En liten oppklaring

Tenkte jeg skulle gi dere en liten oppklaring på Get Sporty før vi tar helg! Flere av dere lurer på når vi åpner, og det varmer vanvittig mye at dere gleder dere så! Planen var egentlig å relansere nettbutikken i forrige uke, men Nordea og VISA hadde gjort en feil med papirene våre. Derfor har det blitt enda mer ventetid, og vi trenger alle betalingsløsninger i orden før det braker løs. Det er utrolig frustrerende for oss å ikke få åpnet butikken vår, spesielt når den er 100% ferdig og verdens fineste. I mine øyne er den det, jeg er så fornøyd med den nye looken! Under kan dere se en sneakpeak, så håper jeg det ikke er mange dagene igjen før dere kan shoppe fine treningsklær hos oss. Vi gleder oss som gale til å åpne igjen, Get Sporty er jo babyen vår!

Ser den ikke fiiiin ut, dere? Så stolt at jeg nesten sprekker!

Anyways, her går det i joggedress og total avslapping i kveld. Ettersom jeg nesten besvimte på trening i dag, blir det en rolig fredag helt alene her hjemme. Kroppen min trenger å slappe totalt av resten av denne dagen kjenner jeg, så da må jeg lytte til den. Ikke ofte jeg må dra fra Solsiden uten å få trent, men i dag svartnet det heelt for meg. Helvedde, ingen god følelse! Så nå har jeg kjøpt inn masse jordbær + sesong to av Dexter, og det er tid for en skikkelig kosekveld i sofaen. ♥

28 kommentarer

 1. Kristine

  Det hørtes ikke godt ut! Men du er flink til å lytte til kroppen din 🙂 Sofakos er nok den beste medisin i kveld ja 🙂 Kos deg!

 2. Kristina, hva er dette team kristina andreassen for noe? 🙂 og hvor ofte har du cheatday? hva går det ut på og det en hel dag, eller bare et måltid? :))

 3. Charlotte H

  PLIS, sett inn en – i åpningstilbud!
  Ellers selger du åpnings og tilbud, hihi!
  GOD HELG FINA!

 4. Kristina Andersen

  Cheatday en dag i uka 🙂 Her kan du lese om #teamkristinaandersen :
  http://www.kristinaandersen.no/?p=24906

 5. Håper det kommer postoppkrav elle faktura:-) ?

 6. Kristina Andersen

  Det kommer faktura! 😀

 7. Ahh.. Spennende! Som oppkarbingsdag?:-)

 8. Jeanette

  what? besvimte du nesten? ikke bra,du må ikke overdrive treningen kjære deg!
  Du er så fin som du er nå synes jeg:)

 9. Det er ment fint, altså- det er så kjipt når siden din er såå fin, men har en så klassisk skriveleif på fremsiden! Håper du tok det konstruktivt, sånn var det ment!
  🙂

 10. Victoria

  Heeeei Kristina 🙂 jeg E L S K E R bloggen din! Stååå på og fortsett med det gode arbeidet ditt. Jeg ville bare anbefale en instagramprofil som du BØR følge. FITNESSWORLD heter den. Den er full av inspirasjon av NYDELIGE bilder av veltrentekropper!! Følg følg følggg. God klem fra fast leser. GOD held 🙂

 11. Silje Kristine

  Gleder meg veldig til nettsiden er oppe igjen!:)

  Har du forresten noen forslag til noen skikkelig gode serier? Gjerne litt jenteserier. Har akkurat sett ferdig modern family (elsket det) og er nå litt tom for ideer. Dexter har jeg allerede sett. Du er jo selve guruen når det gjelder TV-serier, så kanskje du har noen å anbefale?

 12. Kristina Andersen

  Har du sett Sons Of Anarchy? Hvis ikke, da MÅ du se det!! Tidenes beste serie <3

 13. Kristina Andersen

  Overdriver ikke treningen, men hadde spist litt for lite i dag tror jeg 🙂 Alt gikk så i ett, så ville jeg absolutt trene. Men, man kan ikke alltid klare alt tydeligvis :p

 14. karoline

  kan du legge ut treningsmusikken din? gjerne spotifyliste om du har 🙂

 15. Kva blir prisen på toppane?:-)

 16. Hvor mye koster de nye toppene deres og hvordan er de i størrelsene? De var utrolig fine! 🙂

 17. Hvor mye koster de nye toppene deres? De var utrolig fine! 🙂

 18. hei Kristina! Jeg bare lurte, hadde du noen gang trodd for 2-3 år siden at du skulle åpne din egen treningskle-nettbutikk? Du har jo sikkert drømt om å åpne din egen nettbutikk, men hadde du noen gang sett for deg at du kom til å starte en med bare treningskle? Synest bare det er så gøy å se hvordan folk forandrer seg 😀 og du ser strålende flott ut!

 19. bottolf

  hei. hvorfor er du oransje?

 20. Hvordan var det med pollenallergien din?

 21. Karoline

  Anarsjyy, haha 😛 Jeg bare måtte!

 22. Hei,
  nå gikk jeg ene og alene inn på bloggen din for å finne ut mer om getsporty! Jeg har så fryktelig lyst på de treningstoppene på bildet. De er awesome! Vil ha, så raskt som mulig!

 23. Kristina Andersen

  Så koselig! Da får du kjøpe så fort vi åpner 🙂

 24. Kristina Andersen

  Nei, det ville jeg aldri trodd. Så det er gøy hvordan livet har utviklet seg, og alle mulighetene bloggen har gitt meg 🙂 Så skjønn du er Mari, tusen takk!

 25. Kristina Andersen

  Vi kommer til å ha åpningstilbud hvor vi selger de til kun 99 kroner i noen dager 🙂

 26. Gleder meg til det åpnes! 😀

 27. Mari R.N

  Åpningstilbud skrives i ett ord. Så anbefaler på det sterkeste og få en bindestrek der 😀 Konstruktiv kritikk! Mener ikke noe dårlig med det. Gleder meg supermye til at nettbutikken er oppe og går igjen.

 28. gleder meg til den nye nettbutikken åpner, skal bli så gøy å se den når dere har lagt så mye i det 🙂 hvorfor holdt du på å besvime forresten? fordi du trener for mye eller var det noen andre grunner? uff, håper ikke det skjer igjen 🙂 håper du fikk hvilt deg godt i går da!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *