VIDEO: SUNNE RUNDSTYKKER

Da har jeg fått tak i et skikkelig filmkamera, og det måtte selvfølgelig testes ut allerede i dag… Haha! Klarte ikke å vente med å prøve meg frem 🙂 Fremover håper jeg å få til minst to videoer i uka, så hvis dere har noen ønsker til hva dere vil se – må dere gjerne fortelle meg! Skal prøve å være så kreativ som mulig, slik at det er gøy for dere å se. I dag baker jeg rett og slett mine favorittrundstykker, og om du ikke allerede har prøvd de – må du love meg å gjøre det. De er såå gode!

Originaloppskriften finner du HER, og du må gjerne doble den slik jeg ofte gjør for å få enda flere rundstykker. Disse er helt supre å ha liggende i fryseren ♥

48 kommentarer

 1. Åå, du er så skjønn! Disse skal jeg prøve på søndag <3 Gleder meg!

  1. kristinaandersen

   Yaay, Charlottemor 😀

 2. Så fin bloggen din har blitt 🙂
  Gøy å følge med her inne.

  Du mener vel I fryseren – ikke på? :p

  1. kristinaandersen

   Korrekt… Haha! Takk Solveig 😀

 3. Stine Leiknes

  Åh, du e fantastisk Kristina!! Satse så mye på både blogg og video at man kan jo ikke unngå å lese bloggen din!! Det at du e starta med videoa syns æ e ekstra gøy!
  Har så lyst til å se videre:
  – sminkevideo
  – apartment tour
  – vlog gjennom en hel dag
  – innkjøpsvideo
  – og eventuelle tips til hvordan man kan dandere eller ordne en gave til en venninne midt i uken. Foreksempel en kurv med noe, bare for en oppmuntring i hverdagen!!
  Gleder meg så til å følge det videre, har stor tro på deg!! 💐 Ha en flott uke videre! Stor klem

  1. kristinaandersen

   Ååå takk for gode ord, snille deg! Og takk for supergode tips, disse er notert 😀 Apartment-tour skal det bli, må bare få ferdig vårshiningsen først. Stor klem tilbake, Stine <3

 4. Koselig video 🙂 eneste jeg har å utsette er at jeg skulle ønske du så inn i kamera, og ikke på siden (vet ikke om du kanskje så hvordan du selv så ut på kamera mens du filmet eller hva det var..). Da hadde jeg fått en bedre følelse av at det var til leserene du laget filmen, at du snakket TIL oss, som om vi var i samme rom og ikke at du laget en film for din egen del (som jeg syns det virket som nå) 🙂 klem

  1. kristinaandersen

   Enig med deg! Neste gang skal jeg snu skjermen, slik at jeg ser mer hvor jeg snakker 😀

 5. Du er så sykt skjønn! Men, får du ikke utrolig vondt i nakken? HAHA. Du ass!

 6. Gøy med video! Tips til neste gang: se inn i kameraet når du snakker og ikke opp til venstre for deg…

  1. kristinaandersen

   Notert! Jeg er jo blind på venstre øye, så derfor jeg sliter liiiitt med å fokusere total øyekontakt i blant. Haha, herre! Skal konsentrere meg bedre neste gang å snu skjermen <3

 7. Så kjekt med videoblogg 😀 Synes du var flink jeg 🙂 Men er du helt blind på venstre øyet? :O Det visste jeg ikke..

 8. Jeg bare lurte på om du kanskje kan fortelle hva det vil si at du bytter bloggplatform?:-) Sånn både for deg og for oss lesere? Mulig jeg er litt grønn på dette med forum og slikt? Jeg bare lurte litt på hva forskjellen egentlig er, sånn annet enn det visuelle? Skjønner at det er en stor greie, kjempe kjekt at det kan gi deg motivasjon til å fortsette den gode jobben du gjør 😀

  1. kristinaandersen

   Jeg har allerede svart deg på dette i to innlegg tilbake, Stine 🙂 <3

   1. Må nok være en annen Stine, men takk, jeg skal gå tilbake og se 😀 <3

 9. Du er så utrolig skjønn, Kristina!
  Gleder meg til flere videoer 😀

  1. kristinaandersen

   Det gjør meg glad å høre, Marie! 😀

 10. Ingebjørg

  Yo! Glemt bakepulver?

  1. kristinaandersen

   Det var allerede blandet i havregrynen 🙂 Trykk på linken, så får du riktig oppskrift.

 11. Digger deg og den nye bloggen din <33 Håper du kan lage mange vlogs hvor vi kan følge deg gjennom en hel dag, synes det er så gøy å se! Lykke til videre, stå på!

  1. kristinaandersen

   Det skal jeg absolutt få til! 😀

 12. Pernille

  Hva slags kamera bruker du?

  1. kristinaandersen

   Nå kjøpte jeg et fra Canon, virker suuperbra! Kan legge det ut på bilder eller snap, så kan du se 😀

 13. Anna Justyna

  God idé for en søt snack. 🙂 Er denne oppskriften kan du legge tørket frukt?? Kristina flott film. Du kan også legge til video leiligheten eller nabolaget ditt. 😉

 14. Hei! Personlig foretrekker keg skriftlige innlegg, men hvis det er populært med videoblogging må du jo bare fortsette med det! Jeg klarer fint å scrolle forbi videoer😅 Ikke ment som kritikk i det hele tatt, det er bare jeg som ikke helt har skjønt videobloggreia ☺️ Ellers masse lykke til på ny bloggplatform, gleder meg til å følge deg videre.

  1. kristinaandersen

   Det forstår jeg, video er ikke for alle. Så det skal absolutt ikke bli for mye av det 🙂 Tusen takk Tale, god klem!

   1. Jeg også er mer fan av skriftlige innlegg, så håper det blir flest av de 🙂 Når det er sagt var dette en veldig fin lengde på en vlog – kort nok til at man har tid/tar seg tid til å se på – når vlogene blir (veldig) lange blir det til at jeg utsetter dem til en annen gang og som oftest går det i glemmeboken. Var herlig å høre stemmen din, må innrømme at personligheten din kommer fram på en annen måte med vlogs en kun ren tekst! 🙂
    P.S: elsker det nye designet / den nye plattformen. Tommel opp!

   2. kristinaandersen

    Takk for tilbakemeldinger, Oda! Jeg kan forsikre deg om at videobloggene ikke kommer til å være lengre enn 3-5 minutt. Jeg ser selv aaaldri lange youtube videoer, fordi det kjeder meg. Så, jeg kommer til å holde det kort og godt! 😀

 15. Du er så skjønn! Elsker disse rundstykkene! 🙂

 16. Forresten, videoønsker: video med knollen, haha. Feks challenge av boe slag, eller bare filme hvor dere snakker. Ser ofte på videoene av dere på youtube, ler meg skakk hver gang. Digger dere <3

  1. kristinaandersen

   Alle elsker Knollen, det er bare så synd at Knollen ikke elsker bloggen… Haha! Skal gjøre aaaalt jeg kan + enda litt til for å få lurt han med på ny video asap <3

 17. Så skjønn du er! Takk for oppskrift! Jeg har ikke stavmikser, tror du jeg kan bruke food prosessoren? Har veldig lyst å prøve.

  1. kristinaandersen

   Ååå det er ikke godt å si, Marie! Aldri prøvd en foodprosessor på denne jeg :O Noen andre her som kanskje har prøvd å kan hjelpe Marie?? 🙂

  2. Jeg bruker hackit, den man bla bruker på kjøttdeig. Fungerer nesten bedre enn stavmikser, haha

 18. Så skjønn du er! Blir glad av å se videoene dine, du stråler!

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 19. Så gøy! Flink. Disse er skikkelig gode! Det blir frokost imorgen! Et lite spørsmål, hva slags kaffe maskin har du? Begynner å bli litt lei av min kapsel Nescafé dolce gusto!! Hehe. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Jeg har Nespresso jeg også, Anja! Men jeg er merkelig nok også lei av den.. De siste ukene har jeg faktisk brukt en pulverkaffe jeg syns er veldig god, for å få en pause fra kapslene 🙂

 20. Skulle også spille inn video på bloggen hvor jeg skulle lage rundstykker.. men da jeg tok de ut av ovnen å skulle ta denne «Mmmm!!!!» smaksprøven som en fin avslutning – så innså jeg vell at dette var noe jeg ikke kunne gjøre. Aldri smakt så harde og tørre rundstykker i hele mitt liv! HAHA!

  Du er flink Kristina! Og hei, gratulerer så masse med ny blogg 😀

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Tusen takk Benedikte <3

 21. Flink du er- heier på deg!!

 22. Åhhh! Du er er en skikkelig solstråle! Blir i så godt humør av å se videoblogg med deg! Utrolig artig også de gangene Knollen og Geir dukker opp:D Men skjønner at Knollen er litt vrien når det kommer til akkurat det, hihi! Så glad på dine vegne angående ny bloggplattform!:D

  1. kristinaandersen

   Takk for fine ord, Cecilie! Herlig start på dagen å våkne opp til så gode kommentarer 😀

 23. https://m.youtube.com/watch?v=D2Z–6mEQvA

  kom inn på din gamle YouTube kanal og så denne filmen av knollen 😂😂😂 Hahah

 24. Silje Marie

  Hei Kristina! Hvorfor har du alltid hodet så skjevt på den ene siden? Har lagt merke til det ofte… må være vondt for nakken? Ikke noen negativ kommentar fra meg, men bare ett spm!

  1. kristinaandersen

   Bare en vane, I guess. Syns vel jeg er finest fra siden tenker jeg ;p

 25. veldig fin video. du er så sprudlende og sprer masse god energi 🙂 ønsker slike filmer når du filmer gjennom hele dagen din og alt forskjellig du gjør. også video av leiligheten. håper du blir enda mer naturlig foran kamera etterhvert, du trenger ikke ha hodet på skakke eller ordne på håret hele tiden for å være fin 🙂

 26. Du er så sykt søt, du virker så jordnær og skjønn <3 klem fra fast leser

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *