Jeg vil starte dagen med å dele en superdigg oppskrift! Denne retten har mamma laget til oss i alle år, og det er faktisk en av de aller beste middagene jeg vet om. En stor favoritt! Her hjemme kaller vi den bare tagliatelle-retten, pasta med kylling i fløte- og hvitvinssaus – med skikkelig gode smaker. Mmmm! Dersom du vil kose deg med noe godt til helgen, må du prøve ut dette.



TIL FIRE PERSONER TRENGER DU:
Fire kyllingfileter ♥ Seks sjampingjong ♥ En halv bunt frisk kruspersille ♥ En oppkuttet rødløk ♥ Tagliatelle To fedd hvitløk ♥ Jarlsbergost ♥ En boks kremfløte ♥ To kyllingbuljong ♥ 1 dl hvitvin ♥ Salt og pepper
SLIK GJØR DU:
Kutt opp kyllingfileeten, og brun den i en stekepanne sammen med rødløk, hvitløk, sjampingjong, salt og pepper. Kok opp hvitvinen i blandingen, og tilsett kremfløten. La alt småputre i cirka 10 minutter, og ta oppi kruspersillen på slutten. I mens kan du koke opp tagliatellen. Server, ha over raspet parmesan- eller jarlsberg ost og kvernet pepper. Bon Appétit ♥

Den helgen startet tidlig :D trodde først jeg hadde bommet helt på at det var torsdag i dag:)
Helg? Det er torsdag morgen, fortsatt 2 arbeidsdager igjen ;p
Det ser utrolig godt ut! Herlig med litt matinspirasjon til tider. Ha en super dag! :)
Dette så godt ut!! Er hvitvin et must?
Så sinnsykt fint bestikk du har! Er det Hardangerbestikk? :)
Ahh, det så utrolig godt ut! Merker det er mye nytt jeg må teste ut i fremtiden, hihi <3
Så godt ut :)
Hva med og prøve en dyrevennlig variant istedet: stek løk og sopp i olje tilsett etterhvert mandelmelk/soyamelk + rismel som er glutenfri (eller vanlig hvetemel) + krydder og næringsgjær for ostesmak. Bland sausen med valgfri pasta og legg ovnsstekte tomater (gjerne stekt i olje og havsalt) over! Utrolig godt, enkelt og 100% avstand fra dyremishandling :)
Mmm! <3
Du må prøve tagiatelle, kyllingfile, 1 pakke pepperoni,1 pakke bacon, 1 boks creme frech og 4 – 5 SS suppebiljong (Ja, du leste riktig) den du finner i glass. Til nå har jeg bare sett den på meny. Den er helt fantastisk god og er min og alle i familien har spurt etter oppsktift etter jeg har servert det :)
Hei Kristina, lurer på om du fikk sett programmet på matkontrollen om hvilken behandling hannkyllingene får i eggproduksjonen? Du gir jo ofte uttrykk for at du er opptatt av dyremishandling og slikt så ville bare høre om du har sett det og har noe kommentar til det?
Det så helt nydelig ut! :)
elisbaeth: Det gjorde jeg, og vil skrive et eget innlegg om det :)
Anonym: Gikk litt fort i svingen, hehehe..
Anonym: Ja, i denne utgjør den mye syns jeg :)
stineheggem: Nei, men husker dessverre ikke merke Stine <3
Hei! Er det samme hvilken hvit vin man bruker? Så utrolig godt ut :-)
Dette såg godt ut :D
Det hørtes og så helt nydelig ut :) I kveld blir det hjemmelagd pizza her, og i morgen (bursdagen min) blir det indrefilet :)
Hei!
Matrettten så supergod ut! :))
Har et lite relevant spørsmål til dette innlegget. Men håper på svar likevel!
Du har så utrolig fine og hvite tenner.. Hvordan bleker du de? :)
God helg til deg!!
Hvor kommer buljongen inn?
HEI BERGEN.Du kutter opp buljongen å tar den i sammen med fløten.
Hvor er tallerkene fra? De var skikkelig fine!
Lurer også på hvor tallerknene er fra? Kjempefine :)