IKEA og Bieberfever

Flinke kokken!

Da var arbeidsdagen over, middagen spist og jeg er klar for litt morro! Daddy Cool har vært så snill å latt meg låne en av bilene sine til i morgen kveld, han tror i hvert fall at jeg bare har lånt den. Planen er jo ikke å levere den tilbake, foråsidetsånn…..

Butikkene har jo endelig åpnet igjen, og dette må jo selvfølgelig feires med en aldri så liten shoppingtur. Straks skal jeg avgårde å hente CamillaBestis, så tar vi oss en aldri så liten roadtrip. Først ut er IKEA, jeg trenger litt nye ting til leiligheten. Klesstativ, puter, sengetøy og litt pynt til ballkongen. Håper jeg finner noe fint, så deilig å pynte det opp litt med freshe farger nå som det er sommer.

Og dere? Jeg hører rykter om at selveste Justin Bieber er kommet til Norge! Mange av dere lesere som skal på konserten eller? Skikkelig bieberfever i hovedstaden nå tenker jeg! Han er jo supersøt da, det må jeg innrømme!

32 kommentarer

 1. Man finner alltid noe fint på Ikea.

 2. Kamilla

  Drømmebilen min <3

 3. Henriette

  nei må ærlig si at jeg respekterer gutten for alt han har oppnådd. men er ikke en fan akkurat 🙂

  lurte forresten på hvordan det går med syne ditt etter du tok operasjonen?

 4. Karianne

  Beetle <3 jeg har selv en grønn/grå beetle med cab. Herlig med cab på varme sommerdager 🙂 du kler virkelig en beetle du også Kristina 😀

 5. Han er i Norge !:D

 6. ungdomsperioden - en blogg for ungdommer

  Oh yes!

 7. ingvild

  Du er så SØT Kristina! Her ligger jeg inne med betennelse i hele kroppen og vil bare SOVE egentlig,men så tok jeg turen innom bloggen din,og PLUTSELIG ble jeg i veldig godt humør igjen 🙂 hehe! Du må kose deg masse <3

 8. Amanda Yttersian

  Feberen stiger som bare det merker jeg. Bestandig vært en belieber, og i morgen reiser jeg fra Trondheim til Oslo for å høre på selveste Justin. OMG! Haha, han er kjempeskjønn Kristina. 🙂

 9. Kristina Andersen

  Haha!! God tur søte deg, kos deg masse : D

 10. Kristina Andersen

  Aww! God bedring Ingvild <3

 11. Kristina Andersen

  I know, føler jeg burde få den av papps :p Haha!

 12. Kristina Andersen

  Veldig dårlig /: Skal på sykehuset snart, så gir dere en update da.

 13. Kristina Andersen

  I know! Farlig plass å besøke :p

 14. Christine

  Skal du på Hove i sommer? 🙂

 15. jeg skal såå klart ta turen til oslo i morgen!!! heldigvis bor jeg bare 20 min unna (40 min med buss til sentrum), og herregud som jeg gleder meg! flaut nok merker jeg at fjortiss-faktoren stiger dess mer jeg snakker om mr. bieber, haha :p

 16. Lene Torvund

  Hei, Kristina!
  Jeg har nå lest bloggen din i over fire år og følgt det gjennom de beste årene i livet ditt. Jeg har gjennom alt dette sett på deg som et stort forbilde, både pga. ditt syn på livet, og det siste året spesielt: treningen du har gjennomført. Jeg har nå gått inn for det samme, og får mye inspirasjon til å gå ut å trene av å se på hvordan du har klart det. Sunt kosthold har jeg nå satt inn for fult, men likevel ved å se på deg vet jeg at jeg kan kos meg litt og få et bra resultat. Jeg har alltid sett meg som litt lik deg akkurat slik kroppsmessig. Nå vil jeg prøve hva som har funket så bra for deg. Allerede merker jeg forandringer på kondisjon, men lurer på hvordan det var for deg å gå ned i vekt? Tok det deg lang tid? Har du noen fine treningsmetoder? Elsker treningsinnleggene dine!

  Til slutt vil jeg bare si: du er mitt største forbilde. Kropp, stil, liv, du er herlig! 🙂

 17. Kristina Andersen

  Takk Lene, så koselig å høre! Jeg har jo brukt ett og et halvt år på å komme i den formen jeg er nå, det var ikke noe tre måneder opplegg. Bedre å bruke lang tid, fordi da er sjangsen stor for at du faktisk klarer å holde vekta nede for resten av livet. Et godt treningstips kan være å løpe intervaller, utrolig bra på fettforbrenning. Ellers burde du få en PT til å sette opp et godt styrkeprogram til deg, intensiv styrke er gull for å få en fit kropp. Takk igjen søte deg, og lykke til! Husk at du kan klare det du vil klare! : D

 18. Kristina Andersen

  Jeg har ikke planer om det til nå, nei.

 19. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Så stilig bil 😀

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 20. FruSnikkSnakk

  Håper du finner noe fint på IKEA 🙂

 21. Brooke Davis!
  Jeg har også en slik, bare med tak.. Verdens kuleste bil, føler meg faktisk kul der jeg sitter bak rattet 😀

 22. Kristina Andersen

  Haha jeg også! Elsker å kjøre rundt i den : D

 23. Åå, jeg elsker bilen! Hadde lett beholdt den, haha 🙂

 24. Merethe

  For en stilig bil! Den kledde du, Kristina 🙂 Selv var jeg i Skien for å hente min kjære Peugot 307 i dag! Nå gjenstår det bare å få lappen 🙂

 25. Kristine

  Den bilen er så kuuul 😀 Du kledde den 😉

 26. Emilie Hexeberg; kampen mot kiloene

  Åå. Så fin bil! Du kledde den utrolig godt:-)
  Hva heter den?

 27. When asked about situations in which women become pregnant after being raped, Bieber said he believed «everything happens for a reason,» eeeeeh

 28. Benedicte

  Hei! kan du legge ut dine favoritt oppskrifter på sunn mat? Du har så flott kropp, og ser heeelt fantastisk ut! 😀

 29. du så smashing ut i bilen, denne kledde du 🙂 justin er i oslo nå, du kan følge med her http://www.vgtv.no/#!id=53550 🙂 misunner de som er der kjempemasse, han er jo bare supersøt

 30. stilig bil da! hihi.. slik har jeg også! Herligste bilen ever:) eg elsker den…
  Takk for en positiv blogg! eg er innom flere ganger daglig 😉

 31. charlie

  han skal faktisk til Kristiansand også fikk jeg høre! 😀

 32. Madelen

  Ohyes, kom fra bieberkonserten for en stund siden ! Var helt sinnsykt sier jeg i en alder av 20 år og følte meg som den fjortenåringen i dag ! Men det var absolutt en opplevelse for livet ! 🙂
  Super fin bil, skal ha en akkurat lik i rød når jeg får råd , hehe 🙂 Super blogg kristina, føler jeg sier det så lite ! Men er virkelig imponert av deg , du er super !:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *