sånn går samtalen

… når to jenter ser Victorias Secret Fashion Show:

Meg: Hvordan kan våre kjærester være stolte av oss?

Maren: Nei, når de der finnes liksom?

Meg: Ja. Jeg mener, hva er jeg å være stolt av i forhold til de?

Meg: Jeg skal aldri spise igjen.

Maren: Ikke jeg heller. Kun chilli forte og kanskje en drue til kveldsmat.

Meg: Hyyyyyl! Dette er helt jævlig…

Maren: Hva skjer, er det noe galt?

Meg: Nei, de er bare så fine at jeg får vondt i hele meg.

Meg: Lurer på hva folk hadde tenkt hvis vi også kom ut på den catwalken der.

Maren: De hadde sikkert tenkt at det måtte skjedd en kraftig teknisk feil.

Maren: De veier sikkert bare 40 kilo de jentene der.

Meg: Vi er altså 20 kilo tyngre og minst 20 centimeter kortere enn de.

Maren: Hurra……..

Meg: Hurra ja. Jeg har store planer om å henge meg etterpå.

Tom for ord…

Tror aldri jeg har hatt så lav selvtillit som i går når showet rullet over tv’skjermen. Jeg vrei meg bokstavelig talt av misunnelse, fy søren for noen kropper de jentene har! Og ikke minst utstrålingen, de er så utenomjordisk vakre at jeg hadde frysninger helt ned til leggene i de 60 minuttene jentene rocket catwalken.

Hellooo, hadde jeg hatt en slik kropp så hadde jeg virkelig aldri brukt tøy. Sånn helt seriøst, jeg hadde løpt rundt i bikini til alle fire årstider. Når man ser slik ut skal ikke tøy en gang eksistere. BASTA!

93 kommentarer

 1. tenkte akkurat det samme som deg da jeg så showet! ingen kan vel si at victoria secrets-modellene ikke er pene, for det er de jo virkelig, hadde liksom ikke gjort noe å hatt en sånn kropp selv 😉 må også si at miranda kerr må være en av de nydeligste jentene jeg noen gang har sett!
  men bortsett fra utseendet til jentene, så er virkelig fashion showene til victoria secret blant de aller beste spør du meg! alle kreasjonene er virkelig en drøm i seg selv.. 😀

 2. Ganske så latterlige kommentar altså, og tror virkelig ikke det finnes en jente som sitter hjemme i stua og ser på dette showet, som ikke tenker: «WOW, de er nydelige ass!! Skulle ønske jeg var så pen» Det gjør jeg ihvertfall! Det er virkelig ikke mulig å si at de jentene er stygge. Og ja, det er tynne, men det er naturlig for dem. De er sånn av naturlige årsaker, for tror virkelig ikke at de har slanket bort 20-30 kg for å se slik ut. Jeg misunner dem for å være så pene, og kunne gitt MYE for å se i det minste lik ut Miranda Kerr, men er også fornøyd med meg selv jeg 🙂

 3. Alle har jo selvfølgelig litt muskler, men når man er ribba for fett så vises alle musklene 100 ganger bedre.
  De fleste har en sixpack bak alt fettet.

 4. Sjekk fakta før du kommenterer a. De trener kanskje ikke med 150 kilos vekter i benkpress, men å si de ikke trener styrke er kun påståelig. Jeg har sett treningsprogrammet til en av dem, og det er MYE styrketrening. Som en over her sier, man ser jo det er muskler på mange av dem.

 5. «men jeg tror absolutt ikke de veier under 50, for da ville de nok vært veeldig tynne og nesten anoretiske» – anorektiske fordi man veier lite? Anoreksia er en sykdom, ikke en vekt.

 6. det har ligget på nettet leeenge.. 😉 husker ikke nettsiden, men søk det opp så finner du det.. 🙂

 7. Veronica

  x3! Det finnes mange jenter som er større enn deg og hadde drømt om din kropp, hva skal de tro når du sier at du «vil henge deg» fordi du ikke mener du er tynn nok? Jeg forstår jo at du overdriver med vilje, men i bunnen hinter du jo om at du mener at selv ikke din kropp er bra nok…

 8. Annelise Beck

  sier jo ikke at det er noe gale med henne, men jeg tok det vell litt for seriøst uten om å tenke om at det var humor i det. Men skjønner det nå, men likevel er det ikke lurt å lage et slikt tema morsomt, for det er det ikke. Men kristina er en flott jente som har virkelig kommet langt og jeg er veldig glad på henne vegne. Hun er kjempe flink! Og ja kristina er nydelig uansett.

 9. Har lest plenty av artikler, og vet såpass mye om styrketrening og hvordan kroppen fungerer at jeg føler meg rimelig sikker på at flesteparten av disse jentene ikke trener tung styrke. Styrke trener de sikkert litt av, men det man tror er synlig muskler og sixpack på dem er rett og slett synlig fordi de er så tynne. Viser blant annet til den artikkelen Trude linket til, dette er mennesker som har peiling.

  Poenget mitt var at selv om dette er vakre jenter med fine kropper, så skal man ikke se seg blind på det og føle seg crappy selv, for ganske mange normalvektige jenter er i mye bedre form og har bedre helse enn mange modeller, og det er tross alt det viktigste.

 10. Åh, du provoserer meg sånn. Jeg er fult klar over at dette bare er en samtale dere to har som jenter, men du skal være forsiktig med å uttale deg om dette med for mye kilo på kroppen. Det har du gjrt før, og det er TYDELIG at dine forestillinger er helt vrangstilte. Hadde du gått ned 20 kilo så hadde du MISTET mensen, du hadde ikke kunne STÅ oppreist, og du hadde sett ut som et barn. De damene veier ikke FØRTI kilo. TI åringer veier førti kilo. Du som er så forbanna opphengt i kosthold og trening kommer bare med motseninger hele tiden. HELE tiden. Det er ikke sunt. Du burde heller bare skrive at du er glad i trening og komme med få tips, isteden for å skrive så mye som du gjør. Først skrev du at du skulle begynne på lavkarbo. Det så vi ingenting av (noe jeg synes er kjempebra), så skriver du at du er superstolt av deg selv for at du har gått ned osv, og det hart du absolutt grunn til! KUDOS til deg! for all del! så skriver du at det viktigste er sunt kosthold og riktig trening, ingen dum diett osv. og DA kommer du med dumme CHILIPILLER som BARE er tull??? Og reklamerer for det??? Placebo-effekt. Hvor motsigende er ikke det?

  Og da du skrev om blondinbella, liksom? 10-20 kg for mye? Unnskyld meg, men hvordan i all verden kan du være så oopphengt i trening og kosthold når du ikke engang ser verdien i 5 kg. Hvor mye DET faktisk er. Bare fordi FEM i seg selv ikke er et høyt tall, så høres ikke FEM KILO mye ut heller. Men volumet av KILO er mye mer enn feks verdien av 5 som i kroner! Det er TO helt forskjellige ting. Å skrive at man skal ned 10-20 kg, eller har 10-20 kg for mye på kroppen er helt hakeslepende. Du må ikke uttale deg om ting du ikke har peiling på, fordi unge jenter leser dette, og de blir påvirket. Du har en STOR påvirkningskraft og du skal være forsiktig med å uttale dge om slike ting. Det er bedre å bare skrive at du er glad i trening og at du har trent. Og holde deg til deg. Ikke uttal deg om kilo eller vekt. Vær så snill. Du er et forbilde for jenter enten du vil eller ei. og spesielt nå som du har kalrt å gå ned mange kilo, og du har gjort en helomvendig på lviet ditt. Folk beundrer deg.

  Dessuten er det feilå sitte og si at du blir kvalm av å se på andre pene jenter,og at det gjør vondt å se på de. Missunelse er et sterkt ladd ord, og du burde heller UNNE dem kroppen deres. og heller HYLLE det. Noen er så klart for tynne, men hyll kvinnekroppen i seg selv. Du av alle burde være forsiktig med å uttale deg om hvordan andre ser ut, med tanke på at du har gjort en stor livsstiltsforandring. Skjerp deg.

 11. Veronica:-)

  OMG. OMG. ÅHERREGUD. er det eneste jeg har å si til dere idiotiske jenter som sitter der å seriøst fisker etter noe å «ta» Kristina på. Satt og så på dette selv igår, og jeg gråt faktisk – hele greia var så gjennomført og alle så nydelige. Dere kan ikke nekte for at de er nydelige, så istedet for å gidde å kommentere noe sånt, så kan dere se på showet (for det har dere obviously ikke gjort) og heller spare dere for kommentarene om dere ikke er enige 😉

 12. Helene Drage

  De jentene ser jo ut som tynne vrak, er jo ikke muskler eller noen former på dem. Joda de er pene, but so what? Det er da du også! Synes du burde tenke litt bedre etter hva slags innlegg du legger ut, du har mange unge jenter som leser her, og dette er ikke akkurat et positivt innlegg. SKJERPINGS! Tenk hvor mange som sitter der med flere kilo for mye og skulle ønske de så ut som deg?! Kjenner jeg rett og slett blir litt dårlig av dette innlegget! Hadde faktisk forventet litt mer av deg enn dette, ble rett og slett bare skuffet!

 13. Hvis dere syns dette er humor, ja da har dere virkelig dårlig humoristisk sans

 14. hahaha så teit av noen der oppe å skrive at de er altfor tynne og ikke spiser for jo det gjør de. de har muskler og trener mye og får derfor høy forbrenning. Og hvis dere virkelig følger med har mange av de til og med spist donuts bak scenen! Viser det ikke litt at de og kan unne seg ting? det krever bare hardt arbeid men også søtsaker til tider. Null problem for oss andre og 😉

 15. Enig med deg. Jeg veier 67 kilo, og føler meg direkte feit etter dette innlegget her, humor eller ei. Noen emner er direkte ondskapsfulle å spøke med.

 16. Renathe

  JEG har ikke ord!!! for noen tragiske ting å skrive… blir helt målløs, jeg!

 17. Elisabeth

  Enig, skulle vært sensur på bloggen din…

 18. JAAAA! Som om jeg har skrevet dette selv.

 19. Cecilie

  Utseende og kropp er ikke alt her i livet med mindre du lever dems liv!

 20. Haha, døde av samtalen dere hadde :P:P
  Folk oppover her klikker helt! alle snakker vell sånn med veninnene sine av og til og bruker uttrykk som «Henge meg», men det betyr ikke nødvendighvis at en mener det.. folk må slutte og ta alt så jævli seriøst.

 21. Så et intervju av englene før showet, flere sa at de hadde levd på suppe den siste uken før showet, samt drakk så lite vann som mulig timene før showet, pga veske gjør at kroppen «sveller» litt på en måte…

  Det sier jo litt om hvor falskt dette er, når de går til sånne skritt for å være flatest mulig rundt magen :/
  (men alikevell ville jeg dødd for å se sånn ut, haha)

 22. Kristin

  Skuffende å lese dette inlegget Kristina:(
  Trodde du hadde mer fornuft enn å poste noe sånt…
  Som de andre sier, tenk på hva dette setter i hodet på de yngre leserne dine.
  Selv er jeg 24 år og skal ærlig si at min selvtillit blir litt knekt, når jeg leser at du, som er tynnere enn meg vil henge deg på grunn av dette osv osv… Hva skal jeg gjøre da liksom??

 23. Jeg skjønner at du ikke mener alt du skriver på bloggen din.. men du legger ut veldig tankeløse innlegg titt og stadig Kristina… både når det gjelder kroppsfiksering og penger. Greit..for å være toppblogger må man vel være opptatt av dette, og regner md at det er disse tinga som står mest i hodet ditt. men prøv å begrense de innlegga, for det sender så dårlige signaler til alle dine 1000vis av unge lesere som ser opp til det. Når du har så mange lesere burde DU tenke over konsekvenser ja. Men det er jo opp til deg hva du ønsker å dele gjennom bloggen din. Er bare ett tips. Og ja, det ser veldig fint ut å ha sånn look som disse catwalk jentene.. men jeg ville ikke byttet ut livet mitt mot deres. Jeg veier 79kg og føler meg mye freshere i dag enn jeg gjorde når jeg var 17 år, veide 55kg,hadde dårlig selvtillit og følte meg aldri bra nok. Nå vet jeg at jeg er det og unner alle det samme. Vær fornøyd med dere selv jenter <3 det er selvtillit og en god personlighet som gjør dere vakre! Ikke hvor tynn, vakker eller hvor mye penger man har 🙂

 24. Enig!

 25. herregud folkens! må le litt når jeg leser kommentarene over! hva med å skjønn humoren i innlegget og ikke ta alt så himla seriøst alltid! Skjønner godt at bloggere blir lei av all kritikken fra folk til tider når jeg leser alt som kommer kun fra dette innlegget, som var ment som humor. Kristina bruker så mye tid på å skrive om at man må trene riktig, spise sunt og unne seg noe godt av og til, og hun viser med det at hun er et utrolig godt forbilde, også blir hun liksom et dårlig forbilde for at hun skriver at hun skulle ønske hun hadde kroppen til de vakreste jentene i verden? det er latterlig, de fleste har vel en eller gang ønsket å være en av englene, det gjør ihverfall jeg! dette er jo langt fra en oppfordring til å sulte seg og alt det der, hvis folk ikke tåler å lese dette, ja da er de nok ikke gamle og sterke nok til å være på nett! Jeg elsker Victoria Secret englene og støtter deg Kristina fullt ut i dette innlegget, kjenner meg godt igjen i den samtalen! stå på videre og ikke bruk tid på all den latterlige kritikken! ;-D

 26. jeg har aldri sett marens sin kropp, men så din når du la ut på facebook og du har ingenting å være misunnelig for. du har en sinnsykt fin kropp og dødsfine former og du har en kropp som alle jenter sikler etter. jeg går hvertfall å sikler etter å ha en så fin kropp som deg. du er dødsnydelig, og det burde du vite 🙂 du kan gå rundt i bikini og ha all grunn til å være stolt! dette her kommer fra hjertet og jeg mener hvert ord jeg sier!

 27. Digger det når du skrive sånne innlegg og alle bare friker ut i kommentarfeltet!
  Jeg syns det er gøy å lese innlegg som dette, og om treningen og kostholdet ditt! 🙂
  Så for min del, bare fortsett;)

  Din blogg, dine meninger 😉

 28. Therese

  Jeg synes nå du ser mye bedre utt enn de modellene der uansett 🙂

 29. hahha, så enig med deg! holdt på å dø av misunnelse!!

 30. Martine

  De jentene der her de noe av det fineste som finner. De er modeller, og modeller skal være tynne og ikke ha 20 kg ekstra. Det er jobben dems. Skjønner ikke hvorfor folk bæder over at hun skriver at hun er misunnelig, alle jenter burde være misunnelig på dem. Og jeg tror nok de har en del muskler. er nok en god del trening for og se sånn ut. mange av dere driter dere bare ut. Ikke ta alt så høytidelig. peaceout.

 31. Synes de jentene er superflotte. Hver gang jeg ser dem blir jeg sinnsykt motivert til å trene og droppe all sjokoladen. Synes ikke det er noe galt i å ønske seg en slik kropp, hvem gjør ikke det helt innerst inne om man skal være ærlig? Kjempe bra motivasjonsfaktor, iallefall for meg 😀

 32. Merethe

  Kristina, du ER flott 🙂

 33. Må være lov å komme med konstruktiv kritikk kjære deg 😉

 34. De er vakre. Så klart er de det. Men personlig liker jeg en jente med litt mer former. Derfor er det ansiktene deres og håret som er det vakreste av utseendet til disse jentene, for der ser vi det som gjør dem spesielle.
  Kroppene er jo bare lange og tynne. Så jeg blir veldig glad når jeg ser Doutzen Kroes, for hun har litt mer former og muskler enn resten og det er så vakkert! Det burde blitt hyllet mest, en sunn, frisk og trent kropp.
  Slik som din Kristina. Derfor er det utrolig tragisk å lese hva du skriver. Faktisk er det flaut og jeg blir så utrolig provosert. Du har så utrolig mye å være fornøyd for, du kan faktisk oppnå «dette» som disse modellene har, men hva er det egentlig? Hva har de som ikke du har? Ja de er ufattelig rike og kan vise frem kroppen sin på et moteshow. Men hvem vet hvilket press det må være? Ufattelig tror jeg.
  ALLE dømmer dem og flere beundrer dem. Men jeg tenker mest dømmer dem..
  Du kan vise frem kroppen din for deg selv og din kjære, det må være en like flott ting.
  Så vær nå utrolig glad for du er FRISK og SUNN! Og vakker.
  Jeg er så syk at jeg ikke kan trene. Jeg kan ikke gå opp trappa engang.
  Så vær så snill, slutt å skrive slikt tull på bloggen. Selv om det bare er tull for deg, er det nok flere unge, vakre, slanke og ikke så slanke, men vakre allikevel som leser bloggen din og får unødvendig dårlig selvtillit.
  Så du må forstå hvor mye du påvirker…
  Det tar lang tid å bli glad i seg selv og akseptere seg selv, og dette gjør det ikke enklere.

 35. Jeg synes dette innlegget får deg til å fremstå som veldig umoden og veldig kroppsfiksert. Det finnes mange andre bekymringer i livet enn de du tydeligvis tenker på!

 36. http://myrevolution.no/isabella/dagens-sporsmal

  Les det innlegget, det er ganske interessant!
  Blir mer imponert av folk som driver med fitness:)

 37. Luna Anette

  Slutt da..

 38. Veronica

  Herligfred, ro deg litt ned da. Jeg leser ikke bloggen til Kristina for å finne noe å «ta henne» på, jeg kommenterer også gjerne positivt og synes det er en veldig bra blogg! 🙂
  Noenganger velger jeg imidlertid å kommentere på det jeg mener er feil fokus på kropp, det er ingen som har grunn til å ha komplekser selvom de ikke ser ut som supermodeller! 🙂 (De færreste gjør det 😉 )
  Og jo, jeg har sett på showet mange år tidligere, jeg digger det! Jeg synes modellene er kjempeflotte, MEN jeg føler meg ikke mindreverdig av den grunn. Det er det som er hele poenget mitt; selvom man ikke er modell, så er man flott på så mange andre måter! 🙂

 39. Herregud dust, fordi de er såpass høye da vetdu!!! herregud, er det mulig? jeg sier jo ikke FORDI DE ER UNDER 50 kg så er de anoretiske. LES før du dømmer 😉

 40. Rebecca

  OM JENTENE SKAL SJÅ UT SOM VICTORIA SECRET-MODELLA, DÅ SKAL JAGGU GUTTANE FÅ SJÅ UT SOM CALVIN KLEIN-MODELLANE.

 41. Kjenner meg igjen i de samtalene der for å si det sånn! Haha.
  De jentene der er SUPERFLOTTE! En ekstrem motivasjon!
  .. men det er du også, Kristina! 🙂 <3

 42. Det som er synd er at jenter på deres alder er omtrent de eneste som bryr seg om en eventuell forskjell mellom VS-jentene og normale sunne norske jenter. Det er ikke gitt hvem som er finest eller mest sexy. Bare en kommer seg forbi 21 år eller rundt der, så ser en at det ikke alltid er de tynneste eller for den saks skyld de med mest muskler som er er mest sexy. Det er ingen fastsatt sannhet i hva som er finest, selv om dere tilsynelatende tror det nå. Og de kroppene der er ikke nødvendigvis noe sunnere enn en vanlig kropp heller.

 43. Laila: ingen sixpack er slik det skal være. sixpack på jenter er bare ekkelt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *