Look of today

Gina Tricot: cardigan og bukse, Bebe: veske, t-skjorte og sko.

I dag har jeg hatt en superfin og moro dag! Jeg og Maren har kost oss på shopping, hun trengte litt ting før hun skulle reise – så da var det klart jeg ble med for å få litt tid med henne. Myggtelt og lakenpose er vistnok et must når man skal til Mexico! Hoho.. Og nå, nå har jeg kommet frem til Bergen! Den flyskrekken min blir bare verre og verre, hver eneste gang flyet skal til å lande er jeg sikker på at det skal til å styrte. Merkelig med det, jeg var jo aldri redd før. Jeg får skylde på alderen, haha! Har dere hatt en bra dag? ♥

23 kommentarer

 1. Therese

  Suuper duuper nysgjerrig på hva du gjør i bergen hele tiden! :ooo Håper alt er vell søta <3

 2. Daniella

  Love outfit´en 😀

 3. Er så sykt rart, fordi det føles som om jeg har kjent deg i lang tid, og så har jeg ikke sett deg i virkeligheten engang!! Du er forresten utrolig pen og elsker bloggen din! Så inspirerende og motiverende! Klem 🙂

 4. Elisabeth

  Sååå vakker da <3 Kos deg masse i Bergen! Håper du snart forteller oss hva du gjør der, hihi 😀 I mens må du nyte tiden, du ser virkelig ut til å ha det fint om dagen søta <3

 5. Such a natural beauty! Looks so fresh and feminine, lovely! 🙂

  http://www.dodolce.blogspot.com

 6. Synes veldig godt at du bruker extensions på disse bildene! 😛

 7. Kristina Andersen

  Eneli: Thank you sweety <3

 8. Kristina Andersen

  Anonym: Tusen takk for gode ord snille deg 🙂 Klem tilbake!

 9. så bra du kom deg trygt fram, og kjenner meg selv igjen i flyskrekken. Men vi kan ikke la skrekken overvinne oss! Om jeg har hatt en fin dag? hatt treningsfri dag, så deilig å bare gjøre litt ærender og slappe av på sofaen og tven på. Men gikk på en smell, tenkte at det skulle være gøy og spennende å se om det var noen forum på jakten på kjærligheten 2013 og meg der, og jada. Note to self; ikke gooogle meg selv igjen på forumer. Ikke såå gøy altså, så skjønner deg veldig godt at noe kan gå innpå deg. Men står jo for det jeg gjorde og hvordan jeg var, synes ikke det var så ille jeg, og virket jo ikke intens! men men, dem om det! Kos deg videre i Bergen.

  klem fra meg til deg, hilsen Anja

 10. Charlotte Tunes

  Så flott du er! Du stråler 😀

 11. Andrea & Jónína

  Kos deg masse i Bergen vakkere deg 🙂

 12. Synnøve Kirkhusmo Apland

  Så fine bilder av deg! :}

 13. TYPISK at du reiser til Bergen når eg akkurat er reist derfra! Haha 🙁 kos deg masse :DD

 14. Jeanette

  har du begynt å date Suzanne? 😛

 15. Kristina Andersen

  Trude: Årh, jeg vet! Første jeg spurte om var om du var her! Ble så skuffet når han sa du var reist :(( Årh!! NESTE gang måå du være her søta, har jo gledet meg så til å treffe deg 😀

 16. Karoline

  Utrolig fint antrekk skjønne deg 🙂 Kos deg i Bergen!

 17. Fredrik

  Veldig fine bilder 🙂

 18. Ja det er typisk! Blir sikkert om noen uker, så da får vi se da! 😀 blir du lenge eller? 🙂

 19. Marianne

  Du er så utrolig vakker <3 Du stråler som alltid!

 20. Jeg skulle ønske du tok ut løshåret, det viser så godt her 🙁 Du er så flott med ditt naturlige hår.

  Kos deg i Bergen da, Kristina.

 21. Renie Landgraff

  Så veldig avslappet og fint ut 🙂

 22. Kjempe fine bilder! Elsker veska ❤️

 23. Jenna Mcbride

  Heyy Kristina! My name is Jenna and I’m from NYC. I love what you do! I also follow you on instagram! (Jmacxo) I plan on traveling to Oslo with my sister and 2 other girls this summer. We need to find a job before we get our visas approved. So if you know of any job opportunites or recommendations in Oslo please email me. It would be greatly appreciated. Thank you and have a great day! Xx 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *