MIN LILLE HISTORIE

I dag tenkte jeg å komme med et litt annerledes innlegg, med en mer personlig vri. Jeg har nå byttet bloggplattform og ser frem til en spennende tid, og tenkte derfor det kunne vært hyggelig å fortelle litt mer om meg selv. For hvem er jeg, sånn bak bloggen? Og hvordan begynte alt? I dag tenkte jeg å dele min lille historie

Jeg har alltid vært en glad og fornøyd person, men helt siden jeg var liten jente har jeg også hatt bein i nesa. Har noen blitt urettferdig behandlet eller jeg har sett ting som ikke har vært greit – ja, da har jeg alltid vært den første til å si i fra. Det å svelge kameler har med andre ord aldri vært helt min greie… Hehe! Jeg ser på meg selv som utrolig heldig når det kommer til spesielt familien min, jeg har alltid hatt trygge rammer og alltid hatt et godt hjem å komme hjem til. Familien er utrolig viktig for meg, og spesielt mine besteforeldre – som alltid har føltes som en ekstra mamma og pappa for meg. Mommo og Mofar har gjennom hele livet vært mine beste venner, og jeg har nesten vært like mye der som det jeg har vært hjemme. Onkel har alltid vært mitt store forbilde, og det sammen med min tante. De betyr hele verden for meg! Aktiv har jeg også alltid vært, og har vokst opp med masse sport i livet mitt. Jeg har holdt på med alt i fra turn, badminton, dans, fotball, håndball, hesteridning og svømming. Håndball skulle vise seg å bli favoritten, jeg spilte i mange år som «ving» på laget og koste meg maks på banen. Dessverre satte et dårlig øye og kronisk dobbeltsyn en stopp på min lille håndballkarriere, og jeg måtte slutte å spille som relativt ung jente. Ganske kjedelig, men heldigvis hadde jeg mye annet fint jeg kunne fokusere på. Barndommen min og hele ungdomstiden vokste jeg opp i Vennesla, en koselig bygd som ligger 20 minutter fra Kristiansand, hvor jeg nå bor. Jeg er glad jeg kommer fra nettopp en bygd, jeg er bombesikker på at det har gitt meg gode verdier og formet meg til en jordnær person. Verdier som jeg i dag, med tanke på livssituasjonen min, er spesielt glad for at jeg har.

Etter ungdomsskolen begynte jeg på Media & Kommunikasjon, med ønsket om å bli journalist. Vi har nemlig noen utrolig dyktige journalister i familien vår, og jeg har alltid blitt ekstremt inspirert av å se hva de får til. I norsk gikk jeg ut med toppkarrakter, det å skrive har alltid vært min greie, i motsetning til matematikk – der er jeg helt grønn…. Haha! Men man kan heller ikke være god i alt, eller hva? Ved siden av skolen jobbet jeg på klesbutikk hver onsdag etter skoletid, og hver lørdag når det var helg. Foreldrene mine har alltid vært opptatt av at jeg skal jobbe, tjene egne penger og lære viktigheten av økonomi allerede i ung alder. Her var det ingen kjære mor, og det er jeg utrolig glad for den dagen i dag. Etter to år på videregående bestemte jeg meg for et friår, og det var da jeg opprettet meg blogg for aller første og ordentlige gang. «Kristinaballerina» het den på denne tiden, og headeren min var som tatt ut fra Sex And The City. Det var gode tider, jeg var nemlig en liten rakkefant med mye på hjertet og hadde stadig sprell jeg ønsket å dele. Dette friåret ble begynnelsen på det som skulle skape fremtiden, men på denne tiden hadde jeg ingen anelse om hvor stort til skulle bli. Og godt er det, for med mine tohundre lesere daglig – var jeg jo 100% sikker på at jeg var prinsessa av sørlandet…..

Min aller første header. Bildet er tatt på Vennesla videregående skole.

Som 17-åring var ikke bloggen min stor nok til at jeg kunne leve av den, så jeg fortsatte å jobbe i klesbutikk ved siden av. I tillegg til dette, jobbet jeg som freelancer journalist i lokalavisen. Jeg jobbet på spreng hver eneste dag, og dro rett hjem for å blogge når jeg var ferdig i butikken for dagen. Full jobb på dagene og blogg på jenterommet når jeg kom hjem – det var det alt gikk i på denne tiden. Slik holdt jeg på i to år, og lesertallene ble til slutt sterke nok til at jeg bestemte meg for å si opp jobben. Nå ville jeg satse på et yrke som ikke en gang eksisterte, og dere kan tro det stod røyk ut av ørene på stakkars mamma når jeg kom hjem og fortalte hva jeg hadde bestemt meg for. Haha! Mine foreldre var på denne tiden ikke helt happy med tankegangen min, og støtte hjemmefra kunne jeg mildt sagt bare glemme før den dagen jeg viste resultater. Så da var det bare en ting å gjøre – gi jernet! Og siden den dagen jeg sa opp jobben i klesbutikk, fulgte drømmen om å leve av noe nytt og annerledes, så har jeg med hånden på hjertet aldri sett meg tilbake.

Jeg gikk aldri tilbake på skolen etter friåret mitt. Mange mente i denne tiden det var dumt, men så gikk det jo så innmari bra likevel! Som 20åring flyttet jeg til Kristiansand, og fulgte drømmen min nok en gang. Jeg startet på denne tiden enda en ny business, åpnet nettbutikk og lanserte i tillegg eget klesmerke. Det var mildt sagt en suksess, og jeg har aldri jobbet så mye i hele mitt liv som jeg gjorde på denne tiden og jeg lærte så utrolig mye nyttig på veien. Til slutt strakk dessverre ikke tiden til for å balansere alt, og jeg måtte velge hva jeg ønsket å legge fremtiden min i. Blogg eller klesmerke. Valget falt på førstnevnte, og jeg la ned business nummer to. Nå skulle det fokuseres på det alt begynte med – blogg og merkevarebygging av meg selv. Og herfra har ballen bare rullet til der jeg er i dag.
http://bloggfiler.no/kristinaandersen.blogg.no/images/1730243-10-1439625678132.jpg
Jeg lurer mange ganger på hvordan livet mitt hadde sett ut om jeg hadde begynt på journalistutdannelse og gått en helt annen vei. Hvordan ville det vært, og ville jeg vært lykkelig? Det såkalte «A4 livet» har nok aldri vært noe for meg, og jeg har nok alltid hatt et behov for å gå min egen vei. Gjøre noe annet enn det som er forventet, men vise at det går bra likevel. Jeg er i dag 26 år, det er snart ti år siden mitt lille eventyr startet og jeg gleder meg til hver eneste dag jeg har i vente. Livet er fint, jeg har det bra, familien er stolt av meg, jeg har en flott vennekrets og jeg driver i dag mitt helt eget selskap som år etter år gjør det bedre og bedre. Jeg må ofte klype meg i armen når jeg tenker på hvor fint ting har blitt. Men det viktigste av alt har alltid vært og vil alltid være de fantastisk gode menneskene jeg har i livet mitt. Familien. Venner. Uten de hadde alt dette ikke betydd noen ting. For hvor gøy er det å være på «topp», hvis ikke det viktigste og grunnleggende er på plass?
http://bloggfiler.no/kristinaandersen.blogg.no/images/img_7841-1730243-11-1474350858595.jpg
Jeg er en veldig heldig jente, som er ekstremt glad i livet og alt det innebærer. Det har vært litt av en reise de siste årene, og jeg er så utrolig takknemlig for alt og hvordan ting har blitt. Man kan tydeligvis komme langt med en liten jentedrøm i magen.. Dette ble jo tidenes lengste innlegg, men en liten historie som jeg håper dere syns at var koselig å lese? Gøy å by litt på seg selv, og dele litt mer med dere. God klem fra meg ♥

48 kommentarer

 1. Stine Leiknes

  Så gøy å lese mer personlig innlegg, men har alltid sett på dæ når æ har lest bloggen at du e en som ikke gir opp og som stadig har nye mål du vil realisere! Ble så sjokkert når æ leste innlegget om da et par jente hadde møtt dæ utfor leiligheta, når dem satt i bilen og ropte masse stygt til dæ! Hadde æ vært i området da og fulgt med på det her hadde æ helt klart reagert kraftig! Håpe virkelig æ møte på dæ en gang i Kristiansand når æ tar turen – skulle gjerne gitt dæ et par blomster da!
  Du e god og har hvertfall en bloggleser som støttespiller 💛

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 2. Åh, dette var fint å lese! Jeg har fulgt deg i ganske mange år nå, og du har virkelig inspirert meg når det gjelder mange ting! Du er ikke bare en av de peneste jeg vet om, men også en av de morsomste og råeste. Jeg er virkelig fan av deg, Kristina!

  Og så vil jeg bare spørre deg om noe. Du har skrevet innlegg om både Super Tan fra PF og betakaroten fra Good For Me. Hvilke av disse to vil du anbefale, og hvorfor? Jeg er gira på å få en jevn og dyp brunfarge i sommer, men sliter litt med å velge produkt, hehe!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk, gode du!! Så heldig jeg er som får så fine ord <33 Jeg har brukt begge deler selv, men har nå begynt på en helt ny og superfresh en. Forteller mer ila noen dager 🙂

   1. <33

    Så bra! Da venter jeg i spenning!

 3. Så kjekt å lese din historie, du er veldig inspirerende 🙂 Men jeg stusset litt over at du var ferdig på videregående allerede som 16-åring? Man er vel 18-19 når man går ut fra VGS?

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Marthe! Helt riktig det du skriver. Man er 18 år, men jeg hoppet av etter to år 🙂

 4. Hei Kristina! 🙂 Jeg har fulgt deg siden starten, jeg hadde også blogg på den tiden og jeg husker vi kommenterte litt på hverandres blogger. Artig å se den første headeren din igjen, da strømmer minnene på og jeg må bare legge igjen en kommentar til deg. Du har vokst deg utrolig dyktig og det er så hyggelig å se hvor du lykkes. Du blir bare bedre og bedre for hver dag. Digger din fantastiske utstråling 🙂 Stå på!! 🙂 Klem fra meg

  1. kristinaandersen

   Takk for koselig kommentar, Susann! Har du fulgt med helt siden starten?? Hjelpes så moro! Klem

 5. For et fint og koselig innlegg.Du har jobbet hardt og målrettet, å fått gode resultater.Flinke deg.Stå på videre med ny platform.Flinke Kristina.

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk!

 6. Koselig historie 🙂 Er du noen gang bekymret for at en dag vil du muligens være for gammel til å jobbe som blogger, eller at kanskje populariteten din dabber av? Er du redd for at du ikke vil ha noen utdannelse å falle tilbake på?

  1. kristinaandersen

   Det er ingenting jeg er redd for, og jeg aner ikke hva fremtiden bringer. Akkurat nå er det fortsatt dette jeg ønsker, men hvem vet? Kanskje dagen kommer hvor jeg ønsker å trekke meg tilbake 🙂 Enn så lenge ser ting bare ut til å vokse, noe jeg selvfølgelig er veldig takknemlig for 🙂

  2. Jeg har ingen utdannelse etter vgs, men har fordet en god jobb som betaler greit. Handler om hva man vil. Og ikke alle som er like skoleflinke. Men man kan komme langt med ståpåvilje og god arbeidsmoral 😉

 7. Therese V

  Jeg har fulgt deg siden 2009, var bestevenninna mi som anbefalte meg den faktisk, på den tiden jeg ikke skjønte hva greia med blogging var.. Dagbok på nett, er det noe særlig å lese om liksom? Det var det absolutt, og jeg har besøkt bloggen din hver dag siden. Deg og Ida Wulff, dere har liksom forblitt mine favorittbloggere siden den gangen jeg lærte hva blogg var for noe.

  Det har vært så gøy å følge deg opp gjennom årene, sett hvordan du har utviklet deg og vokst deg til, følge alle opplevelsene dine, reisene dine, tankene dine, ja nesten vokse opp med deg! Fra å bo på pikerommet, til å leie leilighet og til å kjøpe ditt eget. Og jeg gleder meg til følge deg videre 🙂

  Du forblir min favorittblogger, fordi du er så herlig, morsom, jordnær, du er inspirerende, og best av alt; denne suksessen har liksom ikke gått deg til hodet heller. Du vet hva som er viktig og du har sunne verdier. Stå på, du er kjempeflink!! 😀

  1. kristinaandersen

   For en herlig kommentar, Therese 😀 Iiih, blir så glad!! Ordentlig koselig at du fortsatt følger meg og Ida <3 Og takk for så fine ord, disse skal jeg ta med meg på veien videre <3

 8. Godt å lese et dypere og mer privat innlegg ☺️ Ingen tvil om at du er dyktig 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk for fin kommentar, Hege <3

 9. Likte innlegget veldig godt! Gøy at du deler:)

  1. kristinaandersen

   <3

 10. Charlotte Inderhaug

  Ah, den headeren tok meg rett tilbake til jenterommet 🙂 Kommentering på blogg og msn 😉 Så utrolig gøy å se, føles ikke ut som det er så lenge siden! Men fy som tiden flyr!

  1. kristinaandersen

   Haha, det var goodtimes altså!! Tiden flyr så alt for fort :’D

 11. Anna Justyna

  Det viktigste er å finne din lidenskap. Definitivt teller en besluttsomhet og litt flaks. 🙂 Veldig inspirerende historie! Stå på. Kristina. 🙂

 12. SÅ GØY å få lese litt mer om deg! Kjempebra skrevet. Du er meg en fantastisk gledesspreder, takk for det! 🙂

  1. kristinaandersen

   Så kjekt det falt i smak, Louise! Og tuusen takk 😀

 13. Har lest bloggen din daglig siden første header. En sann hverdagsglede 🙂💛

  1. kristinaandersen

   Ordentlig stas å høre <3

 14. For et fint og koselig innlegg:) Mer av slike innlegg!:D Du er en av mine favorittbloggere, og har jeg en dårlig dag føler jeg det faktisk hjelper litt å gå inn på bloggen din. Du er så sprudlende og glad, noe jeg også prøver å være i hverdagen. Hvorfor gå å være sur og bitter når man bare har et liv?:D Så fortsatt det gode arbeidet du gjør, og vær den gode, søte og sprudlende Kristina 🙂

  1. kristinaandersen

   Heelt enig, kjære deg! HVORFOR gå sur og bitter når man har så mye å glede seg over 😀 Mer slike innlegg skal jeg få til, om du/dere har noen ønsker – så er det bare tiø å hyle ut 🙂 Klem!

 15. Caroline

  Du er helt magisk du, Kristina <3 Tusen takk for at du er du! Uten deg, hadde ikke jeg vært meg. Du gir meg så utrolig mye livsmotivasjon, og jeg får lyst til å bare smile hele tiden når jeg leser bloggen din. Du kjenner meg ikke, men du har hjulpet meg så utrolig mye. Stå på, for du er helt fantastisk <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk for at du leser her, Caroline <3

 16. For et herlig innlegg! Jeg kommenterer sjelden på blogger, men nå er det på tide med en kommentar til en absolutt favoritt blogger. Jeg har fulgt deg siden din første header og du har stadig imponert meg, du er ei jente med bein i nesa som står opp for det du mener og tør å ta dine egne valg og veier. Jeg har alltid sett opp til deg og beundrer deg for å gå din egen vei. Du inspirerer med flotte bilder, fine matoppskrifter, treningsglede og herlig humør. Jeg håper du kommer til å holde på i lang tid fremover, du gjør de dårlige dagene bedre og inspirerer.

  Jeg håper du fortsetter med morsomme videoblogger, innlegg som omhandler din mening om både det ene og det andre, matoppskrifter, treningstips og de fantastiske daglige innleggene om alt og ingenting. Stå på Kristina – jeg heier på deg!

  1. kristinaandersen

   For en fantastisk tilbakemelding å få, Hilde! Jeg sitter her litt morgentrøtt, men kan ikke annet enn å bare smile meg halvt ihjel når jeg leser det du skriver 😀 Tuusen takk for fine ord, det betyr virkelig så mye for meg <3 God klem!

 17. Sara Vintland

  Jeg husker den headeren! Tror nesten jeg prøvde å herme etter deg når jeg prøvde meg på blogging for evigheter siden. Herrefreden, føler meg nesten litt gammel nå… hah

  Ps: koselig og personlig innlegg. Lykke til med ny plattform!

  1. kristinaandersen

   Haha, åå!! Goodtimes <3 Mange som likte spesielt den headeren husker jeg, muligens fordi den var såpass inspirert av Sex And The City… Hah! Tusen takk Sara <3

 18. Dette var så gøy å lese! Du er råflink og beintøff! Digger deg enda mer etter å ha lest dette 🙂 Mange klemmer, og lykke til videre på veien her inne! Liker den nye bloggen veldig godt <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Janne, så snill du er!

 19. Fikk helt hjerte i halsen, når jeg las overskriften «takk for meg». var helt sikker på at du skulle slutte. Heldigvis var det bare plattform bytte <3 Likte dette innlegget veldig godt, ja til flere slike!

  1. kristinaandersen

   <33

 20. Innså plutselig hvor lenge jeg har lest bloggen din! Har fulgt deg helt siden starten☺️ Blir spennende å følge deg videre på den nye bloggen.

 21. Hei! Må bare legge igjen en kommentar for å gratulere deg med ny plattform. Lykke til videre! Og jammen er jeg glad for det. Jeg syntes at blogg.no har blitt så useriøst og rett gått tilbake til «fjortis» tidene. Jeg har fulgt deg så og si hele veien- det var faktisk du som kommenterte min tidligere blogg som gjorde at jeg fant deg. Jeg hadde lagt ut et innlegg om hvor jeg kunne kjøpe svart tights med glidelås (når det var så kult), og etter den dagen har jeg klikket meg inn på bloggen din hver dag 🙂 Det har vært spennende, rørende, opplysende og så mye annet ved å følge deg. Jeg husker spesielt «solariumskrisen» noe jeg tror du fikk mange til å åpne øynene. Jeg åpnet iallefall mine. Så lurer jeg på, har du fremdeles BFF tatoveringen? Og hva med Tone som var frisør? Jeg hadde som mål i livet en periode å få påsatt extensions hos henne, haha! En god klem til deg 🙂

  1. kristinaandersen

   Så utrolig herlig, Sunniva! Jaa, BFF tattoveringen har jeg enda. Og Tone driver selvfølgelig som frisør enda, bare helt i Lyngdal. Hjelpes, tidene flyr avgårde! 😀

 22. Veldig koselig innlegg. Jeg har fulgt deg helt siden du hadde den første headeren. Veldig rart å tenke på. Nesten daglig har jeg lest bloggen din i alle disse årene. Litt nedtur at jeg føler at jeg kjenner de og du ikke kjenner meg. ..haha.. men men. Du har gitt meg veldig mye inspirasjon og positiv energi. I mange år har jeg vært avorlig syk.. og din blogg har blitt lest fra sengen hjemme, på sykehus og diverse andre gode og mindre gode sreder. Jeg ser frem til å følge deg videre!

  1. kristinaandersen

   Fantastisk kommentar å våkne opp til, tusen takk <3 Men må si at det var trist å lese at du sliter med sykdom :/ Sender deg gode tanker, og en god klem!

 23. Er så koselig å tenke på at jeg har lest bloggen din siden 2009/2010. Det var da jeg oppdaget blogger. Og det var deg, Ida Wulff, Linnéa Myhre og Marie Amanda (hvor har det blitt av henne egentlig?!) jeg fulgte med på.

  Artig at mange av dere fortsatt holder på! Og at flere av oss lesere fortsatt er her.❤️
  Du er jo så flink!

  Lykke til videre med ny blogg og en ny start.

  Klem.

 24. Ååååå, så gøy med et langt og personlig innlegg <3 Jeg forstår at det kan være vanskelig å komme med personlige innlegg hele tiden, men jeg er fornøyd med hvert eneste jeg får <3 Elsker bloggen din, du er kjempeflink! Klem fra meg 🙂

 25. Kjempe flott innlegg!😀 Jeg har lest bloggen din i flere år og gleder meg til å følge deg videre på den nye platformen 😀 Bra jobba Kristina 😀💜

 26. Cathrine L

  Husker så godt den første headeren din! Du var virkelig en inspirasjon da jeg startet bloggen min for en stund tilbake, men som jeg ikke har for tiden:) gøy lesning!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *