En velfortjent fridag

Woooah, dagene her flyr så alt for fort! Det er rart med det, hehe.. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye annet enn å sove lenge, slappe av og kose meg – deilig med en skikkelig fridag i blant. Jeg har forresten blitt skikkelig sugen på å stikke avgårde igjen på cruise i Karibien, så denne kvelden skal virkelig gå til å drømme seg bort i Mexico, Labadi og alle disse fine stedene. Noen dager i Miami og en uke på cruise i karbien? Jatakk! Tenk, nå er det nesten ett år siden sist jeg var der.. Og det er virkelig et stort savn, det er ingen steder i hele verden som frister mer enn en ny tur til disse magiske perlene. Iiiih! Hva har dere gjort i dag?

BikBok: jeans og genser, Bianco: sko, Gina Tricot: clutch, Marc Jacobs: klokke.

23 kommentarer

 1. Litt sminke i halsen på genseren kanskje 🙊

 2. Kristin

  Har du extentions igjen? Synes du er sååå nydelig med naturlig, litt kortere hår 😀

 3. Silje Eriksen

  Så fin genser! Så den var fra BikBok, men kjøpte du den nylig eller tilbake i tid? For jeg var innom for å prøve den på idag, men jeg fant den ikke.

 4. Karoline

  Utrolig flott antrekk! Liker at du poster mye antrekk for tiden 😀 En flott variasjon med det, hverdags, trening også videre! 😀

 5. Litt komisk at du som framstår som så perfekt, pengesterk og utseendefiksert, kan finne på å gå med så stygge extensions.. Ser lite naturlig ut:/ Er selv frisør, og det der er enten dårlig arbeid eller clips som burde vært tilpasset dine lengder. Tips bare!

 6. så deilig med en fridag da, og så deilig det er å drømme om reise, cruise og ferie. det er jo det aller beste å tenke på! I dag har jeg vært hos tannlegen og borret for første gang. Og sånn som den bedøvelsen sitter i, den er der ennå og jeg fikk den kl 2!! hehe. Men ellers i dag har jeg hatt en skikkelig crappy dag på jobb. Bare surret og gjorde mange feil, og tenkt om jeg klarer det her?! hvordan kommer man seg ovenpå igjen????? mange tanker…

  klem fra meg til deg, hilse anja

 7. Rebekka

  Så fine bilder av deg, nok en gang 🙂

  Du har et nydelig smil, og tennene dine ser så fine ut ! 🙂

  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

  Klem!

 8. Kristina Andersen

  Rebekka: Tusen takk, gode deg <3

 9. Kristina Andersen

  anja: Helt sant, det absolutt beste å tenke på 🙂 Ikke barebare med tannlegebedøvelse, haha.. Håper morgendagen din blir bedre Anja! God klem til deg

 10. Kristina Andersen

  Karoline: Så fint å høre at du liker det! 😀

 11. Kristina Andersen

  Silje Eriksen: Kjøpte den tilbake i tid, noen måneder siden 🙂

 12. Stine Helene

  Jeg skal faktisk på sånn cruise om litt over 1 mnd! Noen dager i Miami, cruise i Karibien og noen dager i New York. Gleder meg helt vanvittig mye! 😀 Noe du anbefaler at jeg burde få med meg i løpet av turen? 🙂

 13. Charlotte Tunes

  Du stråler! Veldig kjekt å se 🙂

 14. Kristina Andersen

  Charlotte Tunes: Snille dere er!! Tusen takk 😀

 15. Har fått en «stygg» og usosial uvane, Gossip Girl.. Så avslappning her også, til månen og tilbake!

  Du er ikke den eneste som drømmer deg bort fra Norge om dagen! Lyst til å få litt sol og varme på kroppen! 🙂

 16. Hvor mange jenter idag er det vel ikke som får litt pudder på genseren….? Senest idag måtte jeg kjøpe en bluse jeg egentlig ikke så ut i, fordi jeg fikk litt pudder på den.. Jeg ble kjempeflau for å gi den tilbake, når den var helt hvit, og plutselig veldig brun..Men, det skjer med alle. Du ser smashing ut!

 17. Я влюбился

 18. Heisann Kristina!

  Apropo cruise i karibien. Har du tatt ruten Jamaica, Mexico osv. tidligere? Hva anbefaler du? Cruise til St.Thomas og Bahamas eller cruise til Jamaica og Mexico?

  Jeg tenker å reise i sommer, men har veldig vanskelig for å bestemme meg for hva rute jeg skal velge.. Liker å oppleve litt kultur, og er ikke så veldig glad i «typiske turistplasser» 🙂

 19. Kristina Andersen

  Anonym: Jeg har hatt begge rutene 🙂 Begge to er jo så utrolig fine, så veldig vanskelig å måtte velge.. Jeg syns begge var helt supre jeg altså, magiske plasser jeg gjerne vil besøke igjen 🙂 MEN, siden du sier du liker å oppleve litt kultur ..osv.. ville jeg kanskje gått for Bahamas ruten 🙂

 20. Skrivetryne

  Herlig!! Jeg reiser på 2 ukers cruise i Karibien i neste uke! Gleder meg så syyykt <3

 21. Ikke for å være slem, men skillene mellom ditt eget hår og extentionsene syntes veldig godt nå … Du har sikkert sett det selv, men det er faktisk mye finere å gå uten extentions med det tjukke fine håret ditt enn å se de pistrete tynne remsene henge nedenfor hestehalen 🙂

 22. Utrolig gøy innlegg å lese,til man nesten river av seg håret av kommentarene. Fatter ikke at folk gidder å ta seg tid til ekle kommentarer.

 23. Hva skjer med håret ditt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *