Video: en dag i mitt liv

Da var endelig videoen ferdig! Satt våken alt for lenge i går for å redigere den ferdig, gud så vanskelig det var å kutte en hel dag ned til cirka fem minutter. Litt kronglete redigering, men den ble ganske gøy likevel. Så under kan dere ta del i hvordan en typisk dag ser ut for meg. Eneste jeg ikke fikk med var vel treningen, da jeg er nyoperert i øynene og ikke kan trene igjen før den 6 Mars.

Husk også at jeg jobber store deler av dagen med bloggrelaterte ting. Men ikke særlig spennende at jeg filmer megselv i fem timer med datamaskinen, hehe. ENJOY! ♥

107 kommentarer

 1. åh, jeg bare elsker latteren din, Kristina!! 😀

 2. Marlene

  elsker latteren din Kristina! Herlige jente, denne filmen gjorde bare at jeg fikk et enda bedre inntrykk av deg, akkurat som jeg tenkte 🙂 Du tar deg forresten veldig bra ut på kamra, kanskje jobb innenfor tv ville vært noe for deg 🙂

 3. Så morsomt:-D

 4. Høres sikkert merkelig ut, men du har sykt behagelig stemme!:D haha

  du er så søøt!

 5. Christine

  Så gøy! Jeg liker latteren din 🙂

 6. Martine

  Hei Kristina! Ville bare si at jeg har vel lest bloggen din nå i siden nyåret, og det er virkelig en blogg jeg kikker innom flere ganger om dagen, for å se etter nye innlegg. Du er en inspirerende jente, og virkelig som en kjempe hyggelig og snill person. Huske jeg leste bloggen din litt gjennom den perioden som du selv sa at du var litt lubben, men du skal vite at du var ikke lubben i det hele tatt. Det er fint når jenter har litt ekstra fett på magen, eller når de har litt ekstra på lårene og rumpa, for det er så slik det skal være, og de fleste gutter syntes at det er det som er fint. Det er ikke fint når det er skinn og bein, langt ifra!
  Syntes du virker som en herlig jente, også må jeg jo bare si at jeg elsker dialekten din. Alle sørlands dialekter er så utrolig fine, så vær stolt av den!
  Ellers så syntes jeg du har en kjempe fin blogg, og jeg syntes det var kult å se hvordan din hverdag er!
  Masse lykke til videre, også gleder jeg meg til å lese mange, mange flere innlegg.

  Klem fra Martine 🙂

 7. Herregud, så herlig latter du har!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *