ny sminke og ny kampanjekode

Jeg har nettopp gått bananas på nettshopping, mildt sagt. Nå er høsten her, sant? Så da bestemte jeg meg nemlig for å bytte ut ALT i sminkepungen min, for å friske opp med nye farger å saker. Handlet selvfølgelig over nett, siden det er mye billigere. Men likevell kom summen på rett over firetusen kroner. Herregud, det er dyrt å være jente!

Tre av de 21 (!!!) nye tingene som er på vei hjem til meg. GloMinerals pudder, lipgloss og blush – gleder meg til å teste det ut. Gikk for en lysere farge i pudderet denne gangen, det er på tide å vende seg til at huden ikke er sommerbrun lengre.

Som dere vet sverger jeg egentlig til Id pudderet, men bestemte meg for å prøve ut GloMinerals denne gangen. Har hørt veldig mye bra om det, så håper det lever opp til forventningene. Noen av dere som har testet det ut?

Ellers må jeg opplyse dere om at jeg nå har fått ny kampanjekode til dere hos Blivakker.no, som gir dere -10% rabatt og FRI FRAKT på absolutt alt dere handler der. Kampanjekoden heter fra nå av «FANCY» – remember that, girls!

Annonsebaserte lenker.

25 kommentarer

 1. så heldig 😀

 2. Haha! Bra det er andre også som bestiller litt (!) mye fra den sida der noen ganger! ;p finner noe jeg vil ha der hver dag, kan bli farlig til slutt!;p

  Jeg hadde GloMinerals pudder før, og har prøvd Id nå, og merker ikke særlig stor forskjell men kommer til å bruke Id fremover, i og med at det passet best til min hudtone 🙂

  Ha en fin kveld 🙂

 3. Har du noen tips/favoritt øyenskygger fra Glo ? 🙂

 4. åååh, missunnelig ! Kjempedeilig å få byttet ut alt! Kunne tenkt meg det selv, men får nøye meg med litt etter litt;)

 5. Merethe

  Har brukt pudderet en stund nå, og jeg er i hvert fall storfornøyd! 🙂 Glir i ett med huden. Men 21 produkter? Kjenner misunnelsen nå for å si det sånn! Hehe.

 6. Susanne

  Kan du lage et innlegg om hvordan mat som er ok å spise? 🙂 Blir så forvirret når det er så mye lavkarbo, shakes osv :p og du har jo klart å gå ned massee!

 7. Alltid kjekt å fornye sminken litt! Har hørt mye bare om GloMinerals pudderet selv, men har ikke testet det.. 😛

 8. Konstruktiv kritikk: man får IKKE gratis frakt ved å bruke din rabattkode. Det er Bli Vakker som «for alltid» tilbyr fraktfri forsendelse – ikke din rabattkode. Din rabattkode gir 10 % rabatt.. vesentlig forskjell. Derfor er det litt feil av deg å gang på gang skrive det på den måten. 🙂

 9. Åshild

  Da MÅ du prøve Mineral Hygienics ;)) Kom innom meg på jobb, så kan du i det minste prøve det 😀

 10. hoohooo :p må legge ut bilder osv av alle tingene når du får de! 😀

 11. Jaa, Glo minerals er fantastisk!! Min favoritt 🙂

 12. Kristina Gjermunds

  Øøøøh…? Var meg som skrev den kommentaren som står under Åshild ?? Hvorfor i ALL VERDEN står det Åshild ? :-p Merkelig… Men ja, kom innom meg på Suds Lille Hudpleie i lillemarkens, så kan vi prøve Mineral Hygienics 😉 Haha!

 13. vet virkelig ikke hva jeg skulle ha gjort uten de kampanjekodene dine jeg! gull vært! 😀

 14. det sto Malin som og den personen sin mail adresse når jeg skulle skrive kommentar først :S?

 15. Etter min mening slår Glo Id ned i støvlene. Jeg synes den har fantastisk mye bedre dekkevne, og holder myyyye lengre! Anbefaler alle å prøve!

 16. Hos meg også sto det et random navn og mailadresse når jeg skulle kommentere! 😮
  Kjøpte du alle produktene for egne penger? Evt. får du «lønn» hos Blivakker, eller hvordan er det?
  Nyskjerrig 🙂

 17. Det er dyrt å være jente? Også er det annonsebasert innlegg. Nå må di gi deg, alle skjønner jo at du får alt fra Bli Vakker gratis.

 18. Istedet for å kjøpe mye sminke, har jeg sluttet å bruke sminke jeg.. Orker ikke sminke meg hver morgen! Men akkurat nå var det veldig fristende å bestille et par ting :- )

 19. Andrea Nepstad

  WOW! Såå digg!! Har veldig lyst å prøve ut det pudderet! Har hørt så mye bra om det 🙂

 20. Første gangen jeg kommenterer en blogg….. Men kan du lage et innlegg om sminken din når du har fått den? Du ser så fantastisk ut!

 21. Magnhild

  Har aldri testa noe av det, nei. Så da hadde det vore gøy om du kunne skrive hva du syns om det når du har fått prøvt det en stund! 😀

 22. LINDA THERESE

  Jeg har bukt id så lenge jeg kan huske, men siden vi selger glo minerals på jobben så tenkte jeg å prøve ut det, og det er veldig bra det og, men gikk tilbake til id som kommer til å være min favoritt for alltid tror jeg 😉

 23. Tenkte bare jeg skulle tipse deg om at hos Skin Tonic får du id pudderet til 295 hvis du mld deg inn i kundeklubb 😉

 24. katrine

  har aldri testet ut det, men gud så herlig og bestille så mye sminke da! hihi 😀
  gjerne kom med vurdering etter at du har prøvd sminken! har alltid lurt på hvordan glominerals sminken er 🙂

 25. Ole Chr

  test

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *