INSPIRASJON: PÅSKEFROKOST

EASTER BREAKFAST

Denne magiske påskefrokosten våknet jeg opp på i fjor hos mamma, og gjett om det var godt! Tenkte dette kunne være en fin dag for en liten repost, slik at de som ønsker å lage en skikkelig digg påskefrokost kanskje kan få litt inspirasjon. Egg, bacon, eggerøre, røkelaks, appelsinjuice, appelsiner, godt tilbehør og hjemmebakt brød. Helt nydelig! Jeg må nesten be om en gjentagelse av denne i påsken, en slik frokost må man liksom ha en av dagene når det er så mye fri føler jeg. Bedre start på dagen enn dette tror jeg ikke finnes, dette danker en hotellfrokost ned i støvlene any day, om jeg kan si det selv 🙂 Ellers må jeg jo si god morgen til dere  Jeg hadde en så gøy kveld i går, Tone sov her i natt og er fortsatt her hos meg – som vi koser oss! Planen for dagen min er god frokost her hjemme, joggetur i sola hvis formen kommer, før jeg skal ut å spise med hele familien litt senere i dag. Det er sol og herlig vær, så bare å komme seg ut å nyte! Hva skal dere i dag? Klem fra meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *