30 days challenge: Day 2

♥ Jeg har telefonskrekk….. Ringer telefonen og jeg ikke har lagret nummeret, tar jeg den aldri. Liker ikke å snakke i telefonen, uansett hvem det er med. Tekstmeldinger derimot, det er helt okei! Tror det har noe med å gjøre at jeg har blitt oppringt av mange gale blogg-lesere opp igjennom årene, så nå har jeg rett og slett fått angst for ukjente nummere. Haha!

♥ Da jeg var i Afrika gråt jeg meg i søvn hver eneste natt. Syns så synd på alle menneskene der nede, følte meg så sinnsykt hjelpeløs. Jeg fylte jo 22 år når jeg var der, men jeg var så deppa at jeg ikke en gang klarte å møte de andre jeg reiste med for å spise bursdagsmiddag. De måtte feire uten meg, jeg lå nemlig og gråt som en unge i senga mi. Hehe huff!

♥ Jeg blir sjenert og usikker i store folkemengder hvor jeg ikke kjenner alle. Spesielt hvis folk stirrer på meg, da får jeg vondt i hele kroppen min og står bare der som en idiot. Så derfor setter jeg alltid stor pris på hvis folk kommer å hilser på meg, da løsner jeg opp og blir meg selv igjen. Verste jeg vet er store sammenkomster hvor man skal mingle og se viktig ut. Det fungerer ikke!

♥ Jeg løper egentlig rundt i treningstøy hele dagen. Eneste gangene jeg kler meg opp, er når jeg skal rundt i møter. Så fort jeg er hjemme igjen, hopper jeg inn i treningstightsen.

♥ Jeg blir veldig fort lei meg hvis jeg ser dyr eller mennesker har det vondt. Jeg er helt gal, spesielt når det kommer til dyr. Ser jeg f.eks en hund som står alene bindt til en stolpe, går jeg rundt og tenker på den hele dagen og lurer på om eieren har hentet den. Stressmoment, jeg hater hvis jeg føler dyr ikke har det så greit som de burde.

♥ Jeg talker ikke å jobbe under noen, eller å være nummer to. Derfor kommer jeg til å gjøre alt jeg kan for å drive for meg selv resten av livet. Follow your dreams, or you’ll spend the rest of your life working for someone else who did.

♥ Jeg ødela pigmentene i huden min for mange år tilbake, da jeg tok alt for mye solarium. Blir jeg for brun nå, blir kroppen min stappet med pigmentflekker. Derfor må jeg alltid bruke høy solfaktor, minst 30 i ansiktet.

♥ Første gang jeg skulle stemme på Statsminister i Norge, var jeg så smart at jeg hoppet opp på den lille stemmebenken inne i stemmeboksen (den man egentlig skal legge arket på…). Den knakk, jeg falt med et brak i gulvet og brakk halebeinet. Haha, tror dere det var flaut eller? Har aldri følt meg så dum i hele mitt liv.

♥ Jeg er unormalt livsglad. Våkner hver eneste dag og gliser ihjel ansiktet mitt. Er ekstremt glad i livet jeg har laget for meg selv, og utrolig takknemlig for alt jeg har.

♥ Okei, mamma kommer til å drepe meg nå – men jeg forteller dere det likevel. Tror dette er det eneste dere ikke vet om meg? Fire av fem reiser jeg har vært på det siste året, har jeg tatt feil reisedato på og har måtte kjøpe nye flybilletter…. Jeg har aldri sagt det til dere, rett og slett fordi det er jo helt latterlig flaut. Til Tyrkia forsov jeg meg til flyet, til Kreta pakket jeg kofferten en dag for tidlig, til London dro flyet avgårde uten meg og til Afrika bommet jeg en dag for sent på reisedatoen. Sistnevnte var fryktelig flaut, hele Unesco-teamet stod å ventet på meg i Barcelona og lurte på hvor jeg ble av…. Blir nok ikke reiseleder av meg, foråsidetsånn…

22 kommentarer

 1. Jeanette

  kjenner meg igjen i nr 1! Jeg har også helt angst for å ta telefonen om det er skjult nr,eller et nr jeg ikke kjenner.Bra det ikke bare er meg som har det sånn

 2. Hei

  Du skriver du har fin hud og ikke trenger noe på huden, har du alltid hatt det sånn? Eller slitet med akne før? Bare lurte på om du eventuelt hadde noen tips for det.. altså, akne/kviser:-)

  Du er fresh ut om dagen, jente!

 3. benedikte

  Ah, jeg lo godt!! hahahaha 😀 herlig, du!

 4. Victoria

  Kan tenke meg det var liiitt kjipt med de flybillettene! 😛

 5. Kristine

  Jeg elsker slike innlegg, gøy med den challengen 😉

 6. Du sier du er så glad i dyr? Hvorfor i alle dager vurderer du å kjøpe lexington servise da? Du VET at Lexington produserer produkter med pels, og ved å kjøpe noe fra det merket så støtter du pelsindustrien. Det har ingenting å si om det produktet du kjøper ikke er med pels. Ved å gi det merket penger så bidrar du til mer pelsproduksjon. Kan ikke fatte at du i det hele tatt kan vurdere det når du VET at de produserer pels….

 7. Kristina Andersen

  Tror du jeg er et leksikon som vet alt? NEI, jeg visste ikke Lexington produserte pels. Kjære guuud, folk som deg er bare SÅ irriterende! 🙂

 8. Kristina Andersen

  Jeg har alltid hatt fin hud, så jeg har dessverre ingen tips der.. Tusen takk søte, koselig å høre 🙂

 9. Haha, Kristina! Du får til det meste du! Jeg er vel på samme nivå som deg når det kommer til å flaue seg ut..og jeg har også telefonskrekk, haha! :)

  http://www.tonjelutcherath.blogg.no

 10. www.tonjelutcherath.blogg.no

  Haha, Kristina! Du får til det meste du! Jeg er vel på samme nivå som deg når det kommer til å flaue seg ut..og jeg har også telefonskrekk, haha! 🙂

 11. hahah! bra svart, Kristina 😉

 12. Hahaha, er det muuuulig…?

 13. Haha, å ta feil av reisedatoer er min største skrekk! Sjekker alltid datoen en million ganger. Og ang hunder som står bundet alene, jeg jobber på butikk, og der binder folk rett som det er hunden sin til en stolpe utenfor mens de selv er inne og handler i en halvtime, tre kvarter. Dette syns jeg er leeenge! Får helt vondt av hunden som står utenfor og venter og venter. Ikke greit.

 14. Haha! Jeg har også telefonskrekk! Ser jeg et ukjent nummer så banker hjertet mitt fortere! Får skikkelig angst :p

 15. Marianne

  Hihi! Stemme på STATSMINISTER i Norge? Når kunne man noengang det? 😉 hihi!

  Morsomt innlegg! <3

 16. Jeg har ALLTID panikk for å bli stoppet når jeg reiser, og jeg reiser jo en del!
  Så hver gang jeg skal hjem fra fks Thailand, så har jeg flere hengelåser på baggen min, i
  håp om at ingen kan legge noe ulovlig i koffertene. Skummelt! Haha, men også veldig flaut.
  Føler meg ganske dum….hahah!

 17. Kathrine Louise

  Haha! Du er så søt!

 18. haha! Jeg reagerte også på det 🙂

 19. hahaha for noen herlige og skjønne fakta! synes sånn her er så utrolig gøy å lese og satt og smilte og lo om hverandre fordi faktaene er så gøye 🙂 denne 30days challengen er uten tvil en favoritt 😀

 20. Elisabeth

  haha leksikon:P så søt!

 21. Hahaha

 22. Du sier at du er så glad i dyr og opptatt av at de blir behandlet bra, fint å høre 🙂
  Spiser du kjøtt? For i kjøttindustrien blir dyra behandla helt forferdelig, tortur rett og slett!
  Sier ikke at alle skal bli vegetarianer, men litt hyklersk å gå rundt å si at en er så glad i dyr og samtidig støtte slik massedrap og tortur av de… Jeg skulle bare ønske at vi kunne (og vi jobber jo med det) få kjøttindustrien til å behandle dyra bedre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *