mobilblogg

Liten update fra min kjære iPhone som jeg klarte å knuse i helga. Sitter å koser meg maks med sitronvann, sola i ansiktet og vinden i håret. Idyll!

Så, jeg trenger litt hjelp fra dere. Jeg må nemlig ha ny telefon, asap! Valget står mellom iPhone 4s, Samsung Galaxy sII eller Samsung Galaxy s3. Er det noen av dere som har erfaring, gjerne hatt både iPhone og Samsung? Jeg må ha en med godt kamera, som er god på nettsurfing og brukervenlig. Og den må selvfølgelig kunne ha instagram, hihi! Gi meg gjerne tips til hvilken jeg burde kjøpe, da blir jeg supertakknemlig. ♥

70 kommentarer

 1. SII eller SIII.
  Aldri vært så fornøyd med mobil som det jeg er nå! Ser at noen klager på batterikvaliteten, og det stemmer nok det, men det gikk seg til! Etter at tlf min ble oppdatert holdt batteriet mye lengre også. Super enkel i bruk ( til og med mamma skjønner seg på denne).
  Flere bekjente av meg sverger og til SII, men samtidig er det mange som vil gå for 4s. Tror det kommer ann på hva man er vandt med og liker best 🙂

  Jeg bytter ikke til Iphone uansett, det er helt sikkert!
  Lykke til! 🙂

 2. Martine

  Min kjære jobber på Elkjøp, og han mener at Samsung Galaxy s3 er den beste 🙂 Lykke til!

 3. Michelle

  iphone 🙂

 4. Lena Marie

  Samsung, helt klart 🙂

 5. altså, samsung galaxy s2 er jo bedre enn iphone 4s. samsung galaxy s3 er langt bedre enn det igjen, og er i følge tester den nye kongen på markedet – http://www.amobil.no/artikler/samsung-galaxy-s-iii/109432. ikke mye tvil om hvem du burde gå for 🙂 har selv samsung galaxy s (første generasjon), og den har holdt ut absolutt alt fra tusen fall i gulvet til en tur i doen, og nå skal jeg gå til innkjøp av 3’ern. iphone knuser derimot bare du ser på den.

 6. etter å ha lest gjennom kommentarene må jeg slenge på enda en kommentar. alle som foreslår iphone 4s er mindrevitende mennesker. de går kun for iphone siden de føler det er en telefon som bringer dem status. iphone ble passert for lenge siden av både htc, samsung ++. galaxy s2 har vært kongen på markedet lenge, og nå kommer tredjegenerasjonen som i følge kritikerne overtar tronen. iphone er en mobiltelefon med kjedelig innhold. ja, den er laget av bedre materiale enn samsungs galaxy s, men plastikken er galaxyenes sterke side. har hatt galaxy s i to år, og den har gått hundrevis av ganger i gulvet, men den er fortsatt nesten ripfri.

  vil du gå for det beste av det beste velger du samsung galaxy s3, hvis du er opptatt av status og ikke innhold så velger du en døll og kjedelig iphone.

 7. Iphone ser jo finest ut, men hvis man ser bort fra det er nok Samsung best. Selv har jeg en Samsung s2 og er superfornøyd med den! Stor skjerm, masse bra gratis-apper, bra bildekvalitet og bra kamera. Anbefales!

 8. Har hatt både Iphone og Samsung galaxy sII og samsung er mye bedre til kontorarbeid, det er en ordentlig kontortlf med kjempe smarte løsninger, flotte apper og utrolig rask å surfe på nettet med. Det som også e en forskjell å tenke på er at Iphone har glass skjerm mens samsung har plast skjerm som dermed gjør at samsung ikke knuses like lett! Så til konklusjon velg samsung. Samsung har fått 6 begge gangene mens iphone har fått 5 i karrakter.. Og bare det sier vell sitt!
  Stor klem fra Carina!

 9. Jeg har hatt både iphone og Samsung galaxy s2. Jeg ELSKER samsung mobilen, og det er den jeg har nå. Den er mye bedre enn iphone i mine øyne, og jeg kommer ikke til å gå tilbake til iphone nå som jeg har denne 😉 Den har også et bra kamera, mange bra apper, god til kontorarbeid osv, stor skjerm, men likevel så liten at man får den i lommen uten at det ser ut som en flatskjerm. Samsung galaxy s2 har blitt kåret til årets mobil i 2011! Sier kanskje sitt?

 10. Kan greit anbefale Samsung, har S2 selv, men ville nok kjøpt 3’ern som har kommet nå. Mistet min i en vask full av vann, og den overlevde! (Skal vel sies at jeg var rask med å ta den opp, skru den av, tørke den med hårføner og sånn da..)

  I tillegg tar den SYKT bra bilder!!

 11. Marte Isabella

  For å si det sånn. Etter tusen mobiler, og til slutt ble det en iphone 3GS også nå 4s. Jeg kommer ALDRI til å bruke noen andre telefoner igjen, for jeg rett og slett elsker iphone. Det er så enkelt, har så mye greit og er fin i tillegg!

 12. iPhone, uten tvil! Elsker kameraet på min 4S, på nært hold er det nesten som å ha speilrefleksen mellom hendene. Utrolig fornøyd med bildene den tar!

 13. iphone, samsung og det andre blir for avansert! iphone er en ryddig tlf

 14. Så fint bilde av deg!:) Jeg har aldri hatt Iphone, og har ikke mye å komme med ang anbefalinger. Jeg har htc og elsker den, og enig med de over her at flere telefoner har tatt igjen Iphone! Ta en titt på noen tester osv på nettet i tillegg, så finner du sikkert en telefon som passer best for deg:)

 15. iphone uten tvil. jeg skulle ha samsung, iphone eller htc og valget falt på htc og jeg angrer skikkelig. iphone er tusen ganger bedre, og er så mye deiligere enn både samsung og htc 🙂

 16. Anniken

  Kjøpte Samsung s2 for tre dager siden, suuuper fornøyd! 😀

 17. Jeg har hatt Samsung Galaxy SII, den begynte å fuske allerede noen måneder etter at jeg fikk den, og etter at jeg hadde hatt den på reparasjon 3 ganger for samme feil, fikk jeg pengene tilbake. Pengene brukte jeg på en iPhone 4s, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!!

 18. Jeg har hatt iPhone 3G, og nå har jeg Samsung Galaxy S2, jeg er veldig fornøyd. Den er kjempe rask og veldig fin til nettbruk. Jeg liker at den har ganske så stor skjerm og overraskende godt kamera.
  Du kan også velge mye mer hva som skal være på menyen din, så det ikke er overflødig med apps på forsiden. Jeg syntes det var et veldig stort pluss, da jeg fort kan irritere meg over apper som jeg ikke kan fjerne(er ikke sikker på om det er på de nyeste iPhonen, men det var det på min)

  Anbefaler Samsung, uansett om det er S2 eller S3. Er kjempe fornøyd.

 19. Charlotte Rønningen

  Har iPhone og e misfornøyd, æ og mamma tok et samme bilde idag og mitt blei rævva i forhold til hennes, superklart og skarpe farga! Samsung e 1000 ganga bedre og har finere utseende, og den tål meire;-)

 20. camilla

  kamera er såå mye bedre på samsungen og den nye s3 er mye raskere også og bedre på batteri. men det er jo selvfølgelig smak og behag, men samsungen er en helt klar bedre mobil og skal være den beste nå! har den selv og den har fantastisk kamera både foran og bak,iphone har ikke bra kamera foran i forhold.. har hatt iphone før, og synes denne er mye bedre! elsker den!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *