måneden som gikk – Mai

Mai har vært en så fin måned! Jeg var på en perfekt tur til Kreta sammen med kjæresten min, koste meg masse med venner og familie, sommeren kom til Kristiansand og det ble mye gøy. Slik har min Mai vært:

Koste meg masse med Granit på Makrigialos i Kreta. For en fantastisk tur!

Kjøpte mye nytt til leiligheten. Yankee Candle og Lexington er fast inventar.

Fikk meg en ny og sprek treningspartner. Flotte Monica, som forørvrig har introdusert meg til en kyllingsalat jeg har blitt totalt hekta på fra Kjøkkenskapet. Yummy!

Min kjære kom stadig hjem med nydelige blomsterbuketter til meg. Han er så god!

Det gikk mye av denne supersmoothien, fast frokost hver dag.

Lagte sjokoladefondant for første gang, og det ble suksess. Se så godt!

Hadde mange jenterkvelder med MarenBestis, Milo og andre søte snupper.

Jeg gikk fra så kort hår, til så langt hår. Kan ikke tro jeg viser dere dette, men håret til venstre er min naturlige lengde etter at jeg klipte meg kort for noen måneder siden. Så dere kan tro jeg var fornøyd med resultatet!

SalongXtend som stod for jobben, selvfølgelig. Tusen takk, ToneBestis!

Hadde mange koselige dates både hjemme og ute med Granit.

Feiret 17.Mai i denne fine kjolen. Men klarte å glemme kamera hjemme..

Trente masse og hadde ofte med lille Milo på tur i fine Baneheia.

Jeg viste dere resultatet av treningen min og fikk overveldende mye og fin tilbakemelding. Dere er så snille!

Det ble mange koselige dager og kvelder på ballkongen. Sommeren er her endelig!

Fikk en gigantisk solseng og shoppet kanskje litt for mye.

Trippet rundt i shorts og topper hele dagen, Mai har vært såå varmt og godt!

Stranda, parken, cafe og mye gøy med verdens beste.

Og selvfølgelig sene kvelder med vin, kjæreste, gode venner og god stemning!

Jeg håper og tror Juni blir like bra som Mai. Selv om jeg tviler på at noe kan toppe denne herlige måneden, i så fall må det nok en utenlandstur til. Noe jeg også tror det blir! København eller Amsterdam – here we come! Nå er det bare en dag igjen av denne måneden, og så setter forhåpentligvis sommeren inn for fult.

Har dere hatt en fin Mai måned?

31 kommentarer

 1. Åh, appropos kyllingsalat som er livretten min! Du som er så heldig og bor i Kristiansand, du bare MÅ prøve den de har på VERAS, som ligger i markens. Himmelsk.. Vi bor i Oslo nå, men når vi har bryllupsdag i august, skal vi til sørlandet, mest fordi vi vil spise på veras.. Har liksom blitt vårt sted..
  Nei, men seriøst, den er så megagod!

  Btw, ELSKER antrekket ditt med blondetoppen og JC-skoene med blonder! 🙂

 2. Jeg blir så glad når jeg ser hvor bra du har det 🙂

 3. Lille my

  det her har sikkert blitt spurt om før. Men jeg durer i vei fordet 🙂
  Kan du skrive litt om helt fra begynnelsen når du startet og trene, hva som fikk det igang og om du la om kostholdet osv? Har akkurat startet med det samme, men mangler litt inspo! Du har jo vært superflink! Vil gjerne høre litt å få litt råd.

 4. Catharina

  Ikke for å pirke, men månedene er ikke egennavn, dermed ikke stor forbokstav. Okei da, litt pirk! Men ellers et gøy innlegg å lese 🙂

 5. Ingvild

  Da du hadde satt på 60 (65??) cm langt hår.. tenkte jeg at det vil jeg: men når jeg ser bilder som viser lengden skikkelig – så har jeg så langt hår selv.. ekte 😉 Så da blir det bortkastet penger! Hadde faktisk enda lengre men klipte meg litt 😉

 6. Ååh, hvor har du kjøpt det røde «pin-up» hårbandet? Har leita etter et slikt, men har ikke funnet det noen steder 🙁

 7. Kristina Andersen

  Primark eller Topshop i London, husker ikke helt. : )

 8. Kristina Andersen

  Så heldig du er da! : D

 9. Kristina Andersen

  Har skrevet veldig mye om det, men det kommer litt etter litt. Bare å følge med! : )

 10. Kristina Andersen

  VERAS har kjempegod mat, yamyy! Takk søte deg : )

 11. Nå er jeg litt kvass her, men jeg foreslå at du tar et kurs i rett skriving. 😉

 12. Så mange fine antrekk! Må si jeg ble stolt av deg når du la ut før/etterbilde av deg selv 🙂 Du ser utrolig flott ut nå, Kristina!! Du er flink! 😀

 13. Kristina Andersen

  Takk søte deg!

 14. Kristina Andersen

  Rettskriving mener du vel?

 15. Charlotte!

  Elsker deg Kristina!<3 Du er så flink til å oppdatere! FORBILDE MITT!<33333

  Kyllingsalaten på kjøkkenskapet er også min favoritt!! Husker jeg var deg med pappa, også kjøpte vi en sånn stor kyllingsalat som vi skulle dele men det ble til at jeg spiste hele alene fordi den var dødsgod!!!<333

 16. hahaha!

 17. synnøve

  Tonje var den kommentaren bare ment som ironi eller noe? For der var det jo ikke bare en feil:P Men jeg foreslå liksom…haha…

 18. åå, for en herlig måned du så ut til å ha 🙂 jeg hadde det samme, og elsker at sommeren er kommet. var nok en av de første på skolen som begynte med shorts, men hvor herlig er iikke det?! 🙂

 19. Therese

  hvor er blondetoppen fra? 🙂

 20. Kristina Andersen

  Vero Moda.

 21. mai har vært en bra måndte, og gårsdagen var aboslutt den beste dagen!!!! så justin bieber på ekte, herreguuud 😀 😀 😀

 22. Kristina Andersen

  Heldiggris!! : D

 23. Jepp, Synnøve. Utrolig at skrivefeilene faktisk ble lagt merke til! 😉

 24. FruSnikkSnakk

  Så moro med slike oppsummeringer! Mange flotte bilder.

 25. Karoline

  Dæven du har tatt av deg!! Du var kjempefin før, men den overgangen der krever hard jobbing, og det står det mye respekt av altså! Gratulerer 🙂

 26. Camilla

  Man merker at du har hatt en fin måned – du har vært så flink å blogge! Digger stilen din, elsker enkle antrekk, gjerne i pastell! <3

 27. Karoline

  Å, det ser ut som du har hatt det kjempeflott, og det fortjener du! Har ikke sett resultatet av treningen din før nå, og jeg må bare si herreguuud så flink du har vært!! Stort forbilde, og du har et superfint utseende på alle måter. Kos deg masse i juni-måned 🙂

 28. Hva slags extensions bruker du, clips? =)

 29. Ingvild

  Takk 😀
  Skulle noen år sparing til da! Har tatt sin tid! Også skjønner man ikke hvor langt det er før man kan sammenligne med noen!
  Btw: Du er flott med «kort» hår og langt hår!

 30. Silje Bieber

  Ååå elsker bloggen din!Hvor har du kjøpt den dongri shortsen Du har døds bra still.. Mai har vært den beste måneden <33 Jeg så Justin Bieber i virkelig heten. Jeg skjønner ikke at det er sant 😉

 31. Hvor er det røde hårbåndet du har på hodet på det ene bildet? har sett etter sånt lenge, men finner det ingen steder:( Lenge siden du har kjøpt den?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *