MIAMI next!

Ikke så veldig gira på å reise altså……

Mens dere leser dette sitter jeg høyt oppi skyene og er på vei til Miami. Ååååh, jeg er så høy på livet akkurat nå at jeg har ikke ord! Håper dere gleder dere til haugevis av oppdateringer fra USA? Jeg har vært i lufta siden 06.00 i morges, så jeg lander om få stakser. Vi skrives så fort vi har sjekket inn på hotellet! Gledeshyyyl!

10 kommentarer

 1. Haha NEI, jeg gleder meg ikke til oppdateringer. Har bodd i Miami og var der på ferie igjen nå i mars/april, og på Bahamas.. Jeg er så deprimert av å være i Norge at jeg egentlig har bestemt meg for å ikke lese bloggen din på flere måneder for å ikke gå helt i kjelleren.. Men kos deg masse:)

 2. hehe, glemt å fjerne lappen, søte deg? 🙂

 3. Masse god tur, finaste du 😀 Håper du koser deg massevis <3

 4. Åå, kos deg masse skjønning :))

 5. God tur!

  Liker du foresten statementsmykker og armbånd? da vil jeg invitere deg til å sjekke ut bloggen/facebooksiden min så du kan se hva jeg designer og lager 🙂

  http://ivett-design.blogspot.no/ eller https://www.facebook.com/IvettDesign

 6. Kristina Andersen

  Taaakk 😀

 7. Kristina Andersen

  Takk søta!

 8. Nydlelig hårbånd, kan jeg spør hvor du har kjøpt det? Kos deg i Miami 🙂

 9. Kristina =]

  Åååå skjønner at du gleder deg! Er så misunnelig 😀 kos deg massemasse! Klem til deg

 10. gleder meg som bare det til masse fine oppdateringer 🙂 håper bare sola holder seg fremme her i norge, for det finnes ikke deiligere. du får kose deg der nede da på stranda med en paraplydrink i hånda.. ser det for meg, haha! that should be me 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *