HISSIG TEPPEJAKT OG SERIETIPS

Da har jeg endelig fått kommet meg hjem etter å ha løpt rundt i møbelbutikker i to timer. Denne evige teppejakten min har endelig blitt ferdig, og godt er det – jeg begynte nemlig å bli ganske hissig av å deponere, prøve her hjemme og levere igjen. Noe så slitsomt og kjedelig! Det er jammen ikke barebare når man vet nøyaktig hva man vil ha, men aldri blir fornøyd likevel. I dag hadde jeg i tillegg Stian med meg på min lille shoppingrunde, men det var virkelig ikke mye til hjelp – han la seg nemlig til å sove i en daybed på møbelbutikken, mens jeg selv måtte kaste rundt på de blytunge gulvteppene. Slikt blir man også hissig av, noe forøvrig han også ble – så kominasjonen her var vel heller dårlig. Fikk nemlig streng beskjed om at han ikke var verken taxi eller et flytteesel.. Neivel, sier du det du da? Haha! Jeg er heldigvis endelig i mål, og gleder meg til å vise dere bilder 🙂

Nå er det endelig helg, og i dag har jeg endelig et skikkelig bra serietips å komme med til dere! Denne ble jeg tipset om av skjønne Elisabeth, som var bombesikker på at jeg kom til å digge den. Og gjett om jeg gjorde, jeg slukte alle episodene i rekordfart! Serien heter The Arrangement, og dere finner den på HBO. Kort fortalt handler den om Megan Morrison, en smellvakker jente med en drøm i magen om å bli skuespiller. En dag prøvespiller hun for den kvinnelige hovedrollen i storfilmen til verdenskjente Kyle West, og ved første øyekast forguder Kyle henne. Før hun vet ordet av det sitter hun på privatfly sammen med kjekkasen på vei til date i magiske Mexico, men får plutselig slengt en kontrakt etter seg som kan forandre livet hennes for alltid… Topp underholdning, og helt min type serie! Denne burde dere absolutt sjekke ut, og det blir lagt ut ny episode hver mandag. Yay!

FRI-NALLY

Her blir det full avslapping i kveld, jeg trenger det mildt sagt etter en stressende uke hvor nervene har vært på høygir. Sofa, dyna i stua, fruktfat og serie-titting står på planen! Men jeg har (selvfølgelig..) rundet The Arrangement for lengst, og vil så gjerne finne meg en ny serie jeg kan følge med på når jeg har lyst å koble ut litt. Har dere noen gode tips?

48 kommentarer

 1. Haha!! Skal ikke være lett :-p For en skjønn jente du er! Blir alltid så glad av bildene dine <3 Håper du får en fantastisk fin fredag! Formen begynner endelig å bli bra igjen, så i dag skal jeg prøve å kose meg litt ekstra, hihi!

 2. Jeg vet ikke om du har Netflix? Jeg tror ikke vi har samme smak, men forteller mine så får du se selv!
  Mine favoritter er The OA (som jeg mener du har sett), The good wife, den amerikanske versjonen av Shameless og black sails. Pluss modern family og Thirteen reasons why!

 3. Hmm, kanskje du kan like UNreal? Handler om et The Bachelor-liknende (fiktivt) program, og alt dramaet/konfliktene både on screen og behind the scenes for både deltagere og produsenter. Dårlig forklaring, men veldig bra serie! Skikkelig med drama og overraskelser 😏😁
  Eller i en helt annen sjanger: Outlander er også helt fantastisk bra, de to første sesongene ligger på både Viaplay og Netflix tror jeg.

  1. kristinaandersen

   UnReal har jeg sett begge sesongene av, den er faktisk ganske gøy! Lett underholdning 🙂 Takk for tips om Outlander, Oda!

 4. Riverdale på Netflix er det beste jeg har sett siden gossip girl og frustrerte fruer, i samme sjanger. Kjempegøy serie med masse drama!

 5. Birgitte

  Hbo: Big little lies
  Netflix: Orphan black,13 reasons why,Riverdale,Santa Clarita Diet,Bloodline 🙂

 6. Julia Klausen

  Jeg er en sucker for Ghost Whisperer, altså! 😀 Ser også endel på Call the midwife på Netflix som er jordmødre fra 50-tallet, i tillegg til Twin Peaks, kjempegøy!

 7. Big little lies på HBO 🙂

 8. Gleder meg til å se! Jeg skal spille sesongens første fotball kamp i kveld. Grugleder meg. Hva med den 13ways to die serien Netflix? Var litt skeptisk, men så første episode i dag og ble positivt overrasket! Kos deg i kveld. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Hvordan gikk det med gårsdagens kamp, Anja? Håper det ble seier 😀 Den har jeg ikke sett, men skal lese om den med en gang 😀 Klem!

 9. The Fall (Alle 3 sesongene ligger på Netflix) Veldig spennende!
  The Americans (Netflix / Spenning)
  Big little lies (HBO/Drama, spenning)
  The night of (HBO/Spenning)

  1. kristinaandersen

   Takk for tips, Anne! Skal sjekkes ut 🙂 Big Little Lies har jeg sett, and I loove it!

 10. Martine K. Akselsen

  Anbefaler deg å se 13 Reasons Why om du ikke allerede har gjort det. Regner med du har hørt om den. Utrolig bra serie som belyser et vanskelig tema og som virkelig setter en stuck i deg 🙂

  Forresten takk for at bloglovin ble fikset så raskt 😀

  1. kristinaandersen

   Den har jeg sett litt på, og er på episode nr fem.. Men jeg liker den bare ikke godt nok til å følge 100% med, men kanskje det tar enda flere episoder å komme inn igjen? Yes, nå er bloglovin oppe å går på den nye bloggen 😀

   1. Charlotte

    Enig med deg om 13 reasons why, blir ikke helt oppslukt, blir sittende endel på mobilen imens. Crossing Lines, Blindspot, Fringe og Black Mirror er bra. Sistenevnte er ganske merkelig men blir sykt spennende.

    Gleder med til å se teppe, du har det så fint i leiligheten din 🙂

   2. kristinaandersen

    I knoow! Og jeg vil ha en serie som får meg til å glemme iPhonen ;p Haha! Takk for tips, Charlotte. Jeg DIGGER Blindspot! 😀

 11. WESTWORLD!!

 12. Herlig å se ny energi på din nyydelige blogg <3 Men! Du bør kanskje skrive at vi må følge kristinaandersen.no på bloglovin – jeg følger den "gamle" og fikk dermed ikke opp alle disse nye blogginnleggene, hihi 😀 Bare et tips! Du stråler, ha en fin dag!

  1. kristinaandersen

   Woops, det skal jeg skrive med en gang!! Takk for påminnelse, Vera ;*

 13. Vet ikke hvor man kan få sett det, men vet at prison break har starta igjen ❤

  1. kristinaandersen

   I knoow! Må få sett det asap 😀

  2. De nye episodene av Prison Breake kommer ut på Viaplay hver onsdag😄

   1. kristinaandersen

    Oi, takk fpr tips! 😀

 14. Du må sjekke ut vanderpump rules om ikkje du he sett det alrede 😄 lett underholdning og nesten like bra som the real housewives of beverly hills 👌

 15. Jeg har akkurat begynt å se Prison Break (den originale, ikke den nye, so hello treiga!), den er kjempefin, også gjør det ikke noe at Michael er nam å se på heller. Haha.
  Også Designated Survivor, men den har du kanskje sett?
  Vil også anbefale The 100.

  Så fin den nye bloggen har blitt, forresten!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips, Lina! Jeg har ikke sett noen av disse, så skal absolutt søke de opp og se om de er noe for meg 🙂 Og tuusen takk for det, jeg liker den SÅ godt! Klem <3

 16. The Catch på viaplay er ganske gøy! Handler om om en privat etterforsker som blir svindlet av forloveden! 😄

  1. OG hit The floore på HBO, hvis du ikke har sett den! Såå gøy!! Den bør du sjekke ut☝🏽

 17. Har høyrt om the Arrangement, den virker kjempebra! Eg har so sjukt mange halvferdige serier eg aldri får tid til å sjå ferdig (Nashville, Empire, The Good Wife, The Royals, Reign, PLL og Vampire Diaries) at the blir heilt stressa av det! Begynner på nye ting heile tida, faller pladask, ser konstant i ca. 1-2 veker, og so får eg ein ny obsession, haha 🙂 Derfor ELSKA eg Big Little Lies, som berre er ein miniserie 🙂 No må eg nok legge The Arrangement til lista og. Off, haha.

 18. Om du ikke har sett the killing på Netflix vil jeg virkelig anbefale den! Super spennende og heldigvis 4 sesonger, så da blir man ikke ferdig med en gang 😀
  Ha en fin dag!

  1. kristinaandersen

   Den har jeg sett sesong en av, men den ble hakket for tung for meg :O

 19. Marte Sofie

  The Affair på HBO er ikke så dum! Brukte litt tid på å finne ut hva jeg synes, men så ble den veldig bra syns jeg 🙂

 20. Hvis du liker skikkelig bra krim anbefaler jeg The Fall og Happy Valley. På Netflix begge to. Samt The nightmanager på Sumo. Kjempebra skuespillere, dritspennende og godt oppbygd. Skikkelig kvalitetskrim på hver sin måte.

 21. Nydelige bilder,fine deg.

 22. Då likar du kanskje «Imposters».
  Handlar om ei som giftar seg med forskjellige menneske, for så å tømma kontoane deira, og forsvinna.
  3 av dei som har blitt lurt går saman for å finna ho og kreva pengane tilbake.
  Ganske lett underhaldning, noko eg i alle fall set pris på mellom litt meir «heavy» seriar.
  Veit ikkje kvar det ligg, men eg såg på popcorn time.

  «The get down» (Netflix), sykt mykje bra musikk. Handlar om «livet i The Bronx» seint 70-talet.

  «Happy Valley» (Netflix), utruleg bra krimserie, med ei kvinna i hovudrollen. Vel verd å sjå.

  1. kristinaandersen

   Oii, den må jeg sjekke ut! 😀

 23. Anbefaler «Før vi dør» på NRK, superspennende krim 🙂

 24. Begynte å se Boyz igår på nrk en svensk serie. Den var faktisk bra. Ellers kanskje Nashville, Vampire Diaries, Outlander, Get down. Så noen anbefale Black Mirror og den anbefaler jeg og på det sterkeste.

 25. Har du sett Orphan Black på Netflix? Sykt spennende og bra serie som er verdt å få med seg! Satt klistra til skjermen under alle sesongene hehe :))

 26. Famous in love på HBO er litt samme sjanger å ganske gøy syns nå jeg!😊

  1. kristinaandersen

   Oii, skal sjekkes ut med en gang!! 😀

 27. Om du ikke har sett Orphan Black eller Black Mirror, anbefaler jeg dem på det varmeste!

 28. For en fresh blogg du har fått! Tipper denne gir et skikkelig boost til motivasjonen 🙂

 29. Anbefaler Designated Survivor! Finner den på Netflix 🙂
  Jeg er helt hekta 😀

 30. Haha, skjønner godt at man kan bli litt frustrert når man vet hva man vil ha men ikke helt blir fornøyd etter mange runder i butikken.

  Jeg må bare si at de snacksfatene du lager ser mega-delikate ut! Jeg tror jeg må fikse noe slikt selv etter at jeg er ferdig med denne graviditeten. Er en stor fan av sjokolade og frisk frukt 🙂

 31. Christina

  The catch!!!!! 😊
  Jeg har digget alle serier du har tipset om før, så jeg føler vi har veldig lik smak på den fronten. Jeg kan derfor nesten garantere at denne faller i smak. Handler om en privatdektektiv som driver firma sammen med venninnen sin… hun leter etter en mr. X som hun har gjort over lang tid. Han står henne nermare enn hun tror.. kan ikke si mer for det avslører for mye.. men serien blir bare bedre og nesten for hver episode jeg ser!

  1. kristinaandersen

   Æææ så spennende!! Hvor finner jeg den??

 32. Bosch som ligger på HBO er veldig bra 🙂 Og jeg regner med du har sett Suits? Hvis ikke bør du det! Og om du liker krim MÅ du se «Før vi dør» som ligger på NRK 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *