Do you got back?

Look like a girl, lift like a beast!

Startet dagen med å løfte litt på trening, og surret rundt der i min egen lille verden. Fokusert.com! Etterpå dro jeg ut for å kikke på litt ting til leiligheten jeg har tenkt å by på, og endte opp med å kjøpe tidenes dyreste gryter…. 900 kroner for en steikepanne fra Eva Solo, kjære jesus! Men det er verdt det da, leiligheten min skal bli verdens fiiineste og med bare fine ting. Hihii, jeg er litt veldig ivrig! Men det blir så bra, gleder meg til å eie mitt eget lille palass. Nå må jeg hoppe i dusjen og finne på noe gøy! Det er jo lørdag, så jeg håper dere får en kjempefin dag. Vi skrives litt senere ♥

30 kommentarer

 1. Fyyyflate du ser dritbra ut,Kristina!!

 2. Ææææ, for en fin rygg!! Du har inspirert meg så syykt mye Kristina! Meg og en venninne har starta et «veddemål», snopelov med spisedag en dag i uken! Gleder meg max til jentekveld med snop og digg i kveld!! Håper du får en fin lørdag videre, og jeg gleder meg til du skal til Miami og forhåpentligvis la oss drømme oss bort i fine bilder derfra… <3 klem!

 3. Kristine

  Gro gro!

 4. Wooh du er flink!! Vi har en Eva Solo steikepanne, og den er rett og slett awesome!!! 🙂

 5. Hei!

  Tenkte bare å tipse deg før du åpner og tar i bruk Eva solo-stekepanna di. Har den selv, og den er så siiiiinnsykt dårlig. Har faktisk aldri vært bort i en dårligere stekepanne :p Det var bittre 900 kr! Har lest en del tester der den kommer dårligst ut i test også. IKEA sin stekepanne i 365-serien kommer best ut i test, og brukes også på de beste restaurantene 🙂 Den koster bare 169,-

  Ha en superfin dag 🙂

 6. Iiik – gleder meg til å sjå dersom leilegheita blir din! 🙂

 7. Kathrine Louise

  Du er rå! 😀 Herlig Kristina!!

 8. elisabeth

  Kan ikke du lage et innlegg med forskjellige sitater som gir motivasjon til trening? 🙂

 9. blir så motivert av å se alle treningen du driver med, stå på!!
  kan du legge ut bilder av leiligheten din, når den er ferdig?:)
  når opner getsporty.no igjen? 🙂

 10. blir så motivert av å se alle treningen, STÅ PÅ!!
  når opner getsporty.no igjen?? :))

 11. Jeanette

  Har du funnet deg leilighet? 🙂 Om du har det, så gratulerer så masse!! 🙂

 12. Så på et tv program for en stund siden at de hadde testet mange stekepanner,dyre merker og lavpriskjeder.Det visste seg faktisk at de rimeligste var de beste,og de dyreste tokk mye lenger tid å steke i.Men den holder seg sikkert finere lenger:)

 13. du er sterk!! synes det er helt rått det du gjør innenfor trening, ikke rart at mangemange har deg som forbilde 🙂 håper du finner den perfekte leiligheten for deg, for det fortjener du virkelig. og jeg kan tenke meg leiligheten din blir å se fin ut når du kjøper gryter for 900, da må jo resten av tingene være helt nydelige 😀

 14. Kristina Andersen

  Kjøpte egentlig bare pga de ser så fine ut, hehe 🙂 Men håper de er gode også!

 15. Kristina Andersen

  Har funnet en jeg skal by på!! 😀

 16. Kristina Andersen

  Godt tips! Det kan jeg 🙂

 17. Kristina Andersen

  Åh, så dumt! Kjøpte den egentlig pga den er så fin i designet, men håper den funker bra også 🙂

 18. Kristina Andersen

  #måbligedigen

 19. Kristina Andersen

  Tuusen takk!

 20. Hvilken størrelse har du i den toppen? 🙂

 21. Kristina Andersen

  Medium 🙂

 22. Heihei!
  Jeg liker bloggen din veldig godt, og henter inspirasjon her hver enteste dag!

  Jeg vil tipse deg om en artikkel om chilli forte, fordi du anbefaler det relativt ofte. som toppblogger påvirker du mange unge jenter hver dag, og derfor oppfordrer jeg deg tiil å lese denne artikkelen: http://tjomlid.com/2013/04/18/lab-pharma-med-ulovlige-helsepastander/
  Å reklamere for et så kontroveriselt produkt er etisk uforsvarlig, og kan også få konsekvenser for din troverdighet som blogger. Det kan godt hende du er kjent med kontroversen, og allerede har tatt ett valg. Det får være din sak.

  Jeg kommer uansett til å fortsette å lese bloggen din 🙂

  Hilsen Marie,

 23. Det er flere typer Eva Solo stekepanner 😉 Krysser fingrene på at du har kjøpt den samme som meg, eller en annen som ikke er ‘nevnt’ ovenfor 😉

 24. Ja, derfor jeg kjøpte den også 🙂 Den funket ganske bra i starten, men holdbarheten var dårlig. Håper du kjøpte en annen type enn meg 🙂

 25. Bloggen din er helt fantastisk Kristina! Hver gang jeg er her inne blir jeg skikkelig motivert og glad!
  Målet mitt er å en dag klare den øvelsen du gjør på bildene (stemmer det at det kalles chin-ups?)
  Hvordan trente du deg opp til å klare å gjøre det? Klarer ikke 1 engang enda, og da er det vanskelig å trene det!
  Hvor mange klarer du?

  Stå på!!

 26. Du er så flink! Hadde vært til stor hjelp om du vil legge ut et blogginnlegg om hvilke styrkeøvelser du tar og hvordan du fordeler det ut over vekedagene 🙂

 27. Kristina!
  Kan ikke du lage ein inspirasjonsvideo? Der du setter sammen snutter av øvelsene/treningen du gjør og legger på fengende musikk? Søker på youtube etter filmer, men er jo ikke noe som inspirerer og motiverer meg mer enn deg! 😀

 28. Kristina Andersen

  Jeg bruker strikk enda for å klare den 🙂 Vanskeliiiig øvelse, men bare å øve, så kommer den nok ettervært 🙂

 29. Kristine

  Det er faktisk sykt å se hvor mye du har forandret deg ved hjelp av trening 🙂 Det er jo tydelig at du har gått ned i vekt, men dæven så du har strammet opp!:D Jeg syns alltid du har vært nydelig, men hadde ikke trodd du kunne bli enda nydeligere!:D Stå på!:) Denne groingen hjelper 😉

 30. har du tips til hvordan man kan trene seg opp til å løfte seg op som du gjør på bildet?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *