TA VARE PÅ MINUTTENE

DINNER WITH MY GIRL

Er du flink til å ta vare på minuttene? Når du er sammen med de du er glad i, eller den gode alenetiden hvor du kun fokuserer på deg selv? Jeg ble sittende å snakke lenge om dette sammen med Monique på gårsdagens middagsdate, og ble så inspirert av å høre på tankegangen hennes. Det er så viktig å ta vare på tiden, legge fra seg jobb, sosiale medier og slike ting når man er ferdig for dagen og fokusere på det som egentlig er livet. Jeg lever jo etter denne filosofien selv, sånn egentlig – men akkurat i disse dager føler jeg nok at jeg løper rundt som en stressa høne. Haha! Det er med andre ord ikke alltid like lett å ta vare på tiden, men klarer man det litt – da er man allerede godt på vei.

I går var en fin kveld med verdens snilleste gladjente, vi dro ut for å spise sen middag og valget falt selvfølgelig på verdens beste kyllingsalat for oss begge. Min favoritt uten tvil! Kombinasjonen av smaker her er helt spesiell og faktisk litt magisk – den er nemlig toppet med både tomatmarmelade, eple, rødkålsalat og syltet rødløk. Mmm!

8 kommentarer

 1. Så herlig! Jeg burde absolutt bli bedre på å nyte «det egentlige livet», og ikke det som finner seg inni mobilen. Takk for en påminnelse <3 <3

  1. kristinaandersen

   Så fint det falt i smak, Charlotte <3

 2. Elisabeth

  Nydelig! Hvor er blusen din fra forresten? 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Elisabeth! Den er fra H&M Trend 🙂

 3. Stine Leiknes

  Såå flott innlegg! Man må bli mye flinkere til å ta vare og sette pris på de små øyeblikkan. E de som vare lengst og som man sett så stor pris på. Hvertfall når det gjeld hyggelige venninnekvelda eller en samtale med besteforeldra eller eldre, for noen flotte historie som kommer frem da 💛 Ha en super helg Kristina, og husk å ta litt fri imellom slagan! Ser frem til en ny uke og flere inspirerende innlegg fra dæ med eventuelle innkjøp og flotte bilda 💐

  1. kristinaandersen

   Såå enig med deg, Stine! Gleder meg masse til en ny uke med dere, har både innkjøp og masse spennende på planen som kommer rullende ut 😀 Goood helg søta <3

 4. Det så utrolig godt ut! Jeg har blitt flinkere med årene til å nyte «det egentlige livet», men må innrømme at det går litt opp og ned. Hehe!
  Håper du får en fin helg <3

  Liten sidenote; den nye bloggen din er virkelig superfin <3

  1. kristinaandersen

   Det vil jeg tro er helt normalt, Julie <3 Og tuusen takk, koselig at du liker den 😀 Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *