30 days challenge: day 5

It’s like you’re screaming, and no one can hear. You almost feel ashamed. That someone could be that important that without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless; like nothing can save you. And when it’s over, and it’s gone – you almost wish that you could have all that bad stuff back. So that you could have the good…

Denne sangen får meg ikke lengre til å gråte, men det var en gang den gjorde det. Nå er den heller et svakt minne om en tid jeg aldri vil tilbake til. Never let anyone bring you down! 🙂

3 kommentarer

  1. MarleneHL

    30.10.11 – Calvin Harris står på scenen i Oslo spektrum og lager en vill stemning. Han spiller denne sangen og Rihanna kommer like etterpå. Fy søren. Beste dagen i hele mitt liv. Hver gang jeg hører denne strømmer minnene tilbake. De timene var helt perfekte. Alt var helt perfekt.

  2. den sangen er dødsgammel men alikavel dødsnydelig. ingen sanger går ut på dato for meg og jeg hører alltid på gamle sanger. detbringer frem så gode minner 🙂 den sanger her for meg i godstemning!

  3. Kristina Andersen

    Den er så fiin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *