ÅRETS PÅSKEEGG

MY MOM ALWAYS MAKES THE BEST EASTER EGGS

Årets påskeegg-jakt gikk av stabelen hjemme i går, tradisjonen tro. Hos oss får vi nemlig ikke påskeeggene på en normal måte, her må det jaktes etter – sånn selv om vi nå er 19 og 26 år…. Jeg blir selvfølgelig like hissig og oppgitt hvert eneste år. Haha! Knollen ble førstemann til å finne egget sitt, og reaksjonen hans når han åpner det kommer jeg aldri til å glemme. Egget hans inneholdt nemlig ikke et eneste gram godteri – det var derimot fylt til randen med jordbær, blåbær og all slags frukt. Han hadde nemlig sluppet en kommentar rett før påske om at det nå var slutt på søtsaker, så mine foreldre tok han på ordet og bestemte seg for å ta ei litta prank på han. Veeel, den kommentaren var nok ikke helt gjennomtenkt fra hans side, mildt sagt. Til min store skuffelse så hadde mine foreldre et egg stappet av godis til han også i backup, så da ble det gladstemning til slutt likevel 😉

Her skal jeg snart snøre på meg joggeskoene og legge på langtur sammen med ei venninne og hundene våre ute i sola. Olivia og Carma, så koselig! Endelig kom finværet tilbake her på Sørlandet, og det gjør meg så innmari glad! Senere blir det middag sammen med absolutt hele familien, og det gleder jeg meg MASSE til ♥

0 kommentarer

 1. Hei Kristina.
  Jeg har fulgt bloggen din i veldig mange år og jeg må si jeg fikk en klomp i halsen og tårer i øynene da du skrev «takk for meg» innlegget. Jeg trodde du skulle slutte å blogge, men heldigvis tok jeg feil. Og det er klart jeg og forhåpentligvis alle andre som har fulgt deg på bloggen blir med deg på den nye reisen din. Masse lykke til Kristina, du er kjempe flink. Du fortjener utrolig mye ros fordi du står på som det du gjør, og gjør det bra!
  Jeg gleder meg til å følge deg her, du blir ikke kvitt oss så lett <3

  1. kristinaandersen

   Så utrolig skjønn du er Vanja! Dere blir ikke kvitt meg riktig enda, haha! Ordentlig koselig å høre at du vil følge med videre, det gjør meg GLAD 😀 God klem!

 2. Så fin ny blogg du har! Kommer selvfølgelig til å fortsette å følge deg. Jeg lurer på hvor toppen du har på deg i headerbilde er fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Lena! Den er fra Designers Remix <3

 3. henriette

  Gratulerer med ny blogg, Kristina <3 Gleder meg til å fortsette å lese. Legger den nye bloggen din i bokmerkene mine så jeg ikke glemmer at du har bytta adresse. Ha en fin tirsdag!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Henriette!! Herlig å høre <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *