EN NY START

Hei dere, og hei fra min nye blogg! Dette er faktisk første gangen jeg selv skriver og i det hele tatt er her inne, så wow – dette var gøy! Nytt og annerledes da, så her kjenner jeg at jeg har en haug av ting jeg må sette meg inn i. Det er ikke barebare å gå over til helt ny portal, spesielt ikke når du har hatt samme oppsett de siste ti årene. Altså, hjeeelp? Dette er kanskje følelsen besteforeldre har når de plutselig må begynne med iPhone etter å ha dillet med en gammel Nokia i alle år? Haha! Her er det altså bare å være tålmodig, så skal jeg lære meg alle funksjonene best mulig, slik at ting blir så bra som de kan.

Først og fremst må jeg spørre hva dere tenker om designet, og alt dette nye her på bloggen? Det er så viktig for meg at dere får en optimal leseropplevelse her, og er fornøyde med hvordan det ser ut. Det viktigste for meg er at dere trives, og liker det dere ser. Så her må dere gjerne gi meg tilbakemeldinger, så skal jeg fikse det som eventuelt ikke fungerer. Header og slike ting er midlertidig, jeg har en stor fotoshoot til uka hvor nye bilder skal bli knipset – så det gleder jeg meg til! En ny og freshere look nå som vi går mot våren og bloggen i tillegg er ny. Det skal bli så gøy!

CHEERS TO A NEW BEGINNING

Ellers kan jeg STOLT fortelle at jeg nå er blogger hos United Influencers, og kunne ikke vært mer trygg på valget jeg har tatt. Jeg ser virkelig frem til å få jobbe tett med noen av de dyktigste menneskene vi har i bransjen, lære masse og utvikle meg. Her er det så mye god kompetanse at jeg har svevd på en sky av lykke hver eneste gang jeg har vært i møte sammen med disse flotte folkene i Oslo. For en gjeng, og gud så heldig jeg er! Ikke minst så syns jeg det er ordentlig kjekt å dele plattform med noen av de flinkeste bloggerne vi har i Norge igjen. Flere av de som er her er jo mine tidligere «kolleger», så det føles veldig fint å endelig ha funnet tilbake til den flinke og seriøse gjengen. Det å ha et godt team i ryggen betyr alt i denne bransjen, og jeg er spent på tiden fremover sammen med United Influencers-familien. Jeg er takknemlig og stolt over å ha blitt ønsket velkommen her og skal gjøre mitt aller beste i tiden fremover for å levere best mulig 🙂

Så, hjertelig velkommen skal du være på min nye blogg! Og husk, tilbakemeldinger fra dere nå er viktigere enn noensinne. Er du fornøyd, fortell meg det! Er du ikke, så er det helt innafor å gi beskjed. Her skal vi alle trives, og ha mye gøy sammen! I tiden fremover skal det bli økt fokus på det meste – interiør, hverdagsliv, trening, matoppskrifter og ikke minst video! Jeg er i gang med å ansette videograf, og har mye gøy på planen slik at dere skal bli enda bedre kjent med meg.

Stor klem fra en glad og lykkelig Kristina! Jeg håper dere vil trives her ♥

malene birger genser – zara jeans – bianco sko – ysl veske

87 kommentarer

 1. Dette ser bra ut, Kristina! Gleder meg til å følge deg på den nye bloggen din 😀

  1. kristinaandersen

   Herlig å høre, Maria! Hjertelig velkommen er du 😀

 2. Ragnhild

  Spennende! Ønsker deg masse lykke til <3 Har absolutt ingenting å utsette på bloggen din, den er en fryd å lese hver dag! Ha en fin uke <3

  1. kristinaandersen

   Så skjønn du er, Ragnhild! Det gjør meg virkelig så utrolig glad å høre 🙂 Håper du vil trives her inne <3

 3. Kaia Matilde

  Hadde vært lettere å lese om skriften hadde vært litt svartere og klarere eller om den hadde vært litt større! men ellers veldig fint design! Lykke til videre! Blir spennende å følge med!

  1. kristinaandersen

   Takk for tilbakemelding, Kaia! Er det flere her som mener det samme? Klem!

   1. Anonym

    Ja jeg er enig 🙂

   2. Enig.

   3. Digger den nye bloggen din! 🙂 På denne pc’en (vet ikke om det er sånn på alle sin) er ikke teksten like langt ut som bildene, er det meningen? 🙂 Gleder meg til fortsettelsen!

 4. På iphonen min vises bare halve headeren din, altså bare det som er på midten. Bare en tilbakemelding slik at du får ordnet det! 😊 Lykke til på ny bloggplattform 😄

  1. kristinaandersen

   Og deeer var det allerede fikset, Maria! Hei hvor det går 😀 Fungerer den riktig hos deg nå?

  2. Veronica

   Enig ☺

  3. Enig

 5. Kjempe flott! Og støtter valget ditt. . En sunn plattform du har valgt å fortsette å kommunisere ut på, der det ikke er like mye kroppspress og fokus på feil verdier!

  1. kristinaandersen

   Enig med deg, Camilla! Her er det virkelig bare seriøse og ordentlig flinke folk 🙂 Det passer meg og det jeg står for så mye bedre.. Takk for fine ord! Gleder meg til tiden fremover her <3

 6. Bruker mobilen nå å alt virker supert! 🙂
  Bloggen lastes opp raskt, hele designet blir tilpasset skjermen på telefonen.
  Gleder meg til å følge deg videre <3

  1. kristinaandersen

   Fantastisk, Julie! Glad for å høre du liker det du ser 😀 Stooor klem!

 7. Masse lykke til flinke Kristina.Følger deg på veien videre.Tommelen opp for deg.

 8. Jeg synes det hadde vært fint om teksten var like bred som bildene 🙂 Bare litt OCD, haha! Ellers kjempefin blogg!

  1. kristinaandersen

   Ååå jeg forstår tankegangen din! Men akkurat nå liker jeg dette SÅ godt, haha 🙂 Men på mobil er alt likt, hvis det kan hjelpe? Klem!

   1. Teksten bør ikke være like bred som bildene. Da blir det veldig tungt å lese pga at man må flytte blikket så mye fram og tilbake. 🙂 Så behold det helst sånn, Kristina! 🙂 Lykke til på, og gratulerer med, ny plattform! <3

 9. Nyyydelige bilder av ei vakker jente! Gratulerer så mye!! 😀 Absolutt velfortjent! Du er dyktig!! 😀 <3 Heier på deg!! :* <3

 10. ThereseJ

  Gratulerer så mye med ny blogg Kristina😊 Leser alltid fra mobil og her ser alt flott ut😊 Håper du trives på nye bloggen. Ønsker deg en flott uke😊 Klem

 11. Adriane Wang

  Likte det nye designet, skrifttypen og bildestørrelsen kjempegodt! Mye mye finere enn før 🙂 Sjeldent jeg kommenterer, men liker virkelig bloggen din. Hilsen fast leser 😉

  1. kristinaandersen

   Wiii, jeg blir så glad i hjertet!! Takk for nydelig tilbakemelding, Adriane 😀 Nå ble jeg glad!

 12. Charlotte

  Liker den nye bloggen sååå godt!!! Men det hadde vært fint om du kunne fikse det slik at blogginnlegget kommer opp på Bloglovin, slik at man slipper å måtte trykke seg videre inn for å komme inn på selve innlegget 🙂
  Masse lykke til!!

  1. kristinaandersen

   Det må jeg fikse! Ordner det asap 😀

 13. Elsker at du har kommet deg på denne plattformen, virker som en voksen, dyktig og flink gjeng som vet hva de driver med. Jeg heier på deg fortsatt og gleder meg til fortsettelsen. Og det er sikkert gøy og spennende for deg med noe nytt å! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Enig med deg, Anja! Og tusen takk for at du heier på meg, det betyr mye 😀 Stor klem!

 14. Dette gleder jeg meg til!! Du har helt klart alltid vært favoritt bloggeren min, og nå gleder jeg meg så mye til et nytt kapittel❤ Utrolig gøy å følge med på bloggen din Kristina<3

  1. kristinaandersen

   Yayyy! Dette blir så bra, Lina 😀

 15. Hipp hurra for ny blogg,gleder meg til å følge alle dine herlige krumspring:)lykke til:-) PS: er for litt mørkere skrift:)

  1. kristinaandersen

   Det er notert, Lise! Ser flere her ønsket det samme, så jeg skal sjekke med teknisk 🙂

 16. Holdt på å få hjerteinfarkt her, trodde du skulle slutte å blogge for godt… Takk og lov for at du bare har byttet side! Den nye siden din er utrolig flott 🙂 spennende å følge deg!

  1. kristinaandersen

   Haha, så herlig! Ååå nei, jeg har ingen planer om å takke for meg med det første 😀 Ordentlig koselig du liker den nye bloggen, snille!

 17. Dette tror jeg absolutt var et bra valg, Kristina!! <3 Er litt mer seriøst på denne siden, enn på blogg.no føler jeg! Bloggen ser kjempefin ut, men jeg skulle gjerne likt at du hadde teksten litt bredere utover siden, om du skjønner. Men ellers var den helt nydelig <3 Håper du kommer til å trives veeeldig! Klem

  1. kristinaandersen

   Det forstår jeg, Charlotte! Syns selv det er uvant, men så liker jeg det veeldig godt likevel. Kan du ikke gi meg en tilbakemelding om ett par dager, kanskje det bare er en vanesak og at det blir bedre ettervært?? 😀 Klem!

 18. Spennende! Å veldig gøy,gratulerer så mye 😊 Er ikke ofte jeg kommenterer,men ei så flott å ærlig jente som du så fortjener du masse skryt. Heier på deg! Klem fra Monica

  1. kristinaandersen

   Heldige meg som har så snille lesere altså!! Tusen hjertelig takk, Monica <3

 19. Herlig! Nå er alle mine favorittbloggere på samme platform og det er enklere å få varsel og følge med 😁 Gratulerer så mye med ny blogg. Gleder meg til fortsettelsen 😊😍

  1. kristinaandersen

   Fantastisk Marie! Gleder meg jeg å <3

 20. YES!!! Dette blir bra 😀 lykke til Kristina, jeg gleder meg til å følge deg videre her!

 21. Jeg liker ikke at bildene er bredere enn teksten, men det er kanskje bare en vanesak!

  Håper du får koblet opp denne bloggen til kontoen din på Bloglovin ganske raskt, forresten 🙂

  1. kristinaandersen

   Det skjer i morgen tidlig, Emma! Da skal bloglovin være 100% 😀

 22. Benedicte

  Så deilig at bildene ikke hadde noen ramme! At de bredte seg utover heøe bredden av skjermen på iphonen 🙂 mer helhetlig!

 23. Frk Bergen

  Forstår ikke helt hvorfor du har gått i over til UI? Marthe Borge gikk på en skikkelig smell med denne portalen, noe du kjenner godt til ettersom det var som du hjalp henne inn k nettavisen. Fatter ikke at du tar sjansen. Spesielt med tanke på måten de behandlet Marthe på også 🙁 er ikke meningen å være stygg med deg, så beklager om det oppfattes slik. Bare redd for at du også skal bli lovet gull og grønne skoger, så blir det ikke sånn.

  1. kristinaandersen

   Hei på deg! 😀 Jeg forstår skepsisen din etter dette med Marthe, som også er ei god venninne av meg. Marthe gikk over til UI når de var helt nyoppstartet, og da må man nesten regne med at overgangen ikke går helt smooth momentant. Det er ingen tvil om at UI-gjengen har fått mer «kjøtt på beina» etter disse årene og vet godt hva de driver med. De er superdyktige! Jeg hadde aldri gått over hit om jeg ikke følte jeg var i gode hender 🙂 Jeg har blogget i ti år og kjenner godt til absolutt alle i bransjen, og det var for meg aldri noen tvil om hvor jeg ville dra – selv om jeg fikk flere tilbud fra andre portaler i tillegg når jeg bestemte meg for å dra fra Side2. Dette er ikke en avgjørelse jeg tok på dagen, jeg har brukt måneder med vurdering og møter. Gleder meg virkelig til tiden fremover, og er helt sikker på at dette kommer til å gå superbra <3

 24. Jeg fikk først panikk, for trodde du skulle slutte å blogge 😮 heldigvis var det «bare» bloggbytte. Dessverre syns jeg det er litt dumt, fordi jeg som blogger på blogg.no ikke lenger får svarene dine opp som varsler… Føler det er litt stress og kjipt! I tillegg har jeg litt problemer med at teksten ikke er like bred som bildene, syns det ser rotete ut :/ men jeg kommer absolutt til å følge deg videre! Har fulgt deg så lenge jeg kan huske og har alltid elsket bloggen din <3 en ting jeg liker though er de store bildene!

 25. Hei! Dette har ikke noe med inlegget å gjøre men har du noen tips til hvordan man kan slutte å ha så store forhoninger rundt gutter? Føler eg blir så skuffet eg treffe gutter og man har det kjekt der og da men så plutselig høre man liksom ingenting av de? Liker egentlig å være singel men alltid kjekt å »drive på» med noen… Og noen tips til å bare nyte livet og gi meir F i gutter og slutte å stresse sånn med det?

 26. Først og fremst gratulerer 😀 Men ah, for et klassisk, rent og nydelig oppsett! Elsker at det er så ryddig, og den «touchen» med at bildene går helt ut i kantene! Nå skal jeg bli flinkere til å titte innom 🙂 Spennende!! Klem

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Maren! Storfornøyd selv, så godt å høre du også likte det 😀 Klem!

 27. Gratulerer så mye og masse lykke til! Kommer selvfølgelig til å fortsette å følge med!
  Klem

 28. Kristine

  Hei! Dette ser veldig bra ut, et lite tips hadde kanskje vært å legge to stående bilder ved siden av hverandre slik at man kan se hele bildet på en gang uten å måtte scrolle 🙂 (Om det var forklart godt nok:p) Og jeg er helt enig med deg at det er finere når teksten er smalere enn bildene!

  1. kristinaandersen

   Det er notert, Kristine! De store bildene ble kanskje litt vel stooore? :O

 29. Har fulgt deg helt fra begynnelsen og leder meg til å følge deg i mange flere år på helt ny plattform 🙂 husk å oppdatere blogglinken på Bloglovin, følger deg der <3

  1. kristinaandersen

   Det skal jeg huske, Tonje <3

 30. Lykke til med ny plattform, jeg følger deg videre og gleder meg! 😀

 31. Så spennende! Klart jeg følger deg videre her <3

  1. kristinaandersen

   Godt å høre, Martine <3

 32. kommer til å prøve å huske på det hvert fall 🙂

 33. Gratulerer så mye, fine Kristina! Gleder meg til å følge deg videre her:) Jeg har et ønskeinnlegg til deg, nemlig et innlegg om «blogg-tabber» du har gjort gjennom årene dine som blogger på blogg.no. Hva slags innlegg har du endt opp med å slette fordi de har gjort deg flau i etterkant eller fordi noen andre har ønsket det? Hvilke skrivefeil har du hatt som har gjort at teksten får en helt annen betydning (mener å huske at moren din var ivrig på å rette deg)? Og hvilke emner har du skrevet om uten å sitte deg ordentlig inn i det først? 🙂 hadde vært veldig gøy å lese et sånt type innlegg! Jeg husker en gang jeg ønsket meg diverse innlegg fra deg, der i blant innlegg hvor du får familie/venner til å fortelle om deg innen et visst emne som f.eks. dine beste og verste egenskaper. Syns det var SÅ gøy å lese, og håper du kan lage flere sånne, for eksempel «en gang Kristina gjorde meg ordentlig flau» eller «Det mest omtenksomme Kristina har gjort for meg». Fortsett med den gode jobben du gjør. Heier på deg! 😀

  1. kristinaandersen

   Therese, takk for supert tips til blogginnlegg!! Det har uten tviiiil blitt noen bloopers opp gjennom årene, for å si det mildt :p Skal prøve å få til et slikt innlegg allerede denne uka 🙂 Klem!

 34. Pål Rake

  Grattis med ny blogg! 🙌🏻 Bra valg, gleder meg til fortsettelsen!

 35. Stine Marie

  Du er så vakker, Kristina! Har fulgt deg siden starten, og følger deg selvfølgelig videre på ferden! Masse lykke til på ny plattform, jeg heier på deg! <3

  1. kristinaandersen

   Ordentlig koselig at du har fulgt meg så lenge, Stine Marie <3

 36. Så flott Kristina, da tar vi kaffe neste gang du er i byen! Gratulerer m flott design og trenger du wordpresshjelp så vet du hvor du finner meg. Det kan jeg 🙂 GOD klem

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Trine! <3

 37. Gratulerer så mye Kristina! Holdt på å få hjerteinfarkt da jeg trodde du skulle slutte å blogge. Du er en så fantastisk flink blogger, jordnær, omsorgsfull og riktige holdninger! Gleder meg til å følge deg videre 🙂

  1. kristinaandersen

   Haha, nei – det skjer ikke med det første! Nå har jeg fått så ny motivasjon og føler meg endelig tilfreds 😀 Tusen takk for gode ord, de skal jeg ta med meg videre <3 Stor klem!

 38. Cathrine

  Så utrolig gøy<3! Fikk hjertet i halsen tidligere i dag når jeg leste overskriften på det siste innlegget dit, trodde seriøst du skulle slutte å blogge, haha!!
  Gleder meg masse til å følge deg videre 😀

 39. Har fulgt deg utrolig lenge, og det er alltid inspirerende å besøke bloggen din. Flinke, fine og positive jenta. Gratulerer på ny plattform <3

  1. kristinaandersen

   Ordentlig fint å høre, Susanne <3

 40. Anna Justyna

  Gratulerer så mye! 🙂 Jeg ønsker at den nye endringen har ført deg mer glede, muligheter og inspirasjon. Jeg ser frem til nye innlegg. Klem 🙂

 41. Hei! Virker som det er en feil med bildene? Oppløsningen er dårligere enn på tidligere plattform når jeg sammenlikner på min macbook med retinaskjerm i Chrome. Er ikke pirk fra min side, oppløsningen virker helt håpløs! Får håpe det bare er hos meg, eller at det kan fikses! Lykke til med ny plattform!

  1. kristinaandersen

   Sendt til teknisk 🙂

 42. Hei Kristina. Godt å vite at du ikke slutter som blogger:) hva innebærer det egentlig at du skifter plattform for uten om mer penger kanskje ? Hvilke forskjeller blir det for deg og leserne? Håper du tar deg tid til å svare da jeg er ny i bloggverden,

  1. kristinaandersen

   Det er jeg usikker på enda, Lise. Dette ble ikke gjort pga penger, for å si det helt enkelt 🙂 Forskjellen jeg ønsker at det skal bli er en freshere blogg med gøyere kampanjer, og at jeg selv skal få muligheten til å være med på å bestemme mer. Mer fokus på gøye ting, og ny giv til meg! I tillegg er det lettere å kommunisere med dere her pga dette kommentarfeltet, noe jeg setter veldig pris på 🙂

 43. Gratulerer med ny blogg – blir gøy å følge deg videre her også!
  Bladde litt nedover nå, og i de siste innleggene dine (på fremsiden) ser det ut til at samme bildene kommer opp til 3 ganger per innlegg, regner med det ikke skal være slik selv om innleggene er fra den gamle bloggen😄

  Ha en fin uke videre!🌞

  1. kristinaandersen

   I knooow, Petrine :/ Teknisk er på saken, det fikser seg asap <3

 44. Yay, velkommen i UI-familien! 😀 Håper å se deg på et eller annet event!

 45. Så bra for deg, Kristina. Leseropplevelsen her er veldig fin!

 46. Hvor er det blitt av kommentaren min? Jeg skrev en ganske lang en i går som ventet på godkjenning, ser at du har svart flere nå idag. Godkjente du ikke kommentaren min? Isåfall – skuffende 🙁

  1. kristinaandersen

   Din er selvfølgelig godkjent, Camilla! Det er bare tekniske problemer, 60 godkjente kommentarer har blitt fjernet. Teknisk jobber på spreng med å fikse det 🙂

   1. Det var bra! haha 🙂 skjønner det kan være litt av det i starten!

 47. Den nye bloggen ser sikkelig fresh ut, blir sikkert enda bedre når du får opp ny header og sånne ting også.

  Så bra at du har fått mye ny motivasjon, håper dette blir like bra som du har sett for deg! Digger bloggen din, så blir selvfølgelig med videre 😀

 48. Fast leser

  Du er strålende Kristina, uansett hvordan bloggen ser ut eller hvilken plattform du er på, vil jeg aldri slutte å følge deg!! Du er en av de få bloggerne som er igjen, som er jordnær og ikke går rett på en luksus-bølge med en gang de blir store nok og tjener masse penger.. Det er det kjipe med å følge dere fra start, at man ser hvordan folk endrer seg i hel feil retning som ikke lenger er så kult å følge med på. Men den gleden og engasjementet du har er du alene om, jeg digger deg!! Hele familien sitter samlet hver gang du kommer ut med en ny videoblogg, da storkoser vi oss, spesielt om knollen er med også- dere 2 ass!! Gleder meg til å følge deg videre Kristina <3

  1. kristinaandersen

   Så fantastisk kommentar å få!! Tuusen takk snille, snille deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *