Vippefin og nye negler

I dag har jeg hatt en skikkelig luksus start på helgen, skjemt bort meg selv litt kan du vel si. Hihi! Flere av dere har lagt merke til at vippene mine har blitt fantastisk lange, og lurt på hva som har skjedd. Vel, de har nok ikke grodd fort! Jeg har nemlig hatt vippeextension i noen uker nå og er storfornøyd! 🙂

Litt av en forskjell, ikke sant? Grunnen til at jeg har valgt å ta vippeextension igjen, er rett og slett fordi jeg ikke orker å sminke meg to ganger daglig siden jeg trener så mye. Nå trenger jeg ikke lengre sminke, da jeg er så heldig at jeg har en ganske fin hud og ikke føler behov for det på samme måte lengre. På bildene under har jeg nettopp våknet, selv om det kanskje ikke ser slik ut. Lenge leve lange vipper, da er man jo igrunnen fin uansett! 🙂

Jeg legger mine vipper hos søte Kamila på Abeille Hudpleiesenter i Kristiansand, og der betaler man 990 kroner første gangen man gjør det. Så fyller man på en gang i måneden, og det koster rundt 500 kroner. Ikke galt i det hele tatt! 🙂

Jeg er så heldig å ha samarbeid med Abeille, så i dag skjemte de meg litt ekstra bort. La fransk manikyr på både føtter og fingre, og det ble så utrolig fint! Fransk er så rent og pent syns jeg, pluss at det passer til alt. Det er Anita som legger neglene på meg, og hun er også superflink! Det å fikse tåneglene koster kun 300 kroner, og det varer i minst en måned. Perfekt nå som jeg skal til Miami og det snart er 17 mai. Da er det viktig å være neglefin!

Nå er denne jenta klar for USA, ingen fare med nakne føtter når man har så fine tær! Snakk om deilig start på fredagen, det kunne igrunnen ikke blitt bedre. Er dere klare for helg dere også? ♥

40 kommentarer

 1. charlotte

  skjemme deg bort LITT? du skjemmer deg altfor mye bort 😛 «heia bloggen idag kjøpte æ mæ en veske til bare 150 000, null stress æ e jo så flink så da må æ skjemme mæ bort litt ekstra, siden æ trenår så mye» hahahahah

 2. Kristin

  Når du har vippe-extensions, kan du vaske ansiktet på vanlig måte da? Eller må du passe på å ikke få såpe og krem på vippene? Vurderer å ta det selv, men gidder ikke hvis det er stressende å ta vare på 🙂 Håper du svarer<3

 3. oi, det ble dødsfint jo! har også tatt sånn en gang for 3-4 år siden og husker jeg ble så fornøyd. har ganske mørke vipper fra før men de ble bare enda mørkere og det er dritfint 🙂

 4. Jeg har også vippe exstansions, er superfornøyd! Har etterfyllt 2 ganger, og er addicted!
  Eneste er at det er s i n n s y k t kjedelig å ligge stille så lenge, i og med at jeg har så mye
  vipper lå jeg første gang 3 1/2 time! Jeg holdt på å dø av kjedsomhet…..Hihih!

 5. Jeanette

  du er supervakker! No need for makeup!

 6. Cecilie Christensen

  Du er så utrolig flink til å blogge. ELSKER både bloggen og nettbutikken din og det står så himla mye respekt av deg! Du stråler fra topp til tå hver dag uansett om ting er vanskelig, og er til og med ikke redd for å dele vonde ting med oss på bloggen uten å brette ut for mye av privatlivet ditt. I tillegg så er du UTROLIG nydelig og jeg er så imponert over alt du har oppnådd med både treninga di, nettbutikken og bloggen. Du er grisefin og gir masse inspirasjon både på treningsformen og klesstil, intriør osv!!!

  Stå på! LOVE YOU

 7. På bilde der du skriver du nett har våknet, har du tegnet øyenbrynene dine da ? eller er det naturlig.. såfall har du noen tips til hvordan en kan få så fine bryn 🙂 ?

 8. Wow! Skjønner godt hva du mener med at du ikke trenger å sminke deg, nydelig du er! 😛 Jeg skal nå hive meg i treningstøyet og tusle over til senteret. Blir deilig å få løpt litt igjen! Har vært en utrolig slitsom uke 😀

 9. så fin, fina! Jeg er klar for helg vettu, skal rydde bort vinterklær og vaske litt her, så er jeg klar for idol kveld på tven! Spilte kamp igår, og fikk meg en skikkelig duell, så ryggen min er helt stiv og vond. Håper den gir seg fort, passer ikke å være «invalid! nå…:)

  klem til deg fra meg

 10. Kristina Andersen

  Huff!! God bedring til ryggen din, slapp godt av ikveld med IDOL 🙂

 11. Kristina Andersen

  Jeg farger brynene mine to ganger i måneden. Men tegner de i tillegg, men ikke på disse bildene. Kan vise dere i eget innlegg 🙂

 12. Kristina Andersen

  Hei Cecilie! Tuusen takk for så koselig kommentar, nå ble jeg kjempeglad 😀 I LOVE YOU TOO 😀

 13. Kristina Andersen

  WHAT, så lang tid? Haha huff!! Kamila bruker maks 90 minutter på meg, så da hører jeg på musikk og sover imens 🙂 3 og en halv time hørtes jo helt insane lenge ut!

 14. Kristina Andersen

  Det er ikke stressende å ha, jeg renser ansiktet mitt på helt vanlig måte 🙂

 15. Så fint det ble 🙂 bruker du selvbruning? Isåfall hvilken?

 16. Camilla

  Hahahahahha, lukter missunelse laaaang vei! Forstår ikke hvorfor du gidder å bruke tid på sånne usaklige kommentarer. Hvis Kristina synes hun fortjener vippeextention så er det hennes valg!
  Hvis hun ikke hadde brukt penger så extention så hadde hun uansett brukt penger på mascara så går vell egentlig opp i opp?

 17. Victoria

  Å, nå fikk jeg overhodet ikke noe mindre lyst på vippeextensions!
  Tenk å våkne opp og se ‘klar ut’ fra man kaster seg ut av sengen!
  Det er jo såå mange ganger det er superpraktisk!
  Helt utrolig hvor fresh man ser ut bare ‘vippene er i orden’! 🙂

 18. Du burde gjøre sånt i USA, og ikke i Norge. Jeg bor i California nå, og det koster ca 150-200 kr å fikse neglene, og tær koster ca 60-100 kr 🙂

 19. kjempe fine øyenvipper og negler! 🙂 Bare lurer på om du tar sol eller selvbruning? La merke til hvor brun du er på bildet av hånden din 🙂

 20. Kristina Andersen

  Jeg har solt meg en del ute den siste tiden, så det er nok derfor jeg har litt farge 🙂

 21. haha, nå er jeg nesten glad jeg ringte for å bestille en time på onsdag, sånn at jeg var sikret å få det før 17 mai. Føler på meg at de blir ringt ned av vippebestillinger nå. Føler akkurat det samme med sminka, har ikke det behovet lengre som før. Du er så flott kristina!

 22. Kristina Andersen

  😀 Du kommer til å bli sååå fin med lange vipper! Si ifra hvis du vil sees i helga søta, kanskje vi skal lufte oss edru igjen imorgen? Haha! <3

 23. Merkelig spørsmål kanskje, men hvilket undertøy bruker du når du trener? Jeg er ikke så glad i string, men andre truser viser jo ofte gjennom… spesielt på 2xu-tightsen, den er så gjennomsiktig over rumpa 😛

 24. Odagbjerkevoll

  er veldig klar for helg 😀

 25. Tar ca så lang tid på meg også. Men det er fordi jeg har så sinnsykt mye vipper, så da tar det lenger tid. Men bruker bare å sove i mens. Deilig 🙂

 26. May-Linn

  Så fine bryn du har!! Hva er hemmeligheten? 😀

 27. Hei! Jeg er veldig gira på å sette på vipper, men er så skeptisk da jeg lurer på om de tåler mye. Er sånn at jeg gnir meg veldig mye i øynene når jeg ikke har på sminke på, det høres kanskje rart ut, men når jeg er trøtt osv. Er det sånn at de ikke tåler så veldig mye? Blir dyrt hvis man må fylle på hver uke liksom:) takk hvis du svarer:)

 28. Kristina Andersen

  De tåler mye syns jeg, selv sover jeg med hode nede i puta om nettene – men de faller likevel ikke av 🙂

 29. Ååh, du aner ikke hvor mye jeg gleder meg! Har veldig lyst på en edru lufteur i morgen om du er med? ? Eller café eventuelt?

 30. Kristina Andersen

  Jeg er med! 😀

 31. Ja, men etterfylling nå den siste gang tok bare…..2 timer!
  Skal opp igjen om en uke, jeg gjør det 2-3 ganger i mnd. Men kanskje jeg skal gå dit
  du går istedenfor? Jeg betalte 1590,- første gang, eller ble faktisk sponset første gang,
  men etterfylling var 990,- noe jeg så var førstegangspris der du gikk.

 32. du ble veldig flott 🙂 har selv satt vipper hos Camilla og er kjempe fornøyd!! 😀 Deilig å ikke trenge å sminke seg.. Lurer på hvilken lengde du har? :)))

 33. Din fine jævel! =D
  Gleder meg til jeg får en stabil inntekt, da blir det vippeextensions! Har så små vipper, så blir kjekt med litt lange, hihi =D God helg =D

 34. Så fint det ble! Har tenkt på vippeexstensions en stund selv, men ikke vært helt sikker på hvor det det finns flinke folk på området i Kristiansand, men du vil anbefale Abeille?
  Og om jeg kan spørre; hvorfor sluttet du med det i utgangspunktet? Slet det veldig på dine egne vipper?
  Takk på forhånd om du svarer 🙂

 35. Kristina Andersen

  Absolutt Abeile, de er kjempeflinke! Sist sleit det på vippene mine, men da tok jeg i Oslo og det er tre år siden. Denne gangen gikk det helt fint, Kamila er veldig dyktig 🙂

 36. Så fint 😀

 37. Hei Kristina !! TUUSEN takk for super anbefaling med Abeille og Kamila, var der idag for en time siden og er bare såå fornøyd med mine nye lange vipper 🙂 Skal garantert prøve pedikyr også der, kjempesøte jenter !! Et spørsmål, hvilken lengde valgte du på vippene der ?? Ellers har du forresten en fantastisk positiv blogg, du lyser opp hverdagen 🙂
  Klem Linda

 38. Charlotte K.

  Hei! Jeg har veldig lyst til å ta vippeextension, men har noen spørsmål. Jeg har egentlig ganske fine vipper fra før, så jeg er redd de skal bli helt ødelagt etter at de falske vippene har falt av. Hvordan har du opplevd dette? Jeg har spesielt lyst til å ta de før jeg skal til syden i to uker, men er redd mye saltvann, solkrem og svette skal ødelegge de helt. Har du noe erfaring med det? Håper på svar! 🙂

 39. Heter det abeille eller heter det Auds nå?:)

 40. Kristina Andersen

  Anonym: det heter Miabell 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *