dere har spurt – jeg svarer

Du får mange fordeler ved å ha en blogg, blant annet å bli sponset. Alle tingene du har vist på bloggen (unntatt dine egne innkjøp) er de blitt sponset ?

Dersom ting er sponset, opplyser jeg dette i innlegget.

Hva er Granit’s egentlige navn?

– Granit heter Granit – albansk navn.

Hvorfor er aldri du og Veronica sammen lengre?

– Helt ærlig så ligger det ingenting dramatisk bak det, begge er bare så opptatt med sitt akkurat nå. Veronica er ei herlig jente som jeg absolutt er veldig glad i.

Legg ut en typisk dag for deg når det kommer til hva du spiser og hva du trener?

En typisk dag for meg er å stå opp klokken ni, spise havregryn eller grovt rundstykke til frokost – dra på trening. Her jogger jeg i alt fra 20 til 50 minutter, det kommer helt ann på dagsformen. Deretter går jeg hjem, spiser en banan og en restitusjonshake. Knekkebrød eller noe annet sunt som nytt måltid før jeg drar på trening igjen i fem/seks tiden for å trene styrke. Kylling eller kjøtt til kvelds. Er opptatt av å få i meg mye kjøtt, spesielt kylling.

Hvor høy er du og hvor mye veier du?

– Jeg er 168 høy og veier 65 kilo.

Hvor og hvordan ble du kjent med Granit?

Hehe, det er faktisk en veldig søt histore. Jeg ble med Veronica en kjapp tur til kjæresten hennes, før vi skulle avgårde til Oslo på jentetur. Der fikk jeg øye på en mørk kjekkas som satt i sofaen, og hvisket til Veronica at «han der skal jeg ha tak i, uansett!». En kveld på byen, en jakke, en haug av sms og ett motorstopp senere fant vi på noe sammen for første gang, som faktisk var på lillejulaften. Vi koste oss så masse at vi helt glemte tiden – jeg kom tuslende hjem klokken syv på morgenen på selveste juleaften. Tror dere pappa ble glad? Haha..

Helt ærlig, hvis noen kommer bort til deg å vil ta bilde med deg, er du glad for det eller er det bare irriterende?

– Det er ingenting som er koseligere enn snille blogglesere som enten hilser eller vil ta bilde – jeg blir like glad hver gang. Setter stor pris på at dere kommer bort, det verste jeg vet er når jenter hvisker og peker på meg. Da blir jeg utrolig usikker og flau, så jeg vil absolutt heller at dere hilser på meg.

Skal du begynne å studere igjen eller har du tenkt til å leve av bloggen i flere år?

Jeg er helt ærlig veldig i tvil. Med denne bloggen har jeg utrolig store muligheter, jeg må bare lære meg å gripe de. Har veldig lyst til å starte noe eget ved hjelp av bloggen, men dersom jeg ikke gjør dette – er det straka vegen tilbake på skolebenken. Men bloggen blir nok hovedinntekten min en stund til fremover, ja.

Hvor mye tjener du på bloggen i mnd?

Sammenlagt med alle samarbeidspartnere jeg har, tjener jeg rundt 30 000 kroner i mnd. Men det kan variere, noen måneder har jeg hatt 15 000 – mens andre måneder 60 000. Det kommer helt ann på min egen innsats og annonsemarkedet.

Er du religiøs?

Ja, det er jeg.

Hva er din svakeste side?

– At jeg er hysterisk. Får jeg ikke viljen min eller føler at noe/noen går i mot meg – får jeg totalt panikk og går helt ut av meg selv. Vet ikke hvorfor jeg er slik, hadde håpet at jeg en gang skulle vokse det fra meg – men det ser tydeligvis dårlig ut. Så det er best å gjøre som Frk. Andersen sier, haha!

Skaper du mye drama, sånn på byen, på fylla etc?

For to år siden var jeg en stor dramaqueen, men ikke nå lengre. Trekker meg så langt som mulig unna alt som heter drama og mennesker som skaper det.

Hvor gammel var du første gang du drakk alkohol?

16 år og ble drita full på hele to Kalinka. Æsj, bare navnet får meg til å brekke meg.

Hvor mange kjærster har du hatt?

– Jeg har hatt mange kjærester, men kun to seriøse f0rhold.

Hva var det du falt for ved Granit?

– Som dere vet var jeg tidligere ei jente som absolutt ikke ville inn i et forhold, men dette forandret når jeg traff Granit. Jeg har aldri opplevd en så god, oppegående og snill gutt, som virkelig visste hvordan han skulle behandle meg. Vanligvis stikker jeg av med halen mellom beina bare en gutt legger armen over meg, men med Granit var det stikk motsatt. ♥ Alt med han og oss føltes bare veldig riktig.

Har du funnet en bloggassistent? Hvis ikke, når skal du gjøre det?

-Ikke enda, jeg jobber med saken.

Synes du ikke selv at du overdriver når du trener to ganger om dagen, fire dager i uken? Jeg selv synes at det blir i overkant mye egentlig.

Jeg trener to ganger til dagen de dagene jeg trener med PT. Da deler jeg opp treningen min, i stedet for å trene alt på morgenen. Elsker å trene kondisjon på morgenen og styrke på kveldene. Så nei, jeg syns personlig ikke at det blir i overkant mye, jeg kjenner min egen kropp og vet hva jeg takler. Men dersom jeg blir sliten, tar jeg meg fint noen dager fri fra treningen – uten å få dårlig samvittighet.

Hvordan var det første møtet med granit og foreldrene dine?

Helt topp, avslappet og koselig.

Har du silikon? Hva mener du om det?

Selv har jeg ikke silikon, men har ingenting i mot det. Dersom jeg hadde vært helt flatbrystet og fått dårlig selvtillitt av den grunn, hadde jeg sansynligvis gjort noe med problemet.

Hva er det verste du har gjort mot noen?

Jeg har gjort feil i livet mitt som alle andre. Det absolutt verste jeg noen gang har gjort mot noen er å gå bak noens rygg og ikke være ærlig.

Hvor tynn vil du egentlig bli?

Tynn nok til å føle meg 110% vel i min egen kropp.

Hvor lenge holdt dere på før dere ble offentlig sammen?

– Fire måneder.

Svar ærlig på dette du……….. når har du tenkt å trekke vinnerne?

Mange av dere maser på vinnerne av konkurransene. Jeg trekker ALLTID vinner ca en uke etter konkurransen og får samarbeidspartnerne mine til å sende ut premien. Det jeg derimot ikke gjør, er å annonsere de som vinner på bloggen – noe som tydeligvis fører til forvirring for mange av dere.

Hvor kjøpte du den hvite strikkagenseren i forrige innlegg og hvor mye kostet den?

Kjøpte den på Bik Bok på fredag, den koster 399 ,-. Superdigg!

Hvilken kjent norsk person ville du datet om du ikke hadde hatt Granit?

– Been there, done that og for å si det slik: det skjer aldri igjen.

Snuser eller røyker du?

Snuser på fest og tar meg i blandt en festrøy. Teit – jeg vet.

Hvordan vil du beskrive deg selv?

Som en livlig og snill jente, med beina plantet ganske godt plantet på bakken. Farlig vimsete og latterlig distre, men med et stort hjerte og pågangsmot. Er det noe jeg vil, så jobber jeg for å oppnå det – koste hva det koste vil. Jeg er sta, hissig og kan være litt av en shitkid til tider. Familie, kjæreste og venner kommer først – ofrer alt for de jeg er glad i. Humor og kødd er det gøyeste jeg vet, og dersom du ser meg – vil jeg tro det er med et stort smil rundt munnen. Eller kanskje liggende på bakken der jeg ler meg ihjel, fordi jeg ser dobbelt og ca alltid faller… *ler*.

Til venner og familie: jeg har vært uten mobil siden fredag – får telefon igjen i morgen.

44 kommentarer

 1. Du inspirerer meg virkelig, Krisina! Stå på, elsker bloggen din 🙂

 2. gode svar <3

 3. Fine og ærlige svar, og nydelig jente 🙂 God søndag videre til deg 🙂

 4. Bra svar! :- )

 5. du svarte ikke på noen «ille» spm, som feks sex osv….. veldig dårlig når de var blant 29 først og du lovte 😉

 6. KRISTINA ANDERSEN

  Hvor mange jeg har hatt sex med, syns jeg virkelig ikke at 25 000 mennesker har noe med?

 7. KRISTINA ANDERSEN

  Takk søte deg <3

 8. Ho sa jo de 29 første SERIØST spørsmålene da 🙂 Hvor mange personer ho har hatt sex med er jo ikke noe spennende for oss å vite? Burde da være en selvfølge at det er privat, eller? 🙂

 9. seriøse* 🙂

 10. Du veier 65 kg nå, og har gått ned 11 kg?:)

 11. KRISTINA ANDERSEN

  13 kilo.

 12. Caroline

  Religiøs, vil det si at du er kristen?

 13. Merkelig det der at folk aldri blir fornøyde.. Jeg tror jeg hadde blitt gal om jeg var deg! Forstår faktisk godt at motivasjonen forsvinner iblandt når enkelte av leserene dine alltid må sutre om noe..
  Håper du får en fin søndagskveld med Granit!

  God klem til deg! Hilsen superfornøyd, og fast leser! 🙂

 14. Det var seriøse spørsmål de om sex også da. Useriøst Kristina!

 15. Marita Larsen

  For noen ærlige og fine svar, blir så godt humør av deg 🙂

 16. Madelen

  Hei! Kunne du vær så snill lagt ut en plan når det gjelder både trening og kostholdet ditt gjennom en hel uke? Hva du spiser hver dag og hvordan du trener.
  Ser du spiser mye kylling, men spiser du bare ren kylling og salat? spiser du aldri pasta eller potet?
  Jeg vil gjerne klare å gå ned like mye som deg, men får meg aldri til å slutte å spise pasta eller potet.. Har du noen råd for å gjøre mat bedre enn å bare spise tørr kylling uten potet eller noe?
  Når det kommer til havregryn til frokost- spiser du bare havregryn og melk? Hva har du på rundstykkene dine som pålegg osv?

  Kjenner jeg blir stolt på dine vegne når jeg leser bloggen din, skulle bare ønske jeg kunne en dag blitt like stolt av meg selv. Håper på svar.

  Ha en fin søndag videre Kristina, du er virkelig blitt ett forbilde for mange.

  <3

 17. KRISTINA ANDERSEN

  Kristen, ja.

 18. KRISTINA ANDERSEN

  <3 Takk skjønne leser, god klem tilbake!

 19. KRISTINA ANDERSEN

  Jeg skal få det til en av dagene! Takk <3

 20. Oioi, hvem kjent person har du datet? Veldig bra svar forresten:) Syns det er idiotisk at folk forventer at du svarer på spm om sex, det er da vel litt vel privat.

 21. Vet jeg er sent ute med spörsmål men, va jobber Granit med ??

 22. Madelen

  Må bare si det at du er en fantastisk blogger også. Utrolig morsomt at du tar deg tid til å svare hver enkelt som kommenterer, istedet for å være som andre bloggere å overse alt. Hadde ikke forventet å få svar, så var på nippet til at jeg ikke gadd kommentere.
  åh, ikke rart så mange leser bloggen din!:)

  – Og tusen takk, gleder meg masse til å se plana! Du bør være utrolig stolt av deg selv 🙂

 23. KRISTINA ANDERSEN

  Han er permitert fra sin gamle jobb, men begynner igjen som butikkselger veldig snart.

 24. Ok, utrolig at du har gått ned så mye, flink:)

 25. Camilla

  Bra svart! 🙂

 26. martine

  hvor gammel er granit? 🙂

 27. KRISTINA ANDERSEN

  21 år.

 28. bra svart 🙂 morsom med en litt sånn spesiell spørsmålsrunde da!

 29. Hei søte Kristina : )

  Hva mener du med blogg – assistent?
  Kan det være noen du ikke kjenner fra før, evt et sted å «søke» om å bli dette ? : )

  Håper du har en fin og avslappende søndagskveld! <3 Ikke ta deg nær av alle klager om at du ikke utleverer deg 100% når det gjelder intimitet osv. Jeg syntes du er super tøff som deler så mye av deg selv med oss som du faktisk gjør det. Stå på ditt, og fortsett å være like sterk som du er!

  Varm klem fra trofast leser som titter innom flere gagner daglig, dog ikke så flink til å kommentere desverre. 'Fy'

 30. Silje Helen

  Så bra og ærlige svar, liker det 🙂
  Nydelige bilder også, Kristina! Du er råflott!

 31. Merethe

  Godt besvart alt sammen, og du virker som den jenta du selv beskriver 🙂 Litt klumsete og sta, men med et sinnsykt pågangsmot og alltid med et smil om munnen. Kjenner et stikk av sjalusi når det kommer til det gode humøret ditt – for jeg kunne selv ønske jeg var slik! Men jeg kan i hvert fall love at det smitter over når jeg er innom bloggen din 🙂

 32. Bra svar på alle 🙂
  Synes historien mellom deg og Granit var sååå søt, satt med et stort smil rundt munnen når jeg leste den 🙂
  Bra du ikke har svart på alle spørsmålene du fikk om sex, synes det blir for teit at folk forventer at du skal brette ut hele privatlivet ditt på bloggen.
  Likte denne måten å ha spørsmålsrunde på veldig godt btw, sånne vil vi ha fler av 😀

 33. Christine

  Flotte svar, Kristina! Du er virkelig en inspirasjon og på grunn av deg har jeg lyst å komme meg i form og «investere i meg selv» med å bedre valg i forhold til kosthold, så tusen takk! 🙂

  Jeg ser det var en (og sikkert) flere som lurte på dette med blogg-assistent. Er dette noe du søker etter, altså en person uansett hvor i Norge, eller er dette en person du helst vil ha i nærheten «at all times»? Hadde vært interessant å få vite litt mer om dette! Sikkert mange flotte lesere som er villig til å hjelpe deg med en slik oppgave.

  Håper du har hatt en fin søndagskveld, og keep up the good work 😀

 34. Du er virkelig en motivasjon for meg
  <3

 35. Annette

  Spørsmål om sex synes ikke jeg er seriøst uansett hvordan de er stilt, så lenge det er snakk om å dele det med 25 000 🙂

 36. Marianne

  Christian Ingebrigtsen??tror jeg

 37. therese kristina

  Hahah, gode svar, Kristina 😀

 38. katrine

  godt svart! 🙂

 39. Maria Isabell

  Utrolig bra svar, Kristina! Og jeg liker at du er religiøs, og likevel kan ta deg en fest og en røyk 🙂 Godt å høre at det er flere som meg! 🙂

 40. Heldig som tjener mye på det da ;D

 41. Valentina

  Sven sikkert? Hva gikk egentlig galt der?

 42. ikke alle ble besvart..skjønner jo det. nummer 13 eller 14 spørsmål.. hva exen hennes satt inne for kan du lese i fevennen om akkurat i dag.. mere vil jeg ikke si !

 43. Kjersti

  Hei Kristina! Alt bra med deg? Jeg lurte på en ting. Når du sier at du tjener sånn ca 30 000 i mnd på bloggen, mener du da ting som sponsorprodukter og reklame? Eller er de 30 000 kr du får på konto?

  Håper på svar!

  Kjersti

 44. Hehe, samme! jeg er også veldig hysterisk, får liksom bare helt panikk. Hater det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *