på bryggekanten

Kost meg så masse på fiskebrygga i går med gode venner – Christina, Gens og lille Milo. Først spiste vi godt middag, jeg fikk etterlengtet i meg årets første blåskjell fra brygga. Det var så utrolig godt, sjømat er virkelig det beste jeg får! Etterpå tok vi turen på isbar og slappet av på brygga resten av kvelden. Flere sjømat elskere der ute? Blåskjell, reker, krabber – you name it, I love it. ♥

Nå sitter jeg plassert i sofaen og prøver å finne motivasjon til å dra på trening. Min kjære ligger å snorker i sengen, han begynner sent på jobb i dag og vil tydeligvis ikke stå opp for å trene med meg. Bah, kanskje jeg må finne en bøtte med vann jeg kan helle over han? Beste som finnes på dager der motivasjonen er dårlig er jo en treningspartner som kan pushe deg. Jeg skal nok få lurt han med! Etterpå blir det hjemmekontor i sola, finværet har heldigvis ikke forsvunnet. Så da er det bare å nyte det mens man kan!

Ny bikini fra Get Inspired. Babyblå, min favorittfarge!

23 kommentarer

 1. KristinV

  Hvis du mangler motivasjon, anbefaler jeg deg å gå inn på denne siden: http://fitasfuck.tumblr.com/
  🙂

 2. åå elsker is-baren på brygga i kristiandsand! er innom den hver dag når jeg er der, synes utvalget er så bra – og alle folkene som jobber der er jo så hyggelige 😀

 3. Kristina Andersen

  Noen av de ser jo anoretiske ut syns jeg. Mens andre er spreke og i god form! : )

 4. Kristina Andersen

  Helt enig. Beste isplassen i Kristiasand! : D

 5. Jeg har nettopp kommet hjem fra ei treningsøkt. Halvtime på mølla etterfulgt av styrke på bein og mage! Herlig! 🙂 Du er en god treningsinspirasjon for meg, så kom deg på trening nå 🙂
  Du har vært i London.. Jeg skal dit om 1 uke og lurte på om det er billigere for treningsklær der? Og evt hvor/hvilke butikker finner jeg det i? Vært flott med tips 🙂
  Ha en fin dag!

 6. Merethe

  Får så sommerstemning av å komme inn på bloggen din for tiden 🙂 Slike vennekvelder med mat og drikke er noe av det beste jeg vet om sommeren! Jeg misunner dere så sykt den brygga og kunne ønske det var noe lignende her.

 7. Heii :)! Er det «frekt» å spørre om hvilke str du har i bikinien og om de er normal i str? 🙂 Vurdere å kjøpe sånn selv 🙂
  Kommenterer ikke ofte så slenger på at du er virkelig inspirerende med trening og you look gooood;)!! Når eksamen og skolestress er over skal jeg virkelig sitte meg selv ihard trening med inspirasjon fra deg!

 8. Christine

  Enig med kristina, noen der er bare tynn-feite. Det er FIT som er fint 🙂 muskler er det vakreste. Syns det er like pent/stygt å være slank uten muskler som å være feit uten muskler. Muskler er inn!

 9. christina

  Kan ikke du fortelle hva du fikk for å reklamere for reiseselskapet da du dro til kreta? Har spurt så mange ganger nå uten å få svar. Ikke meningen å mase, men lurer fryktelig på d siden du sa du betalte hele turen din selv… samtidig som du sa du var så heldig å få være «reiseambassadør» eller noe sånt for dem?? Du reklamerer vel ikke helt gratis for dem? Det hadde aldri jeg gidda hehe:)
  DU er foresten min treningsmotivasjon:)

 10. Så fin du er! 😀

 11. martine

  fy søren du er så fin! og virket kjempe herlig!

 12. Kristina Andersen

  Tusen takk Martine! : )

 13. Kristina Andersen

  Jeg har M i min, syns de er helt normale i størrelsen! Lykke til med eksamen!

 14. Kristina Andersen

  Så flink du er! Gå på Nike Store, kjempebillig for Nike der og butikken er på 5 etasjer. DEILIG! God tur : )

 15. Det var da voldsomt til mas da!

  Hva har du med å vite hvor mye Kristina tjener på det?
  Hvor mye tjente du sist måned liksom? og forrige måned der? 😛

  Med mindre du jobber i skatteetaten har du vel strengt tatt ikke noe med det å gjøre..

 16. så utrolig koselig, elsker fiskebrygga 🙂 elsker sjømat også, det beste som finns. blåskjell derimot, takler jeg ikke.. liker at du stiller oss lesere spm, er så gøy og svare på det, samt kommentere selve inlegget 🙂

 17. haha, gale! er faktisk sånn jeg også kunne funnet på, helt til mamma hadde beordret meg ned.. jeg tæna på bystranda jeg, herligste jeg vet om<3

 18. Sørlandet er helt fantastisk. Mine besteforeldre har hytte i Arendal og en av mine bestevenninner bor der.

  Kast litt vann over han kjæresten din, menn trenger slik behandling en gang i blant.

 19. Hei! 🙂
  lurer på hvor du har kjøpt shortsen? Den var fresh!! :))

 20. Kristina Andersen

  Gina Tricot.

 21. christina

  Ikke at det betyr så fryktelig mye for meg å vite d, men man skjønner jo at hun har noe å skjule når hun unngår spm gang på gang;P det er bare ren nyskjerrighet fra min side, hva gir forskjellige selskaper for å få reklame liksom? Er bare d jeg lurer på. Ingen kritikk mot kristina som person i d hele tatt.

  tjener ca 24 tusen etter skatt, om du lurte;P

 22. Det må jo bety fryktelig mye for deg å få vite det, når du gang på gang spør……?

  Selv om Kristina driver en blogg og får ting sponset og betalt, betyr det vel ikke at hun har opplysningsplikt til oss lesere om HVOR mye hun har fått?
  Hvis hun unngår det gang på gang, så hvorfor ikke la det ligge??

  Kunne ikke brydd meg mindre om du får utbetalt 400 eller 24000 kroner altså, poenget er at det kan da vel ikke være normalt å mase så fælt om andres økonomi.
  Folkeskikk og vanlig oppførsel sier jeg bare.

 23. Kjenner til den med motivasjon. Hadde det slik selv i dag, men heldig som jeg er har venninna mi fått oversikt over treningsplanen min og ringer meg 5 minutter før jeg egentlig skal gå bortover og sier hun er i gata og lurer på om jeg ville være med på trening. Godt!
  Ellers må jeg si at du er en stor motivasjon og hjelp for treningen min 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *