RARE TING MED MEG

.. Jeg er et typisk singel-menneske, og lurer seriøst på om jeg noen gang kommer til å orke et forhold igjen. Grunnen til det er at jeg rett og slett blir ulykkelig av å føle meg «avhengig» av et annet menneske. Når andre blir forelsket, har jeg hørt rykter om at de blir både glad, overlykkelig og gira på livet. Jeg blir totalt omvendt, og er ikke happy med situasjonen jeg har satt meg i. Overhodet! Jeg er så rar på dette området at jeg må faktisk le av meg selv. Til og med mine foreldre sier at jeg er best alene, når jeg er i et forhold mener de nemlig at jeg blir «umulig å ha med å gjøre». HAHA! Jeg er nok over gjennomsnittet selvstendig, og føler jeg klarer alt jeg vil her i livet på egenhånd – ergo: hva skal jeg med en kjæreste? Jeg skal ærlig innrømme at jeg har blitt en skikkelig egoist på dette området, og forstår vel ikke helt hvordan ting skal bli bedre hvis jeg får meg en liten rakkefant jeg plutselig må dele alt med. Det får derfor vente på ubestemt tid, i hvert fall frem til jeg har blitt voksen nok til å akseptere at jeg må ta hensyn til andre enn meg selv og planene mine… Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. Når jeg først finner en sang jeg virkelig digger, hører jeg den igjen og igjen. Eller, det å si at jeg hører den ihjel er vel heller mer riktig. Akkurat nå er det «How Far Will I Go» med Alessia Cara som får gjennomgå, hehe. Når jeg var på toget tur/retur til Oslo i forrige uke, hørte jeg konstant på samme sang. Det vil si, ni timer med samme sangen på repeat. Altsååå, det kan jo ikke være innafor! Men slik holder jeg altså på helt til jeg blir drita lei, og aldri orker å høre sangen igjen. Det har enda ikke skjedd med denne da, så akkurat nå mens jeg skriver til dere spiller den selvfølgelig i bakgrunnen…. Haha! «If the wind in my sail on the sea stays behind me… One day I’ll know, how far I’ll goooo». Den er så fiiiiin!

.. Jeg er en mester i å være stressa for å sløse tid, eller syns det er kjedelig å gjøre ting jeg syns er slitsomt. Haha! La meg gi et eksempel. Her hvor jeg bor har jeg egen parkering til bilen min, hvor også sykkelen min skal stå. Dette er altså i garasjen vår, og det tar meg nøyaktig to minutter ekstra å trille sykkelen ned der. Sånt har ikke Andersen tid til, vet dere! Så gang på gang plasserer jeg sykkelen utenfor ved leiligheten min, og låser den fast til en stolpe. Ikke så smart med tanke på at jeg bor midt i sentrum, og bare en liten uke etter jeg flyttet inn her – ble faktisk den andre sykkelen min stjelt. Har man garasje, så skal man bruke den, sånn selv om det tar litt ekstra tid. Nå har jeg forøvrig parkert den forbanka sykkelen min i fellesganga her i leilighetskomplekset, det var vel også for å slippe å dra ned i garasjen med den…

.. Jeg drikker sjeldent alkohol, og grunnen til det er helt enkelt at jeg blir så ekstreeeemt dårlig. Ikke en liten hangover hvor man er småklein – her snakker jeg feber, intens svetting og jeg blir helt uttafor. Men en gang i blant må jo jeg også bli med på festligheter med vennene, og da planlegger jeg alltid to dager frem i tid slik at jeg skal ha kontroll på alt jeg ikke klarer å håndtere etterpå. Bloggen må være ferdig skrevet, mine foreldre må passe Milo og jeg kan faktisk ikke ha noen planer. I går var det som dere vet familiemiddag, og selv om jeg hadde vært ute kvelden før skulle jeg virkelig prøve å bli med. Men når klokken ble fire kom svettetoktene, jeg klarte ikke dra i middagen og endte med å sove 13 timer i strekk. Fy fader, det er så ille! Hvorfor blir jeg så evig klein? Jeg elsker jo å dra ut med jentene, men av den enkle grunn at jeg ender opp syk etterpå, er det rett og slett ikke verdt det for min del. Derfor drar jeg ut maks en gang hver sjette uke, mer enn det går rett og slett ikke. Det er regelen min, og ofte blir det enda lengre mellom hver gang. Eneste unntaket her er festivalhelgen i Kristiansand, da blir det en to-dagers på meg og jeg ender selvfølgelig opp halvsyk i en uke etterpå. Heldigvis er det alltid ett år til neste to-dagers-galskap. Haha!

.. Jeg klarer aldri å holde meg til beskjeder, bruksanvisninger, fremgangsmåter eller slike ting. Hvis f.eks Hilde gir meg et hudpleieprodukt fra salongen hun jobber på og forteller meg at jeg kun f.eks skal ta ett spray av den – kan du banne på at jeg tenker at ett spray ikke er nok. Så da sprayer jeg minst fem spray før jeg kan si meg fornøyd! Produktet kan da umulig ha effekt hvis ikke. Haha, herregud! Når jeg kjøpte tv-skjenken min kastet jeg selvfølgelig bruksanvisningen fordi jeg mente jeg overhodet ikke trengte den, noe jeg selvfølgelig gjorde og måtte ringe til min far for å får hjelp. For å si det sånn, han ble så rasende på meg og oppgitt over tankegangen min at jeg sverger jeg så røyk ut av ørene på den stakkars mannen. Det samme med begge sengene jeg har i leiligheten min, det måtte ikke mindre enn fem mennesker til for å få skrudd de opp….. Haha!

1 kommentar

  1. Hei. Jeg blir også veldig dårlig dagen derpå, men jeg har hatt veldig godt effekt av å bruke allergipiller. Du kan få det reseptfritt på apoteket, Zyrtec eller Cetrizin. Jeg tar en før jeg legger meg når jeg har vært ute, og det gjør underverker! Anbefaler å prøve det 🙂

    Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *