltid! Sommer altså, beste tiden på året ♥

4 kommentarer

 1. Er det reklame? Da har du glemt å merke innlegget 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Bell! Det er merket øverst i innlegget 🙂

 2. Kaia Matilde

  Hei Kristina! Dette er absolutt ikke for å plage eller noe, men jeg har hørt fra mange bloggere og Youtubere at det er nye regler om merking av reklame! Det betyr at man må merke det som «reklame» uansett hva. Så jeg tror faktisk ikke man kan skrive spons engang. Anbefaler å lese seg opp på dette. Vil ikke at du skal få noen problemer med dette, det er absolutt ikke for å klage!

  1. kristinaandersen

   Jeg vet, Kaia 🙂 Det blir fikset til annonse i dag, det er designet mitt som må endres for at det kan skrives korrekt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *