ukens leserspørsmål

Hva slags hudpleieprodukter bruker du? Du har så fin hud!

Takk! Dette har jeg fortalt dere for en stund tilbake, men siden flere av dere tydeligvis lurer, tenkte jeg å lage nok et innlegg om nettopp dette. Mange av dere har nok hørt om Decléor, en utrolig fantastisk hudpleie serie som selges på diverse hudpleiesalonger. Jeg kjøper derimot mine på nett, noe jeg har gjort helt siden i fjor. Mye billigere og et gigantisk stort utvalg. Selv har jeg funnet meg noen favoritter og jeg skal dele tre av de med dere nå.

Direktelinker: rensen finnes HER, toneren HER. Ansiktskremen jeg har brukt fast er desverre utsolgt nå, men jeg har funnet en annen som også er kjempegod og den finner du HER.

Jeg har prøvd både Ole Henriksen, Dermalogica og en haug av andre merker, men disse produktene var desverre litt for sterke til min hud. Decléor er derimot et utrolig mildt og rent merke, som ikke gjør annet enn å holde huden din frisk på best mulig måte. Jeg lånte disse produktene ofte av min gamle bestevenninne, hun jobbet nemlig som hudpleier og sverget til disse. Husker jeg var superglad når jeg fikk låne litt Decléor produkter, de er nemlig ganske dyre i salonger – og på den tiden ville jeg ikke ta meg råd til det.

Decléor kan jeg virkelig anbefale på det varmeste. Dersom dere ønsker å kikke nærmere på flere produkter, finner dere hele utvalget HER. Husk også at dere handler fraktfritt på Blivakker.no! ♥

I samarbeid med Blivakker.no!

16 kommentarer

 1. Jeg har alltid lurt på om man skal skylle vekk toneren etter at man har påført den?

 2. Ida Sofie E.A

  Jeg har masse av de produktene. De er utrolig bra!

 3. Rensemelken skal ikke vaskes av med vann nei.

  Og at du anbefaler Aroma White serien sånn til hvem som helst uavhengig av hudtype, hudtilstand, alder etc. er for meg helt bak mål. Overlat hudpleie til de som kan det du 😉

 4. Kristin

  Hei 🙂

  Når du mener at produktene er milde mot huden, er de uten parfyme?
  Tenkte å kjøpe disse produktene, men ansiktshuden min tåler ikke så godt parfyme 🙂
  Klem, ha en fin dag!

 5. Kan du ta et innlegg med fakta og forskjellig om Milo? Jeg vet du har gjort det før, men finner ikke igjen. Jeg har selv hund, så det hadde vært moro å lese litt om hvilke regler du har for han, hvor langt dere går tur, hvor lenge han klarer seg hjemme alene, om han sover i bur osv.Og noen tips til andre hundeeiere?

  Om du har lyst og når du er frisk nok såklart!:)

  God bedring, søta! Klem <3

 6. Kristina Andersen

  Det kan jeg gjøre! : )

 7. Kristina Andersen

  De er det! Kjempegode : )

 8. Kristina Andersen

  Den skal ikke skylles av.

 9. Magnhild

  Dei må jeg prøve :))

  Er dem uten parfyme og alt det, har en veldig sensitiv hud :((

 10. Charlotte K.

  Jeg bruker akkurat de samme renseproduktene som deg og har gjort dette i snart 2 år. Er kjempefornøyd! iIngen før ingen, ved siden 🙂

 11. Christin

  herregud så flott du er! 🙂

 12. Decleor-produktene er supre! Jeg bruker også rensemelken og toneren. Ser at du vasker av rensemelken med vann. Det er ikke nødvendig, da huden trives bedre uten vann 🙂 Meningen er at du skal bruke en bomullspad for å «tørke» av rensemelken for å så ta på toner 🙂

 13. Karoline

  Hei. Jeg får fort litt fet hud rundt nese partiet, og har litt tørr hud i pannen 🙂 dette kalles vel for kombinasjons hud? Passer disse produktene du viser frem til meg tror du da? 🙂 Jeg leter etter milde og gode produkter som tar vare på huden min:)

 14. Karoline

  Hei. Jeg får fort litt fet hud rundt nese partiet, og har litt tørr hud i pannen 🙂 dette kalles vel for kombinasjons hud? tror du at disse produktene du nå anbefaler kan passe til meg? Jeg leter etter gode produkter som tar godt vare på huden min:)

 15. så dette er hemmeligheten for din vakre hud? niceee 🙂 skal ønske meg sånn til bursdag eller jul, hadde vært helt fantastisk med sånne produkter 😀

 16. Du har ingen rabatt kode å gi ut fra blivakker da? 🙂 hehe

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *