Mine aller første cupcakes

OM jeg er fornøyd nå, eller? Smilet mitt går jo rundt! Dette ble altså resultatet av mine aller første cupcakes, og jeg er stråålende fornøyd. Nå gleder jeg meg bare til å servere de i familieselskap ♥

21 kommentarer

 1. Husker jeg helt feil, eller bestilte du en Celine veske? :p har ihvert fall aldri sett den på bloggen

 2. Michelle

  De så kjempe fine og gode ut, Kristina! Flink du er 🙂

 3. MarleneHL

  Ååååå, NAM!!!! De var kjempefine og så kjempegode ut! 😀
  Kos deg masse i bursdag!

 4. supermarie

  Så nydelige de ble! Ikke at jeg kjenner deg så godt utenom bloggen, men – HAHA, det hadde vært så typisk deg å tryne med alle sammen så de føyk utover rett før servering! Krysser fingrene for at uflaksen din sover i dag, haha. Kos dere masse! Superwoman!

 5. var de gode også? 😀

 6. Mmm, de så bare helt fantastisk gode ut! Så flink du er 😀 Tipper de kommer til å bli fort oppspist 😉 Men du? Jeg har hatt en sånn syyk craving på hveteboller de siste dagene, og får egentlig ofte cravings på gjærbakst :p Tror det er litt pga. jeg spiser så lite av det til vanlig.. Du spiser vel heller ikke noe særlig gjærbakst til vanlig, så da lurte jeg på om du også får sånne perioder der du bare måå ha boller eller annen bakst? :p Sikkert et av de rareste spørsmålene du har fått, men måtte bare spørre, haha! Ha en fin dag videre, og kos deg masse i bursdag til farfaren din! 😀

 7. Åå, så søte de ble! Kos deg i familieselskap, er bare litt misunnelig her jeg sitter med økonomibøkene utover hele stuen, haha

 8. Kristine

  Nemmen så søte de var da, og SÅ fin pynt! 🙂 Du har vært flink 😉

 9. Kristine

  Hahaahahaha, jeg laget muffinsi går og de ser IKKE ut som dine nydelige cupcakes!:) Ser gode ut 😀

 10. Så flink 😀 Desse såg veldig gode ut 🙂
  Heldige familiemedlemmer!

 11. Hei! Jeg har et spørsmål ang. kosthold og trening. jeg trener 3 ganger i uker og har et relativt sunt og variert kosthold.
  Jeg har trent lenge og merker litt synlige resultater. I det siste har jeg telt hvor mange kalorier jeg inntar pr. dag. Dette er ikke fordi jeg er overvektig og vil gå ned i fettprosent (jeg vil stramme opp), men fordi i følge kalorikalkulator.no skal jeg innta mer enn 2000 kcal om dagen. Jeg spiser meg mett hvert måltid, men ender likevel alltid opp med mye mindre kcal daglig enn det som er anbefalt. Vil dette påvirke mine trenings resultater? Er det slik at kroppen forbrenner muskler dersom den ikke får nok næring?

 12. hei!
  så gode ut!
  lite spm i henhold til super tan tablettene!
  skal de kun taes de dagene man soler seg, eller hver dag?

  marte

 13. Kristina Andersen

  Daglig 🙂 En gang daglig de dagene du er i sol, og to ganger daglig de dagene du ikke er i sol 🙂

 14. Kristina Andersen

  Det er veldig viktig med nok næring. Jeg ville oppsøkt en personlig trener hvis jeg var deg, er litt redd for å uttale meg om ting jeg ikke har nok kunnskap på. Men husk, kroppen trenger mye og nok mat for å gro/strammeopp/byggemuskler 🙂

 15. Kristina Andersen

  HIHI 😀

 16. Kristina Andersen

  Hveteboller er SÅ digg!! Har lyst på det hver dag jeg, haha :p Så ja, forstår godt hva du mener! 😀

 17. Kristina Andersen

  Supergode! 😀

 18. Kristina Andersen

  Hahahaha! De overlevde, utrolig nok :p God søndag Marie <3

 19. Victoria

  Disse så rålekre ut, Kristina! Hvis de smakte like godt som de ser ut, må dere ha vært i ‘himmelen’ når dere spiste de! 😀

 20. wow, første gangen? skulle tro du hadde øvd på dette flere ganger 🙂 de var dødsfine og ble absolutt vellykket!! så flink du er, kristina 😀

 21. Hanne:)

  Skulle vert forbudt å legge ut slike bilder! *vilhaalllenå*!!
  Einaste å sei på dei der er at det ikkje er manuela sjølv som har pynta 😛 Kos deg masse med dei, så skal eg prøve å halde meg vekke frå den avdelinga i matbutikken fram til laurdag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *